הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
כרגע בחיטוב על קלן בערך 14-15 אחוז שומן, שוקל 89 גובה 1.89
ערכים יומיים לא קבועים נעים בין:
150-180 חלבון
60-90 פחמימה
50-80 שומן

RMR בערך 2400
אוכל ביום בסביבות 1700 קלוריות(לפעמים 1800 לפעמים 1600 לא קבוע)

בנוגע להעמסות כל כמה זמן? הבנתי שזה שונה בגלל שאני על קלן, אני כבר 3 שבועות בחיטוב ורק היום אני עושה פעם ראשונה העמסה,
עוד שאלה המאזן הבא להעמסה נחשב טוב?
קלוריות 2867
פחמימות 388
חלבונים 147
שומן 75

תודה!

כרגע בחיטוב על קלן בערך 14-15 אחוז שומן, שוקל 89 גובה 1.89
ערכים יומיים לא קבועים נעים בין:
150-180 חלבון
60-90 פחמימה
50-80 שומן

RMR בערך 2400
אוכל ביום בסביבות 1700 קלוריות(לפעמים 1800 לפעמים 1600 לא קבוע)

בנוגע להעמסות כל כמה זמן? הבנתי שזה שונה בגלל שאני על קלן, אני כבר 3 שבועות בחיטוב ורק היום אני עושה פעם ראשונה העמסה,
עוד שאלה המאזן הבא להעמסה נחשב טוב?
קלוריות 2867
פחמימות 388
חלבונים 147
שומן 75

תודה!
העמסה תספיק לך פעם בשבועיים, לגבי הקלן, לא יודע בדיוק אם זה אמור לשנות לך משהו @Tom @Eyal
לגבי ההעמסה, יש סיבה שאתה בפלוס קלורי? החלוקה שלך בכל מקרה לא כל כך טוב, הקלוריות צריכות להתחלק ככה ש70% פחמימה, 15% חלבון ו15% שומן.
בלי קשר, 50-80 גרם שומן ליום למשקל שלך זה קצת.

אהלן,

ביום של העמסה אין לקחת קלן.

בנוגע לערכים, תשתדל שזה יהיה קבוע ואם לא קבוע אז זהה פחות או יותר.

שומן לא לעבור את ה-50 גרם ביום ומומלץ שהוא יבוא ממקורות איכותיים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שההעמסה צריכה להיות בפלוס קלורי הבנתי לא נכון? אם לא אז ניטרלי? או להמשיך עם גרעון גם בהמעסה?
השומן בא ברובו משמן זית, שחר אמר 50-80 זה קצת מידי, אייל עד 50, מה לעשות??

קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. מדובר בתהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא (הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק).
השאלה איך זה קשור בהעמסה?
עקב חוסר בעליית בחלבון המתאים נפגע סינטוז הגליקוגן.לפיכך ניתן לאמר שזה פשוט הופך את ההעמסה לבלתי אפקטיבית ו/או מיותרת.

• פותח/ת השרשור
תקרא את מה שרשם לך תום שוב ושוב ושוב!😣

קראתי, הדבר היחידי שהבנתי משם זה את הסוף, שזה הופך את ההעמסה לבלתי אפקטיבית ומיותרת, בגלל זה אני שואל שוב כי שניכם אמרתם לעשות וטום אומר שזה מיותר
הבנתי שההעמסה צריכה להיות בפלוס קלורי הבנתי לא נכון? אם לא אז ניטרלי? או להמשיך עם גרעון גם בהמעסה?
השומן בא ברובו משמן זית, שחר אמר 50-80 זה קצת מידי, אייל עד 50, מה לעשות??
אפשר לקבל תשובה על השאלות האלה?

אני חושב שהבנתי למה התכוון Tom:
הוא ניסה להסביר לך שבעקבות השימוש בקלן, אין עלייה בחלבון מסויים וזה גורם בעצם לפגיעה במילוי הגליקוגן בשרירים, וזאת בעצם מטרת ההעמסה.
כלומר, אפקטיבי וחשוב לעשות העמסת פחמימות, אבל ללא שימוש בקלן, מכיוון שבשילוב עם קלן - ההעמסה נעשית לא אפקטיבית.

במידה ולא הבנת אותי עדין - תעשה העמסה ואל תשתמש בקלן ביום / ימי העמסה.

מקווה שעזרתי לך, בהצלחה!

עקב חוסר בעליית בחלבון המתאים נפגע סינטוז הגליקוגן.לפיכך ניתן לאמר שזה פשוט הופך את ההעמסה לבלתי אפקטיבית ו/או מיותרת.

תקרא את מה שרשם לך תום שוב ושוב ושוב

תקנו אותי אם אני טועה בניתוח התגובה, תודה 😃

לא תצטרך העמסה אם לא תהיה בתזונה דלת פחמימה יתר על המידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית