הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס: איך הטכניקה?

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
נק' מוניטין:
588
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש

יש גם סקוואט, מהסקוואט אני פחות מודאג הוא בסדר לדעתי.. (לא נקי כי זה שיא אחרי כשל....)

איך הפרס? (אני יודע שהחזרה ה1-2 לא טובה כי זזתי.. אבל הסוף טוב לא?) נותן הקפצה

הרפס שלך צריך יותר תנועה מהגוף ומהראש ופחות מהכתפיים
הסקוואט שלך נראה ממש טוב, אבל אני חוזה את העתיד ויהיו לך בעיות עומק קשות
כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
הרפס שלך צריך יותר תנועה מהגוף ומהראש ופחות מהכתפיים
הסקוואט שלך נראה ממש טוב, אבל אני חוזה את העתיד ויהיו לך בעיות עומק קשות
כל הכבוד

שולדר פרס = לחיצת כתפיים. פחות תנועה מהכתפיים?

תודה רבה על הסקוואט הוא משתפר מרגע לדודלי, למה בעיות עומק? הוא ממש עמוק כרגע. וזה שיא אישי!

• פותח/ת השרשור
שולדר פרס = לחיצת כתפיים. פחות תנועה מהכתפיים?

תודה רבה על הסקוואט הוא משתפר מרגע לדודלי, למה בעיות עומק? הוא ממש עמוק כרגע. וזה שיא אישי!
כן, בדיוק כמו שהתנועה של הסקוואט באה מהאגן, והרגליים כבר מקבלות את העבודה שלהם, ככה זה צריך להיות בשביל פרס גבוהה, הכתפיים כבר יעבדו בו.
לגבי הסקוואט, העומק שלך הוא מספיק בהחלט אבל כבר במשקל כזה אתה מתרגל לרדת 'יחסית גבוהה' וכנראה שבמשקלים הכבדים יותר יהיו לך בעיות עומק. תנסה לעבוד עם פלטות מתחת לרגליים רק בשביל לראות אם העומק שלך נובע מגמישות, שרירים או מנטליות.

• פותח/ת השרשור
כן, בדיוק כמו שהתנועה של הסקוואט באה מהאגן, והרגליים כבר מקבלות את העבודה שלהם, ככה זה צריך להיות בשביל פרס גבוהה, הכתפיים כבר יעבדו בו.
לגבי הסקוואט, העומק שלך הוא מספיק בהחלט אבל כבר במשקל כזה אתה מתרגל לרדת 'יחסית גבוהה' וכנראה שבמשקלים הכבדים יותר יהיו לך בעיות עומק. תנסה לעבוד עם פלטות מתחת לרגליים רק בשביל לראות אם העומק שלך נובע מגמישות, שרירים או מנטליות.

לגבי הפרס, אפשר הסבר מדויק יותר? תודה

לגבי הסקוואט, לא הבנתי, אני יורד יותר מדי עמוק?
ומה הכוונה ממה העומק נובע?

לגבי הפרס, אפשר הסבר מדויק יותר? תודה

לגבי הסקוואט, לא הבנתי, אני יורד יותר מדי עמוק?
ומה הכוונה ממה העומק נובע?

לא הדוגמא הכי אידיאלית כי אני יותר התכוונתי לתנועה של הראש אחורה וקדימה, לא ללחוץ את המוט אחורה

העומק של הסקוואט שלך הוא תקין, אבל אתה יכול לרדת יותר עמוק, ולמה אתה לא יורד עמוק יכול לנבוע מכל מיני סיבות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית