הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חשיבות הפחמימות

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
אהלן , ישנן הרבה דיאטות ודעות בעד תפריט דל פחמימה או נגד .
לצורך העניין במידה ואני לא רוצה לעשות תפריט מאוזן אלא דל פחמימה .

קראתי לא מעט שהפחמימות דרושות בתפריט כדי להפוך מולקולת שומן לאנרגיה , ותפריט דל פחמימה רק מאט את ההוצאה הקלורית וכדומה. כולנו ידועים על היתרון של החלבון שהוא משביע , שומר על שריר , עולה באפקט התרמי על אחרים וכו'. אבל אין מחקר ספציפי שמראה אם אם תפריט דל פחמימה באמת פחות יעיל בגלל מה שהדגשתי למעלה .
ז"א כולם מדברים על יתרונות של אבות מזון אבל אף אחד לא מראה בדיוק מה קורה אם מסירים את הפחמימות מהתפריט , לפחות לא משו עדכני.
אשמח לקבל תשובות .

מבחינת יעילות אני לא בטוח בתשובה מה יותר טוב, יש שיגידו שזה הדבר הכי יעיל שיש.
השאלה שאתה צריך לשאול היא למה עושים את זה, עושים את זה כי הפחמימה זה הרכיב התזונתי הכי פחות חשוב לנו, הגוף יודע לייצר לעצמו מספיק גלוקוז. את חומצות האמינו\שומן הוא לא יכול לייצר. מה שאומר שכשעושים חיטוב ונתקעים ורוצים להוריד קלוריות יש להוריד מהפחמימה על מנת לא ליצור חוסרים תזונתיים. וככה לאט לאט מגיעים לדל פחמימה, ייתרון שאני מצאתי לחיטוב הזה הוא ירידה בנוזלים והייבוש הזה נותן תחושה מעולה וגם רואים את התוצאות בקלות יותר. אבל זה לא בהכרח יעיל יותר מחיטוב רגיל, תלוי בבן אדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית