עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז בעצם אין טיעון מספיק מוצק נגד השקעה בפרק האקסצנטרי בדדליפט...
הטיעון הוא שמדובר ב"משיכה תחרותית", אין משמעות לשלב האקסצנטרי, הוא אינו נבחן.
(אחרת נצטרך טיעון לפאוז בבנץ'...)
שיהיה ברור שפאוז בנץ לא מומלץ למתאמן שלא מתכונן לתחרות(וגם למי שכן כדאי לבצע בערבון מוגבל/לא להגזים)
תרגילים שיש בהם חלק אקסצנטרי לרוב משתמשים ברפלקס מתיחה של השרירים/מפרקים הפעילים או לפחות מפיקים תועלת אחרת(לדוג׳ שיטות אימון כמו על-אקסצנטרי).
בדדליפט לא רק שאין רפלקס מתיחה באף מפרק אלא גם שריבאונד מהרצפה יהרוס את הטכניקה ויפריע למנח תקין של כל הגוף ויפחית מהקושי בתנועה בגלל ההקפצה(אלא אם כן מושכים עם רצועות שורש כף יד והאחיזה רגילה ואולי אז הטכניקה תשמר אבל זה לא המקרה בקרב מתאמנים ״רגילים״)
בנוסף אי אפשר לעשות על-אקסצנטרי בדדליפט כי ספוטר לא יעזור לך להרים את המוט ואתה לא יכול להוריד מה שמלכתחילה אתה לא מצליח להרים.
דדליפט דינו כדין האולימפיות, המטרה לנתק משקל ולהרים אותו לגובה מסויים משם ואילך צריך רק להוריד בלי למות/להפצע על פי התנאים הקיימים
מי זה?אני מניח שאת יודעת יותר כמה חזרות אדם שמתחרה כבר שנים, שבר שיאים ארציים ועולמיים היה נותן לולא היה עובד ב"תנאים" שלך.
אני חושב הוא התכוון למאור (לא סוואן)מי זה?
אני גם חושב, פשוט אני יודע שלמר. ברווז אין שיאי עולם.אני חושב הוא התכוון למאור (לא סוואן)
לא התכוונתי למאור.אני גם חושב, פשוט אני יודע שלמר. ברווז אין שיאי עולם.
זה לא אישית נגדך, גם נגדי עשו המון פעמים אמבוש כי הגבתי תגובות בסגנון שלך. למדתי להגיב אחרת 😃