תמונה איך הארבע ראשי? (בחורה)

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
ארבע ראשי אפריל 2014.jpg

איכותי רצח,איזה חיטוב יש לך..
את נמצאת במצב תחרותי בשגרה שלך תשקלי להתחרות, לא צריך אפילו דיאטה.
צריך עוד מסה שם,אבל איכות שריר קטלנית

• פותח/ת השרשור
איכותי רצח,איזה חיטוב יש לך..
את נמצאת במצב תחרותי בשגרה שלך תשקלי להתחרות, לא צריך אפילו דיאטה.
צריך עוד מסה שם,אבל איכות שריר קטלנית
תודה רבה. בדרכ קשה לאנשים להאמין לי, אבל מעולם לא עשיתי חיטוב/ מאסה/ייבוש ומעולם לא שתיתי אפילו שלוק אחד של אבקת חלבון או כל מיני דברים כאלה. הכל אימונים ותזונה נכונה. נקי ב100%

תודה רבה. בדרכ קשה לאנשים להאמין לי, אבל מעולם לא עשיתי חיטוב/ מאסה/ייבוש ומעולם לא שתיתי אפילו שלוק אחד של אבקת חלבון או כל מיני דברים כאלה. הכל אימונים ותזונה נכונה. נקי ב100%
גם מי שלוקח אבקת חלבון נחשב "טבעי"

• פותח/ת השרשור
כן אני יודעת, פשוט הדגשתי שאפילו בזה לא משתמשת והדגש העיקרי היה שמעולם לא עשיתי תקופת מאסה, תקופהת חיטוב, ייבוש כלשהו וכו.

יש משפט של ריץ פיאנה אם את מכירה שאומר :
׳הכל מתחיל ומסתכם בגנטיקה׳
כמובן שכולנו קורעים את התחת,פשוט זה הגורם העיקרי
את זכית ביובש מטורף,גם אם לא היית אומרת לי שאף פעם לא עשית מחזור של אחת מהתקופות האלו הייתי מאמין,כי רואים שאת חטובה ככה בצורה שגרתית.
לדעתי יש לך רמה מצויינת בשביל תחרות

• פותח/ת השרשור
סהר תודה, אבל תדע לך שאני משקיענית רצח- כל יום (7ימים בשבוע) עושה אימון שח שעתיים וחצי בממוצע שכולל 50-55 דקות אירובי, שעה ועשרים אימון כח אינטנסיבי ו2-3 פעמים בשבוע חצי שעה בטן בסוף האימון. לגבי התזונה אוכלת 320 גרם פחמימה, 140 גרם חלבון, 80 גרם שומן ( סהכ 2500 קלוריות בממוצע ליום שזה מלא לבחורה) ולא עדיתי ארוחת צ׳יט אחת אפילו כבר לפחות 5 שנים אם לא יותר, כך שאולי זה גם גנטיקה אבל ההשקעה שלי בנושא אדירה

סהר תודה, אבל תדע לך שאני משקיענית רצח- כל יום (7ימים בשבוע) עושה אימון שח שעתיים וחצי בממוצע שכולל 50-55 דקות אירובי, שעה ועשרים אימון כח אינטנסיבי ו2-3 פעמים בשבוע חצי שעה בטן בסוף האימון. לגבי התזונה אוכלת 320 גרם פחמימה, 140 גרם חלבון, 80 גרם שומן ( סהכ 2500 קלוריות בממוצע ליום שזה מלא לבחורה) ולא עדיתי ארוחת צ׳יט אחת אפילו כבר לפחות 5 שנים אם לא יותר, כך שאולי זה גם גנטיקה אבל ההשקעה שלי בנושא אדירה

WTF TEACH ME THE SECRET
יש לי עוד חודש חודש וחצי להתחלת החיטוב... שולח לך עכשיו בדואר רשום 200 שקל תגידי לי מה הסוד לא לטיפה המתוקה 😲

מה זה ציט בשבילך..?

ולמה את חושבת "שהציט " הזה יעלה אותך בשומן ו 2500 קלוריות לא?...

מעריך את ההשקעה אבל האובססיבות טיפה יותר מדי?

ואני מדבר כאחד שמאוד מאוד אובססיבי..

• פותח/ת השרשור
עובדה. ה2500 לא מעלה. הכל אוכל איכותי ובריא. צ׳יט מבחינתי זה עוגות, ממתקים, פיצה, פלאפל, בורקס, דברים כאלה

עובדה. ה2500 לא מעלה. הכל אוכל איכותי ובריא. צ׳יט מבחינתי זה עוגות, ממתקים, פיצה, פלאפל, בורקס, דברים כאלה

אז את רוצה לעלות בשומן או לא?

חשבתי שאת רוצה קצת "בשר"

לא מבין למה לא להנות מדי פעם.. כבר יש רושם שהגנטיקה שלך מאוד נדירה.. תנצלי את זה טיפה.. למרות שאני יודע שהאכילה הנקייה גם "מספקת אותך"

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעלות אבל מעדיפה מאוכל איכותי ולא מג׳אנק פוד. אנח מדגישה שאני לא סובלת מהתפריט שלי אחא להיפך- נהנית מכל ביס

• פותח/ת השרשור
התוצאות טובות לדעתך או שהתכוונת שביחס להשקעה התוצאות לא משהו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית