הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר העמסה

• פותח/ת השרשור tal113
  • פורסם בתאריך

tal113

משתמש מתחיל
143
16
נק' מוניטין:
55
143
16
שלום, אני מתכנן בימים הקרובים העמסה ויש לי כמה שאלות:
1. העמסה צריכה להיות ביום מנוחה? או שזה לא משנה?
2. הקלוריות בימים האלה צריכות להיות אותם קלוריות כמו בחיטוב? כי במאמר כתוב 500-1000 מעל התחזוקה, אך בהרבה מקומות אני רואה שכתוב שלא צריך מעל התחזוקה.
תודה

1. העמסה צריכה להיות ביום מנוחה? או שזה לא משנה?
מומלץ לא לעשות אירובי ביום הזה, אפשר משקולות.

הקלוריות בימים האלה צריכות להיות אותם קלוריות כמו בחיטוב?
לא, הרבה מעל. או שלא הבנתי את השאלה

במאמר כתוב 500-1000 מעל התחזוקה, אך בהרבה מקומות אני רואה שכתוב שלא צריך מעל התחזוקה.
500-1000 קלוריות מעל התחזוקה זאת התשובה הנכונה.

• פותח/ת השרשור
מומלץ לא לעשות אירובי ביום הזה, אפשר משקולות.

לא, הרבה מעל. או שלא הבנתי את השאלה

500-1000 קלוריות מעל התחזוקה זאת התשובה הנכונה.
תודה רבה. כמה גרם פחמימה מומלץ לצרוך ביום הזה? פר משקל גוף?( x גרם פחמימה לקילו נגיד)

• פותח/ת השרשור
כן בדיוק, וזה אומר:

525 גרם פחמימה
112.5 גרם חלבון
90 גרם שומן.

ביום הזה תוכל לחגוג!!! חחחחחח
נצל את ההזדמנות...

• פותח/ת השרשור
מומלץ לבנות תפריט להעמסה? או לקחת את זה כסוג של יום צ׳יט כזה... אני לא מתכוון לאכול ממתקים אלא רק לא לספור קלוריות..
אני אישית בהעמסה שלי לא סופר קלוריות פשוט ממשתדל באותו היום להכניס כמה שפחות שומן

הספירה היחידה שאני עושה היא לראות שאכלתי מספיק.
כמו כן, כמו שאופק אמר - משתדל לאכול כמה שפחות שומן.

מסכן הילד. אחכ היה הולך ומספר שlbs זה חרא אתר שהטעה אותו וגרם לו להשמין, ואז אנשים היו מפסיקים להיכנס והיה כאן תוהו ובוהו! תראי למה כמעט גרמת!!! ;)

מסכן הילד. אחכ היה הולך ומספר שlbs זה חרא אתר שהטעה אותו וגרם לו להשמין, ואז אנשים היו מפסיקים להיכנס והיה כאן תוהו ובוהו! תראי למה כמעט גרמת!!! ;)
הי, תרגיע, זה לא רק אני. אחרי הגיבו אנשים שהחישוב שלי מדויק. אתה היחיד ששמת לב לטעות החישוב. כל הכבוד לך חחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית