עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
2. אתה צריך לקחת את הפלג גוף העליון קצת אחורה כדי שהמוט יעלה בקו ישר והראש ידחף מתחתיו. כרגע בגלל שהגב שלך ישר פלס אתה צריך להקיף את הראש שלך עם המוט ולא ללחוץ אותו בקו ישר למעלה.
כשאני לוקח את הפלג גוף עליון טיפה אחורה כמו שאתה אומר שאני צריך, האם הגב צריך להיות מוקשת או ישר?
רצפה אבל תעלה לשישים פלטות גבוהות תתחיל להתאמץאתם ממליצים לעשות את הדדליפט עם המדרגה או על הרצפה?
כשאתה עושה דדליפט עם פחות משישים קילו תעשה עם הגבהה. גם ככה בשישים צריך גמישות אז כשהמוט יותר נמוך מזה אתה כנראה לא תצליח להכנס לסט אפאתם ממליצים לעשות את הדדליפט עם המדרגה או על הרצפה?
עדיף להתחיל עם 10 קילו וללמוד את הטכניקה כמו שצריך, מאשר להתחיל עם משקל גבוהה ולסרס לעצמך את הגב.בעיקרון הסבירו לך כמו שצריך תבעיות שלך בטכניקה.
אגב דדליפט לא עושים עם פחות מ 60 קילו אפילו בתור התחלה..
חייב 60קילו תתחיל לאכול גם אתה נראה ממש רזה.
ותתקדם במשקלים שתגיע למשקלי עבודה יותר רציניים שהגוף שלך מתאמץ אז תעלה סרטונים לפה ויעבירו לך ביקורת על הטכניקה.
בעיקרון הסבירו לך כמו שצריך תבעיות שלך בטכניקה.
אגב דדליפט לא עושים עם פחות מ 60 קילו אפילו בתור התחלה..
חייב 60קילו תתחיל לאכול גם אתה נראה ממש רזה.
ותתקדם במשקלים שתגיע למשקלי עבודה יותר רציניים שהגוף שלך מתאמץ אז תעלה סרטונים לפה ויעבירו לך ביקורת על הטכניקה.
אתה רזה, לא בחורה תעלה לשישיםאני מודע לכך שאני רזה תודה שאתה מזכיר לי אני סך הכל עובד על התרגילים הללו
בערך כחודש אני מעלה משקלים בהדרגה עובד על הטכניקה כי זה בעצם הדבר הכי חשוב.
תודה.
סרטון מעודכן לדדליפט העליתי משקל ואכן נהיה יותר קשה אשמח לביקורת