הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת דדליפט

ממה שאפשר לראות (ואני מקווה שאני מצליח להבחין בזה טוב) אתה לא נכנס לסט-אפ טוב, אתה מתכופף המון והברכיים שלך עוברות את המוט בהרבה ואז בהרמה עצמה אתה מתחיל להקיף אותן במקום להשען אחורה ולהעלות את המוט בצורה ישרה. מה שגם הפלטות נראות בקוטר נורא קטן.
אני אעתיק לפה הודעה של Beast and cheat שתעזור לך מאוד -
1. נעליים - תשיג נעליים עם סולייה קשיחה, שטוחות. אם יש לך אפשרות להשיג נעלי הרמת משקולות - זה מצויין.

2. סטאפ. יש לו 5 שלבים פשוטים:
א. למקם את כפות הרגליים מתחת למוט ככה שהמוט מעל מרכז כף הרגל (+- מעל השרוכים). רוחב העמידה הוא רוחב של vertical jump כשכפות הרגליים פונות מעט החוצה.
ב. להתכופף ולתפוס את המוט עם שתי הידיים - בלי להזיז את המוט ובלי להוריד את האגן.
ג. מבלי להזיז את המוט, לכופף ברכיים כך שהן זזות בקו כפות הרגליים - עד שאתה נוגע במוט עם הרגליים.
ד. עדיין מבלי להזיז את המוט, תוך כדי שאתם מסתכלים על נקודה בריצפה הנמצאת ~5 מטר מכם, מבלי להסתכל לצדדים, מבלי להסתכל במראות - להרים חזה חזק. לא להוריד תחת, ולא למתוח צוואר. להרים חזה.
ה. לקחת נשימה עמוקה, להחזיק את האוויר בפנים ואז למשוך את המוט צמוד לגוף לכל אורך התנועה (את האוויר אתה מוציא רק כשהמוט שוב על הריצפה).

3. לא לגעת עם הפלטות ולעלות מיד - כל חזרה צריכה להתחיל מעצירה מוחלטת (dead stop, מכאן שם התרגיל deadlift).

4. להשתמש בפלטות בקוטר סטנדרטי.

ממה שאפשר לראות (ואני מקווה שאני מצליח להבחין בזה טוב) אתה לא נכנס לסט-אפ טוב, אתה מתכופף המון והברכיים שלך עוברות את המוט בהרבה ואז בהרמה עצמה אתה מתחיל להקיף אותן במקום להשען אחורה ולהעלות את המוט בצורה ישרה. מה שגם הפלטות נראות בקוטר נורא קטן.
אני אעתיק לפה הודעה של Beast and cheat שתעזור לך מאוד -
הברכיים צריכות לעבור את המוט בסטאפ

פותח הפוסט - לא ניתן להסיק הרבה מהוידאו, יהיה מצויין שתצלם לפי מה שכתוב כאן: http://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

אני ממליצה לך ללכת לחדר כושר כדי שתוכל להתאמן עם פלטות גדולות יותר
ולא תצטרך להתכופף כל כך נמוך בשביל המוט, זה מעייף אותך סתם.
העלית סרטון באיכות טובה יותר אבל משום מה רק עם חזרה אחת ודי חשוך שם
כדאי שתצלם סרטון איכותי יותר עם 2-3 חזרות.

אתה לא יכול להכנס למנח נכון עם פלטות כ"כ נמוכות, בנוסף כדאי שתעלה סרטונים רק של 5 חזרות ויותר(ורצוי כמה סרטונים) אי אפשר לראות טכניקה ממעט חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית