עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואללה, הבנץ' שלי עלה מ70 לחמישיה ל95 ל3 חמישיות, והדדליפט מ0 ל160.עלייך גם SS לא עובד..
מן הסתם..מה בדיאטות כאלה דלות פחמימות אתם לא מחשבים את הסיבים?
כאילו מורידים מסך הפחמימות את כמות הסיבים וזה רק הפחמימות שמחשבים?
אני בדיוק בתהליכי "יציאה" מהדיאטה הזאת:
מההתרשמות שלי זה כיף לתקופה מסויימת ואז נמאס, כמו כל דבר.
לא ראיתי "יותר מדי" שינוי בהרכב הגוף, סה"כ לקראת הסופ"ש (יום רביעי חמישי) אתה קצת יותר יבש בהנחה שהקפדת במהלך כל השבוע על האכילה ואז בסופש אתה מפוצץ בפחמימה מרגיש בשמיים בגלל כל האינסולין ואז שוב בימים הראשונים של השבוע אתה חבית.
היה לי מעניין קצת בתזונה אבל לא יותר מזה בתכלס, אולי לא נתתי לזה מספיק זמן.יצא לך מזה משהו חוץ מחור בכיס?
היה לי מעניין קצת בתזונה אבל לא יותר מזה בתכלס, אולי לא נתתי לזה מספיק זמן.
כמה הייתה בתוכנית ?
אתה יכול לתת פרטים על איך השפיע עליך מבחינת שריר/שומן, התאוששות ? וכאלו שטויות ✌️
אני בדיוק בתהליכי "יציאה" מהדיאטה הזאת:
מההתרשמות שלי זה כיף לתקופה מסויימת ואז נמאס, כמו כל דבר.
לא ראיתי "יותר מדי" שינוי בהרכב הגוף, סה"כ לקראת הסופ"ש (יום רביעי חמישי) אתה קצת יותר יבש בהנחה שהקפדת במהלך כל השבוע על האכילה ואז בסופש אתה מפוצץ בפחמימה מרגיש בשמיים בגלל כל האינסולין ואז שוב בימים הראשונים של השבוע אתה חבית.
יש לי שאלה:
אם נגיד יש לי תפריט מסה שניראה ככה
קלוריות:3100
חלבון:190
פחממות:380
שומן:85 (לא כולל אומגה 3)
וכשאני נתקע
ני רוצה להוסיף עוד כ300 קלוריות אני יכול להוסיף את זה בשומן ואולי קצת בחלבון,וכשאני נתקע לעלות
לוריות על חשבון השומן ולא מהפחממות כדי לא להיות בלון מים,מה דעתכם? זה יהיה יותר מדי שומן?
איך זה ישפיע על הפן הבריאותי כשבתפריט יש הרבה שומן איכותי יחסית?
יש לך כמות מספקת של שומן בתפריט, עדיף פחמימות/חלבון.
למה?
מה הבעיה שהוא יוסיף משומן? במה פחמימה עדיפה?
ע"י צריכת כמויות קטנות של פחמימות הגוף מנצל את השומן כמקור אנרגיה עיקרי ונמנע משימוש בגלוקוז (גופי-קטון) – הגוף מנצל יותר שומן ואוגר פחות מה שיכול להוביל ליחס בניית שריר גבוה בהרבה משומן שיכול להוביל בסופו של דבר להקטנת % השומן.
כי יש לו כמות מספקת בתפריט, להוסיף 300 קל' משומן זה עוד 30-35 גרם שומן.
הגוף יאגור יותר שומן ככה, מאשר ע"י הוספה של חלבון/פחמימות.
ערב טוב 🤘
לא הבנתי מאיפה הבאתה את זה?
מה עם תפריטים שחלוקת הקלוריות בהן שווה בין כל אבות המזון (33%), הם לא טובים (אני חושב שיש הרבה כאלו שעוסקים בקרוספיט שאוכלים ככה)?
או לדוגמה ZONE DIET ששם החלוקה היא 40% פחמימה , 30% חלבון ו30% שומן?
מה הגוף יעשה עם עודפיי השומן בתפריט רגיל עם עודף קלורי ?
אני בעד להגביל את כמות השומן בכזה תפריט עד 25% שומן, אבל הוא מכיר איך הגוף שלו מגיב הכי טוב אז שיעשה את השיקולים שלו מניסיון העבר שלו, יש כאלו עם עמידות לאינסולין,רגישות גבוה/נמוכה וכו' שיעדיפו להוריד את כמות הפחמימות ולעלות חלבון/שומן.
אני לא מכיר את ZONE DIET ולאיזה מטרות היא משמשת ככה.
אם כך מה הגוף יעשה עם עודפי הפחמימה בתפריט רגיל עם עודף קלורי?
כל עודף קלורי ילך לשומן