עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיב קצת אז בפורומים אחרים עד שתוכל להגיב שם 😛טוב תודה לכם על התגובות,אז כנראה אני באמת אלך על אינזר... כן, ראיתי בפורום יד שנייה יש שניים שמוכרים (לא יודע מי מהם רלוונטי עדיין), הבעיה שאין לי איך ליצור איתם קשר, אני משתמש חדש ולא יכול להגיב שם בפורום עדיין...
זה רעיון טוב 😃 אבל בכל מקרה רק אחרי שבוע שנרשמתי אני יכול להגיב אז יש עוד כמה ימים, אז נראה אם זה יהיה רלוונטיתגיב קצת אז בפורומים אחרים עד שתוכל להגיב שם 😛
ובתור אחד שהיה לו RDX ועבר לאינזר... זה שמיים וארץ
אתה מוכר אותה או משהו? בעיקרון חשבתי על ה FOREVER (לא ממש יודע מה ההבדל...)אינזר אקונומי אחלה חגורה
יש לי אחת בת 3+ שנים והיא מעולה
אתה במקרה מדבר עליה?
אה לא, אני רק כמה ימים כאן 😃... אגב אם היא בת יותר מ 3 שנים ומעולה זה גם אומר הרבה לדעתי...לא רק קניתי אותה לפני חודש וקצת מהפורום פה
אז חשבתי אולי אתה מדבר על מה שקניתי
13 מתאים לאנשים רחבים מאוד. ככה שאם אתה שוקל פחות מ110- 120 תקנה 10 מ"מעוד שאלה: מה עדיף 10 מ"מ או 13? ולמה?
בקצב הזה אני אגיע עוד מעט ל 110 :D (עושה SS, אוכל הרבה וזה...), אבל נראה לי אני אלך באמת על 10.. תודה13 מתאים לאנשים רחבים מאוד. ככה שאם אתה שוקל פחות מ110- 120 תקנה 10 מ"מ
אני ניסיתי 13 וזה היה לא נוחמה זה השטות הזאת?
אני עם 13 וזה מעולה
מה הקשר רחבים לא הבנתי