הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אני רוצה לקנות חגורה חדשה, הבנתי שהחגורות של אינזר ממש טובות, אבל לא זולות... השאלה אם באמת יש הבדל משמעותי לעומת למשל RDX שעולה שליש ממנה? אם למישהו יש ניסיון עם שתיהן, ואולי גם המלצות למשהו אחר, אשמח לדעת

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני רוצה לעשות, פשוט הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שניסו חגורות שונות אם יש הבדל משמעותי בין החגורות שכתבתי, אם כן אז אני כן אוציא עוד כמה מאות שקלים על משהו טוב אם זה שווה את זה...

קודם כל יש פה כמה חבר'ה בפורום יד שנייה שמוכרים חגורות של אינזר...
דבר שני כן זה שווה. יש הבדל עצום בין האינזר לבין הRDX למשל. לא רק באיכות החומרים אלא גם בלחץ שכל חגורה מפעילה.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכם על התגובות,אז כנראה אני באמת אלך על אינזר... כן, ראיתי בפורום יד שנייה יש שניים שמוכרים (לא יודע מי מהם רלוונטי עדיין), הבעיה שאין לי איך ליצור איתם קשר, אני משתמש חדש ולא יכול להגיב שם בפורום עדיין...

טוב תודה לכם על התגובות,אז כנראה אני באמת אלך על אינזר... כן, ראיתי בפורום יד שנייה יש שניים שמוכרים (לא יודע מי מהם רלוונטי עדיין), הבעיה שאין לי איך ליצור איתם קשר, אני משתמש חדש ולא יכול להגיב שם בפורום עדיין...
תגיב קצת אז בפורומים אחרים עד שתוכל להגיב שם 😛
ובתור אחד שהיה לו RDX ועבר לאינזר... זה שמיים וארץ

• פותח/ת השרשור
תגיב קצת אז בפורומים אחרים עד שתוכל להגיב שם 😛
ובתור אחד שהיה לו RDX ועבר לאינזר... זה שמיים וארץ
זה רעיון טוב 😃 אבל בכל מקרה רק אחרי שבוע שנרשמתי אני יכול להגיב אז יש עוד כמה ימים, אז נראה אם זה יהיה רלוונטי

• פותח/ת השרשור
אינזר אקונומי אחלה חגורה
יש לי אחת בת 3+ שנים והיא מעולה

אתה במקרה מדבר עליה?
אתה מוכר אותה או משהו? בעיקרון חשבתי על ה FOREVER (לא ממש יודע מה ההבדל...)

• פותח/ת השרשור
לא רק קניתי אותה לפני חודש וקצת מהפורום פה
אז חשבתי אולי אתה מדבר על מה שקניתי
אה לא, אני רק כמה ימים כאן 😃... אגב אם היא בת יותר מ 3 שנים ומעולה זה גם אומר הרבה לדעתי...

• פותח/ת השרשור
13 מתאים לאנשים רחבים מאוד. ככה שאם אתה שוקל פחות מ110- 120 תקנה 10 מ"מ
בקצב הזה אני אגיע עוד מעט ל 110 :D (עושה SS, אוכל הרבה וזה...), אבל נראה לי אני אלך באמת על 10.. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית