הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת טכניקה על דדליפט ופרס

bar199950

משתמש מתחיל
68
1
נק' מוניטין:
1
68
1
אשמח אם אם תתנו לי הערות לגבי הטכניקה :
אני מתאמן ע"פ תכנית אימונים שקיבלתי בייעוץ אישי באתר ככה שאני לא יודע אם מותר לי לפרסם אותה.
אתה התרגילים האלה אני עושה כבר חודש בערך.

דדליפט:

פרס:

תודה רבה ושבת שלום.

בדדליפט אתה לא מתאמץ להוציא חזה (כנראה כי קל לך) - שתעלה משקלים זה יהיה הכרחי

בפרס הסט אפ שלך לא נכון:

1. מרפקים צריכים ללכת קדימה יותר - המוט לא נתמך על ידי הידיים אלא הוא נח בשקע שבין הכתף הקדמית לטרפזים (אזור עצם הבריח). לפני הלחיצה המרפקים יורדים למטה והמשקל עובר להיתמך על ידי הידיים - כתפיים, ואז אתה לוחץ. כרגע זה לא קריטי אבל במשקלים גבוהים אתה לא רוצה לבזבז כח של הכתפיים עוד לפני שלחצת.

2. אתה צריך לקחת את הפלג גוף העליון קצת אחורה כדי שהמוט יעלה בקו ישר והראש ידחף מתחתיו. כרגע בגלל שהגב שלך ישר פלס אתה צריך להקיף את הראש שלך עם המוט ולא ללחוץ אותו בקו ישר למעלה.

בדדליפט קל לך אתה לא מכווץ כלום רק מרים את המוט כמו איזה תיק, אם אתה בתהליך למידה- תתרכז בלמידה אתה לא מדמה אימוני עבודה תכווץ את השכמות , תיצור קשת בגב
בפרס תצר אחיזה לאיפה שהחלק של המוט מתחיל ותוציא את החזה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
2. אתה צריך לקחת את הפלג גוף העליון קצת אחורה כדי שהמוט יעלה בקו ישר והראש ידחף מתחתיו. כרגע בגלל שהגב שלך ישר פלס אתה צריך להקיף את הראש שלך עם המוט ולא ללחוץ אותו בקו ישר למעלה.

כשאני לוקח את הפלג גוף עליון טיפה אחורה כמו שאתה אומר שאני צריך, האם הגב צריך להיות מוקשת או ישר?

כשאני לוקח את הפלג גוף עליון טיפה אחורה כמו שאתה אומר שאני צריך, האם הגב צריך להיות מוקשת או ישר?

בידיוק כמו בתמונה:

how_to_overhead_press.png

קבצים מצורפים

• how_to_overhead_press.png
    how_to_overhead_press.png
    KB 40.8 · צפיות: 166
אתם ממליצים לעשות את הדדליפט עם המדרגה או על הרצפה?
כשאתה עושה דדליפט עם פחות משישים קילו תעשה עם הגבהה. גם ככה בשישים צריך גמישות אז כשהמוט יותר נמוך מזה אתה כנראה לא תצליח להכנס לסט אפ

בעיקרון הסבירו לך כמו שצריך תבעיות שלך בטכניקה.
אגב דדליפט לא עושים עם פחות מ 60 קילו אפילו בתור התחלה..
חייב 60קילו תתחיל לאכול גם אתה נראה ממש רזה.
ותתקדם במשקלים שתגיע למשקלי עבודה יותר רציניים שהגוף שלך מתאמץ אז תעלה סרטונים לפה ויעבירו לך ביקורת על הטכניקה.

ותתקדם במשקלים שתגיע למשקלי עבודה יותר רציניים שהגוף שלך מתאמץ אז תעלה סרטונים לפה ויעבירו לך ביקורת על הטכניקה.
עדיף להתחיל עם 10 קילו וללמוד את הטכניקה כמו שצריך, מאשר להתחיל עם משקל גבוהה ולסרס לעצמך את הגב.

• פותח/ת השרשור

אני מודע לכך שאני רזה תודה שאתה מזכיר לי אני סך הכל עובד על התרגילים הללו
בערך כחודש אני מעלה משקלים בהדרגה עובד על הטכניקה כי זה בעצם הדבר הכי חשוב.

תודה.

אני מודע לכך שאני רזה תודה שאתה מזכיר לי אני סך הכל עובד על התרגילים הללו
בערך כחודש אני מעלה משקלים בהדרגה עובד על הטכניקה כי זה בעצם הדבר הכי חשוב.

תודה.
אתה רזה, לא בחורה תעלה לשישים

סרטון מעודכן לדדליפט העליתי משקל ואכן נהיה יותר קשה אשמח לביקורת

לא יודע מה לחבר שלך נראה מגוכך, בכל מקרה גם המשקל הזה קל לך מאוד למרות זאת הגב שלך מכווץ, לא בצורה הכי חזקה שלו ובצורה אחידה, אני מאמין שזה ישתנה כשתעלה עוד משקל רק תזכור לכווץ חזק! טכניקה טובה תשדל לשמור עליה במשקלים יותר גבוהים.

אני יודע שאני חדש פה ואולי זה לא המקום שלי להגיב, אבל לכאורה זה נראה כאילו המוט לא נמצא מעל מרכז הרגל שלך אלה טיפה קדימה יותר, מה שגורם למעשה למוט להיות מקביל לכתף ולא לעצם השכמה(כמו שאמור להיות בדדליפט). כמו כן, נראה כאילו אתה לא מותח מספיק את הHams ולא מכווץ מספיק את הGluts. תנסה להקטין את הזוית שבין התאומים לHams ע"י ישור של הרגל, ותרד פחות נמוך. בנוסף תנסה להצמיד את המוט לרגל במהלך התנועה.

ממליץ בחום למי שמעונין לראות את הסרטון הבא של אליוט האסל שמסביר בפירוט על הטכניקה של הדדליפט, על אילו שרירים היא עובדת, ומה תנועה לא נכונה יכולה לעשות.

תעלה מרפקים ושכל היד שלך תהיה מסביב למוט חוץ מהבוהן, היד שלך נמעכת מרפקים חזק למעלה
סתכל איך הוא מחזיק:
low-bar-position-rear4.jpg

חוץ מזה מצוין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית