הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס ביום התאוששות בטקסס

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
נאמר לי להתחיל עם 90% מהנפח שלי ל3X5 , קרי - 80 .

האם אני אמור להעלות משקל או להמשיך ככה עד סוף התכנית ?

• פותח/ת השרשור
90 אחוז מהנפח זו ממש עבודה , ולא התאוששות , לכן אני שואל . אולי חלק רואים את זה כיום עבודה מבחינת הפרס

לפי התכנית שלי, זה מתעדכן כל שבועיים
90 אחוז מהנפח זו ממש עבודה , ולא התאוששות , לכן אני שואל . אולי חלק רואים את זה כיום עבודה מבחינת הפרס
פרס לא ממש מעמיס על הגוף כמו סקוואט. לכן גם עבודה ב-90% לא נוראית כל כך.

לפי התכנית שלי, זה מתעדכן כל שבועיים
פרס לא ממש מעמיס על הגוף כמו סקוואט. לכן גם עבודה ב-90% לא נוראית כל כך.
מה אתה אומר...אתה חושב שזה לא משפיע על הבנצ' יומיים אחרי זה...

מה אתה אומר...אתה חושב שזה לא משפיע על הבנצ' יומיים אחרי זה...
ברור שזה משפיע, אבל לא בצורה כל כך משמעותית. מה גם שזה חלק מהתוכנית - עומס. לא מתאים לך? תחליף תכנית.

אולי נעשה שבוע פרס ושבוע בנץ' כדי שהאימון השני לא יפריע לשלישי בכל שבוע.

אני יכול להעיד רק על עצמי ולומר לך שזה לא הפריע לי בכלל.

יותר הפריע לי לילה ללא שינה או יום ללא אוכל....

אגב, שים לב למה שכתבתי: פרס לא מעמיס על הגוף כמו סקוואט. לא טענתי שהוא לא מעמיס בכלל.

תעשה 3 של 3 או 2 סטים של 3
קשה יותר להתאושש מנפח מאשר עצימות...
לא כבד אבל לא משהו שירגיש כמו אוויר סביר להניח שאתה יודע על איזה משקל מדובר ואין צורך לדבר באחוזים....

ברור שזה משפיע, אבל לא בצורה כל כך משמעותית. מה גם שזה חלק מהתוכנית - עומס. לא מתאים לך? תחליף תכנית.

אולי נעשה שבוע פרס ושבוע בנץ' כדי שהאימון השני לא יפריע לשלישי בכל שבוע.

אני יכול להעיד רק על עצמי ולומר לך שזה לא הפריע לי בכלל.

יותר הפריע לי לילה ללא שינה או יום ללא אוכל....

אגב, שים לב למה שכתבתי: פרס לא מעמיס על הגוף כמו סקוואט. לא טענתי שהוא לא מעמיס בכלל.
מצחיק שאתה קורא לאימון הזה עומס כשקוראים לו התאוששות 😕

מצחיק שאתה קורא לאימון הזה עומס כשקוראים לו התאוששות 😕

@Tom

מצחיק שאתה קורא ל - 20°C- "מינוס עשרים מעלות חום" ולא מעלות קור.

האימון השני נקרא אימון התאוששות או מנוחה דינמית. והוא מוגדר ככזה עם עומס קל על הגוף. ומה לעשות, פרס לא מעמיס על הגוף כמו סקוואט, ולכן עושים 90% וסקוואט באזור ה-70%.

90% מהמשקל נפח זה בערך 85% או אפילו פחות מהRM5 וזה עובד טוב, אימון התאוששות מטרתו להתאושש אבל זה לא אומר שהוא אימון שכונה, פשוט יש בו פחות עבודה או כמו שאמרו פה עומס חיצוני כללי.

פרס 90% מהנפח זה לא כמו בנץ' 90% או סקוואט, יש מאמני SS בפורום של ריפ שאפילו שמים שלשות כבדות של פרס באמצע שבוע ושבירות שיאים וזה עובד למתאמנים שלהם, ככה שהכל בסדר.

@Tom

מצחיק שאתה קורא ל - 20°C- "מינוס עשרים מעלות חום" ולא מעלות קור.

האימון השני נקרא אימון התאוששות או מנוחה דינמית. והוא מוגדר ככזה עם עומס קל על הגוף. ומה לעשות, פרס לא מעמיס על הגוף כמו סקוואט, ולכן עושים 90% וסקוואט באזור ה-70%.
אחלה התחכמות וזה..אבל לא הבנתי עדיין איך להעלות משקל בפרס תורם למטרה של התוכנית.

אחלה התחכמות וזה..אבל לא הבנתי עדיין איך להעלות משקל בפרס תורם למטרה של התוכנית.
אם אתה עובד נכון ומתקדם עם התכנית אז, למשל, אם בתחילת התכנית, נניח, עשית פרס של 60 קילו, שהם ה-90% שלך (מהנפח!), אז אחרי חודשיים, תסכים איתי ש-60 קילו כבר מהווים משהו כמו 80%? נכון?

כלומר, אם נשארים תמיד על אותו משקל, זה נעשה לך יותר ויותר קל, באופן יחסי.

לכן שומרים על 90% (אני עובד עם 95%) בתור קבוע. כלומר המשקל עולה כל שבועיים בערך, בהתאם להתקדמות שלך.

וכמו שאמרתי וחיזק את זה הנחש, זה לא אימון הליכה בפארק עם חיוך, אלא אימון מנוחה דינמית, שהינו הרבה יותר קל והרבה פחות מעמיס על הגוף כולו, מאשר האימון של יום ראשון (נפח).

אם אתה עובד נכון ומתקדם עם התכנית אז, למשל, אם בתחילת התכנית, נניח, עשית פרס של 60 קילו, שהם ה-90% שלך (מהנפח!), אז אחרי חודשיים, תסכים איתי ש-60 קילו כבר מהווים משהו כמו 80%? נכון?

כלומר, אם נשארים תמיד על אותו משקל, זה נעשה לך יותר ויותר קל, באופן יחסי.

לכן שומרים על 90% (אני עובד עם 95%) בתור קבוע. כלומר המשקל עולה כל שבועיים בערך, בהתאם להתקדמות שלך.

וכמו שאמרתי וחיזק את זה הנחש, זה לא אימון הליכה בפארק עם חיוך, אלא אימון מנוחה דינמית, שהינו הרבה יותר קל והרבה פחות מעמיס על הגוף כולו, מאשר האימון של יום ראשון (נפח).
אני אסכם בזה שהפרס פשוט לא מעניין אותי לכן אין לי סיבה להעיס אפילו טיפה.

לא יודע איך זה אצל אחרים אבל אצלי משקל קל בפרס זה ממש קל. בשבילי לעשות 81% (90% של ה90%) מה5rm שלי בפרס לחמישיות זה ממש קל. פחות מזה כבר אני בקושי מרגיש שעשיתי משהו. 5 קילו מתחת לפיאר שלי מרגיש לי כבר דיי קל אז 10-15? זה המום ומספיר לדעתי להתאוששות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית