עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא.חס ושלום לא מזלזלת אבל לא אמורים לעבוד ברצף, לאט (כולל חזרה איטית בלי לזרוק את המשקולות לריצפה) וגם בלי להניח לגמרי את המוט על הריצפה?
מה לא? זאת היתה שאלה רטורית. ברור שכן. העבודה צריכה להיות איטית ומבוקרת. אם היה עושה לאט כולל הירידה, ולא מניח או יותר נכון זורק, את המשקל על הריצפה אחרי כל חזרה, היה עושה במקרה הטוב 2 חזרות, ושוב- שלא תבין לא נכון גם 2 חזרות (נכונות) במשקל 220 ק"ג זה מאוד מאוד מכובד.
מה לא? זאת היתה שאלה רטורית. ברור שכן. העבודה צריכה להיות איטית ומבוקרת. אם היה עושה לאט כולל הירידה, ולא מניח או יותר נכון זורק, את המשקל על הריצפה אחרי כל חזרה, היה עושה במקרה הטוב 2 חזרות, ושוב- שלא תבין לא נכון גם 2 חזרות (נכונות) במשקל 220 ק"ג זה מאוד מאוד מכובד.
עבודה איטית ומבוקרת אינה מתאימה לאימוני כוח, והסיבות הן פיזיולוגיות בלבד ולא קינזיולוגיות, את טועה בכל מובן.מה לא? זאת היתה שאלה רטורית. ברור שכן. העבודה צריכה להיות איטית ומבוקרת. אם היה עושה לאט כולל הירידה, ולא מניח או יותר נכון זורק, את המשקל על הריצפה אחרי כל חזרה, היה עושה במקרה הטוב 2 חזרות, ושוב- שלא תבין לא נכון גם 2 חזרות (נכונות) במשקל 220 ק"ג זה מאוד מאוד מכובד.
איזו טעות עשית לעצמך כשרשמת את זה...מה לא? זאת היתה שאלה רטורית. ברור שכן. העבודה צריכה להיות איטית ומבוקרת. אם היה עושה לאט כולל הירידה, ולא מניח או יותר נכון זורק, את המשקל על הריצפה אחרי כל חזרה, היה עושה במקרה הטוב 2 חזרות, ושוב- שלא תבין לא נכון גם 2 חזרות (נכונות) במשקל 220 ק"ג זה מאוד מאוד מכובד.
אני מניח שאת יודעת יותר כמה חזרות אדם שמתחרה כבר שנים, שבר שיאים ארציים ועולמיים היה נותן לולא היה עובד ב"תנאים" שלך.מה לא? זאת היתה שאלה רטורית. ברור שכן. העבודה צריכה להיות איטית ומבוקרת. אם היה עושה לאט כולל הירידה, ולא מניח או יותר נכון זורק, את המשקל על הריצפה אחרי כל חזרה, היה עושה במקרה הטוב 2 חזרות, ושוב- שלא תבין לא נכון גם 2 חזרות (נכונות) במשקל 220 ק"ג זה מאוד מאוד מכובד.
מיכל, בפווארליפטינג המטרה היא להרים כמה שיותר לחזרה אחת עם חוקים ברורים בשלושת ההרמות(סקוואט, בנץ' ודדלפיט).מה לא? זאת היתה שאלה רטורית. ברור שכן. העבודה צריכה להיות איטית ומבוקרת. אם היה עושה לאט כולל הירידה, ולא מניח או יותר נכון זורק, את המשקל על הריצפה אחרי כל חזרה, היה עושה במקרה הטוב 2 חזרות, ושוב- שלא תבין לא נכון גם 2 חזרות (נכונות) במשקל 220 ק"ג זה מאוד מאוד מכובד.
🤦♂️מה לא? זאת היתה שאלה רטורית. ברור שכן. העבודה צריכה להיות איטית ומבוקרת. אם היה עושה לאט כולל הירידה, ולא מניח או יותר נכון זורק, את המשקל על הריצפה אחרי כל חזרה, היה עושה במקרה הטוב 2 חזרות, ושוב- שלא תבין לא נכון גם 2 חזרות (נכונות) במשקל 220 ק"ג זה מאוד מאוד מכובד.
למה טעות? זו דעתי...איזו טעות עשית לעצמך כשרשמת את זה...
דעתך לא באמת משנה. את מדברת שטויות וחסרת ניסיון. את לא באה לשיאן עולמי ואומרת לו איך לעשות דדליפט.. זה כמו שאני לא אבוא לאלוף העולם בשחייה ואעיר לו על הדרך בה הוא שוחה רק כי אני חושב שאני יודע טוב ממנו.למה טעות? זו דעתי...
UNLIKEנשים בלבד זה אחד למעלה.
אני גם לא בעד התגובה, אבל היא הרוויחה את זה ביושר.UNLIKE
למען הסר ספק, זה נאמר עם קריצה. (הייתי צריך להוסיף סמיילי 😉 ).UNLIKE
תקראי את התגובה שלי מיכל ואל תנסי להתווכח על דברים שבהם את לא מבינהלמה טעות? זו דעתי...