שלום לכולם,
התחלתי לפני שלושה שבועות את ה"דיאטה האנאבולית".
עשיתי את השבועיים הראשונים במאזן ניטרלי ע"מ לתת לגוף להסתגל. במהלך אותם שבועיים הורדתי 6 קילו, הרוב מן הסתם נוזלים ועוד כנראה מעט שומן או משהו בסגנון (המס' הגבוהה נובע מכך שיום לפני שהתחלתי את הדיאטה הלכתי בערב למסעדה ודפקתי חצי ממנה ולכן ההפרשים גבוהים עד כדי כך).
היום בדיוק הגיע לקיצו שבוע נוסף של הדיאטה (הראשון עם גרעון) ועליתי על המשקל (לפני אוכל, לאחר פיפי וכו') והופתעתי לגלות ירידה של 1.3 קילו מאז שבוע שעבר.
עפ"י הספר - אני צריך לרדת בין 680 ל - 900 כל שבוע ובמידה ואני יורד יותר מזה עליי להוסיף קלוריות.
השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת כמה קלוריות עליי להוסיף?
כמו כן, אולי בגלל שזה עדיין רק השבוע הראשון בגרעון אז אני יורד יותר?
מאזן שלישי של 500 קלוריות. RMR - 2300 ולכן אני אוכל 1800 קלוריות ביום בדיוק.
תודה רבה! 😃
התחלתי לפני שלושה שבועות את ה"דיאטה האנאבולית".
עשיתי את השבועיים הראשונים במאזן ניטרלי ע"מ לתת לגוף להסתגל. במהלך אותם שבועיים הורדתי 6 קילו, הרוב מן הסתם נוזלים ועוד כנראה מעט שומן או משהו בסגנון (המס' הגבוהה נובע מכך שיום לפני שהתחלתי את הדיאטה הלכתי בערב למסעדה ודפקתי חצי ממנה ולכן ההפרשים גבוהים עד כדי כך).
היום בדיוק הגיע לקיצו שבוע נוסף של הדיאטה (הראשון עם גרעון) ועליתי על המשקל (לפני אוכל, לאחר פיפי וכו') והופתעתי לגלות ירידה של 1.3 קילו מאז שבוע שעבר.
עפ"י הספר - אני צריך לרדת בין 680 ל - 900 כל שבוע ובמידה ואני יורד יותר מזה עליי להוסיף קלוריות.
השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת כמה קלוריות עליי להוסיף?
כמו כן, אולי בגלל שזה עדיין רק השבוע הראשון בגרעון אז אני יורד יותר?
מאזן שלישי של 500 קלוריות. RMR - 2300 ולכן אני אוכל 1800 קלוריות ביום בדיוק.
תודה רבה! 😃