הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המאכלים האלה נחשבים נקיים?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
לחם לבן עם חמאת בוטנים וקורנפלקס רגיל עם חלב נחשב כמאכל נקי?
פשוט אני רוצה להתחיל שוב מסה אבל לעשות אותה נקייה למה לא הצלחתי בחיטוב האחרון

• פותח/ת השרשור
אז המאכלים האלה בסדר? אם אני יאכל ברנפלקס במקום הקורנפלקס הרגיל
אני יעלה פחות שומן?

במסה רגילה בגדול זה לא המאכלים עצמם אלא באיזה פלוס קלורי תהיה.

ככל שהפלוס הקלורי יותר קטן ככה תעלה פחות שומן אבל גם העלייה במסת שריר תהיה יוצר איטית.
ככל שהוא גדול יותר תעלה יותר מסת שריר אבל גם יותר שומן.

לא מדוייק שאין קשר למאכלים. משה ציין לא פעם שיש קשר גם למאכלים עצמם במידה והגנטיקה לרעתך.

בכל אופן, בין קורנפלקס או ברנפלקס אין ממש הבדל אם בכלל.
הדבר היחיד שאני יכול להמליץ עליו זה על פחמימות כמה שיותר מורכבות לא בקונוטציה של עלייה בשומן אלא הרגשת שובע לאורך יותר זמן שתמנע ממך להתפרע באוכל מעט יותר ולעלות ביותר שומן.

אגב, רק חוזר ואומר - העלייה בשומן תהיה ככה כו ככה. השאלה היא מה יהיה היחס בין העלייה בשריר לעלייה בשומן.

כמו שאמרו מקודם אין חשיבות אמיתית, הבעיה היא בעיקר גנטית ואז יכול ליהיות שעדיף לך לאכול מוצרים מחיטה מלאה וכו' ואז ברנפלקס\פייבר1 וכל אלה יהיו הבחירה שלך לקורנפלקס, לגבי הלחם גם אותו דבר. בעקרון כל עוד אתה לא חי על זה זה גם בסדר. פשוט תגוון. תאכל גם קורנפלקס רגיל אבל גם קינואה בצהרים נגיד..(סתם דוגמא - זה יכול ליהיות גם אורז או משהו) ובערב לחם

בשום מצב קלוריה לא שווה לקלוריה.
בחול כבר הבינו שהשטויות של"מתאים לערכים" זה קשקוש,חבל שפה עוד לא הבינו .. בהצלחה 😃
הסבר פרט ונמק למה לפ״פ יש ציצי גדול כשהיא מתכופפת רואים לה הכל.

ברצינות, אשמח להסבר.

תסביר.

אם זה בחול זה אומר שזה טוב יותר?
לא אמרתי שאם זה בחול זה יותר טוב.. פשוט רוב הטרנדים מתחילים שם.
בקשר להסבר קלוריה לא=קלוריה תעשה מחקר פשוט
תעשה חיטוב עם 150 גרם פחמימה מאורז לבן
תעשה חיטוב עם 150 פחמימה מסוכר לבן
אני מתאר לעצמי שהתוצאות לא יהיו אותו דבר .. אף על פי שיש אותו גירעון קלורי
הסבר פרט ונמק למה לפ״פ יש ציצי גדול כשהיא מתכופפת רואים לה הכל.

ברצינות, אשמח להסבר.
מי זאת פ"פ באמת?

לא אמרתי שאם זה בחול זה יותר טוב.. פשוט רוב הטרנדים מתחילים שם.
בקשר להסבר קלוריה לא=קלוריה תעשה מחקר פשוט
תעשה חיטוב עם 150 גרם פחמימה מאורז לבן
תעשה חיטוב עם 150 פחמימה מסוכר לבן
אני מתאר לעצמי שהתוצאות לא יהיו אותו דבר .. אף על פי שיש אותו גירעון קלורי

מי זאת פ"פ באמת?

מממ...יש לך רפרנס לזה?
כי מחקרים אחרונים שקראתי מצביעים שאתה לא צודק

טרנד זאת מילת המפתח.
זה כמו שאני אשאל אותך מה כבד יותר קילו ברזל או קילו נוצות. קילו זה קילו וקלוריה זה קלוריה.

הבעיה בלאכול 150 גרם פחמימה מסוכר זה השליטה על הרעב. (וזאת ההסתייגות של המנטרה שקלוריה זה קלוריה) אבל כל עוד אתה אוכל את התפריט אתה תתחטב.

אני אישית גמרתי עם חיטובים לץקופה הקרובה אז תסלח לי שלא אעשה הניסוי שלך

תהיה במאזן קלורי חיובי של 400-500 קלוריות, תאכל אוכל נקי יחסית (לאפה עם שווארמה זה לא אכול נקי, לדוגמא)

בהצלחה.

תהיה במאזן קלורי חיובי של 400-500 קלוריות, תאכל אוכל נקי יחסית (לאפה עם שווארמה זה לא אכול נקי, לדוגמא)

בהצלחה.
אם לאפה עם שווארמה זה בדיוק הסך קלוריות שחסר לו כדי להגיע ל500 מעל התחזוקה 2-3 חלבון פר קילו, ו0.8\1 ג' שומן פר קילו, מה הבעיה פה?
הסיבה היחידה שאני לא הייתי עושה את זה כי אי אפשר באמת לחשב את זה בצורה כזו מדוייקת שיפול בדיוק על הערכים. ובנינו, מי יוצא לדפוק לאפה ומתחיל להתחשבן על הכפות טחינה וכמה צ'יפס לקחת?

אז המאכלים האלה בסדר? אם אני יאכל ברנפלקס במקום הקורנפלקס הרגיל
אני יעלה פחות שומן?
אין הבדל קריטי בין קורפלקס לברנפלקס, מצד שני , זה כן טוב וחשוב שאתה שם לב למה שאתה מכניס לפה וכן יש עדיפות למזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך
בכל מקרה, מסה "נקייה" זה להיות בפלוס קלורי של 300-500 קלוריות ולהשתדל לא לחרוג מזה.

• פותח/ת השרשור
אין הבדל קריטי בין קורפלקס לברנפלקס, מצד שני , זה כן טוב וחשוב שאתה שם לב למה שאתה מכניס לפה וכן יש עדיפות למזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך
בכל מקרה, מסה "נקייה" זה להיות בפלוס קלורי של 300-500 קלוריות ולהשתדל לא לחרוג מזה.
ואם אני יהיה על מאזן חיובי של 500 אני יגיע למצב שאני יעלה יותר שריר ביחס לשומן?
אני יישאר על אותו אחוז שומן או יעלה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית