עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסביר.בשום מצב קלוריה לא שווה לקלוריה.
אם זה בחול זה אומר שזה טוב יותר?בחול כבר הבינו שהשטויות של"מתאים לערכים" זה קשקוש,חבל שפה עוד לא הבינו ..
הסבר פרט ונמק למה לפ״פ יש ציצי גדול כשהיא מתכופפת רואים לה הכל.בשום מצב קלוריה לא שווה לקלוריה.
בחול כבר הבינו שהשטויות של"מתאים לערכים" זה קשקוש,חבל שפה עוד לא הבינו .. בהצלחה 😃
לא אמרתי שאם זה בחול זה יותר טוב.. פשוט רוב הטרנדים מתחילים שם.תסביר.
אם זה בחול זה אומר שזה טוב יותר?
מי זאת פ"פ באמת?הסבר פרט ונמק למה לפ״פ יש ציצי גדול כשהיא מתכופפת רואים לה הכל.
ברצינות, אשמח להסבר.
לא אמרתי שאם זה בחול זה יותר טוב.. פשוט רוב הטרנדים מתחילים שם.
בקשר להסבר קלוריה לא=קלוריה תעשה מחקר פשוט
תעשה חיטוב עם 150 גרם פחמימה מאורז לבן
תעשה חיטוב עם 150 פחמימה מסוכר לבן
אני מתאר לעצמי שהתוצאות לא יהיו אותו דבר .. אף על פי שיש אותו גירעון קלורי
מי זאת פ"פ באמת?
אם לאפה עם שווארמה זה בדיוק הסך קלוריות שחסר לו כדי להגיע ל500 מעל התחזוקה 2-3 חלבון פר קילו, ו0.8\1 ג' שומן פר קילו, מה הבעיה פה?תהיה במאזן קלורי חיובי של 400-500 קלוריות, תאכל אוכל נקי יחסית (לאפה עם שווארמה זה לא אכול נקי, לדוגמא)
בהצלחה.
אין הבדל קריטי בין קורפלקס לברנפלקס, מצד שני , זה כן טוב וחשוב שאתה שם לב למה שאתה מכניס לפה וכן יש עדיפות למזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוךאז המאכלים האלה בסדר? אם אני יאכל ברנפלקס במקום הקורנפלקס הרגיל
אני יעלה פחות שומן?
ואם אני יהיה על מאזן חיובי של 500 אני יגיע למצב שאני יעלה יותר שריר ביחס לשומן?אין הבדל קריטי בין קורפלקס לברנפלקס, מצד שני , זה כן טוב וחשוב שאתה שם לב למה שאתה מכניס לפה וכן יש עדיפות למזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך
בכל מקרה, מסה "נקייה" זה להיות בפלוס קלורי של 300-500 קלוריות ולהשתדל לא לחרוג מזה.