הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שייקים ותזונה

• פותח/ת השרשור mcelad
  • פורסם בתאריך

mcelad

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
קיימים מלא סוגים של שייקים(הם בעצם אבקות נכון?) הייתי שמח אם מישו יוכל להסביר על השייקים האלה איזה סוגים יש והאם קיים שייק שיכול להוות תחליף לצריכה היומית כלומר נניח אתה צריך להזין את הגוף ב X חלבונים ,פחמימות ושומנים האם יש שייק שיכול לספק את זה?

קיימים מלא סוגים של שייקים(הם בעצם אבקות נכון?) הייתי שמח אם מישו יוכל להסביר על השייקים האלה איזה סוגים יש והאם קיים שייק שיכול להוות תחליף לצריכה היומית כלומר נניח אתה צריך להזין את הגוף ב X חלבונים ,פחמימות ושומנים האם יש שייק שיכול לספק את זה?
שלום וברוך הבא לפורום 😃

יש כמה סוגים של אבקות (שמהן מכינים שייקים) הנפוץ ביותר זה אבקת חלבון ממי גבינה, המטרה שלו היא לעזור להשלים לערכים סופיים (מספק 25 גרם חלבון) יש גם אבקות שנקראות גיינר, שהן אבקת חלבון + פחמימה ומיועדת בעיקר לאנשים שלא מצליחים לאכול מספיק או לא יכולים בגלל בעיות זמן.

אם תספר לי מה הסיבה שהביאה אותך למחשבה לקנות אבקת חלבון אוכל לכוון אותך יותר
שלום וברוך הבא לפורום 😃

יש כמה סוגים של אבקות (שמהן מכינים שייקים) הנפוץ ביותר זה אבקת חלבון ממי גבינה, המטרה שלו היא לעזור להשלים לערכים סופיים (מספק 25 גרם חלבון) יש גם אבקות שנקראות גיינר, שהן אבקת חלבון + פחמימה ומיועדת בעיקר לאנשים שלא מצליחים לאכול מספיק או לא יכולים בגלל בעיות זמן.

אם תספר לי מה הסיבה שהביאה אותך למחשבה לקנות אבקת חלבון אוכל לכוון אותך יותר

• פותח/ת השרשור
שלום 😃 (פורום מגניב!)

אני מעוניין לעלות במסת שריר ותזונה מסודרת ואני לא ממש חברים.. חח אז תהיתי אם יש משו שיכול להוות תחליף..

פורום מגניב!
הכי מגניב שיש 😃

אני מעוניין לעלות במסת שריר ותזונה מסודרת ואני לא ממש חברים.. חח אז תהיתי אם יש משו שיכול להוות תחליף..
אז קודם כל תקרא את המאמר הבא http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

דבר שני, תתחיל לאכול כמו בן אדם, להחליף אוכל בשייקים זה בסדר אבל לא בשביל ההתחלה, קודם כל תלמד להתארגן אחרת אתה לא תצליח (לדעתי) לאורך זמן

היי אלעד וברוך הבא לפורום

כמו שיוגב אמר יש כמה סוגים של אבקות חלבון, הנפוצות ביותר הן אבקות מחלבון מי גבינה(יש גם תשלובת שמכילות כמה סוגים של חלבונים אבל בוא נתחיל מהבייסיק)

את אבקת החלבון נחלק ל-2 סוגים: אבקת חלבון וגיינר(אבקה לעלייה במשקל. מה ההבדל ביניהם ?

אבקת חלבון היא אבקה שכמות הפחמימות בה יורדת למינימום בעוד שבגיינר מוסיפים פחמימות לאבקה וזה מה שגורם בעצם לעלייה במשקל ובין היתר עבודה על פיתוח של מסת שריר.

האבקות הללו הן תוסף אשר נקנות כדי לעזור למשתמשים בה להשלים ערכי חלבון-פחמימה-שומן. אם אתה יכול להשלים את הערכים הללו רק מאוכל מוצק זה מצוין, אם לא אפשר להיעזר באבקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית