נק' מוניטין:
107
- 369
- 63
- מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה. בדרכ קשה לאנשים להאמין לי, אבל מעולם לא עשיתי חיטוב/ מאסה/ייבוש ומעולם לא שתיתי אפילו שלוק אחד של אבקת חלבון או כל מיני דברים כאלה. הכל אימונים ותזונה נכונה. נקי ב100%איכותי רצח,איזה חיטוב יש לך..
את נמצאת במצב תחרותי בשגרה שלך תשקלי להתחרות, לא צריך אפילו דיאטה.
צריך עוד מסה שם,אבל איכות שריר קטלנית
גם מי שלוקח אבקת חלבון נחשב "טבעי"תודה רבה. בדרכ קשה לאנשים להאמין לי, אבל מעולם לא עשיתי חיטוב/ מאסה/ייבוש ומעולם לא שתיתי אפילו שלוק אחד של אבקת חלבון או כל מיני דברים כאלה. הכל אימונים ותזונה נכונה. נקי ב100%
סהר תודה, אבל תדע לך שאני משקיענית רצח- כל יום (7ימים בשבוע) עושה אימון שח שעתיים וחצי בממוצע שכולל 50-55 דקות אירובי, שעה ועשרים אימון כח אינטנסיבי ו2-3 פעמים בשבוע חצי שעה בטן בסוף האימון. לגבי התזונה אוכלת 320 גרם פחמימה, 140 גרם חלבון, 80 גרם שומן ( סהכ 2500 קלוריות בממוצע ליום שזה מלא לבחורה) ולא עדיתי ארוחת צ׳יט אחת אפילו כבר לפחות 5 שנים אם לא יותר, כך שאולי זה גם גנטיקה אבל ההשקעה שלי בנושא אדירה
למה מטורפת?מטורפת לגמריי!
עובדה. ה2500 לא מעלה. הכל אוכל איכותי ובריא. צ׳יט מבחינתי זה עוגות, ממתקים, פיצה, פלאפל, בורקס, דברים כאלה
אורח החיים והתוצאות. מכבד את זה מאוד, מטורפת בקטע טוב כמובן 😛למה מטורפת?