הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יותר מידי מסת שריר

מצב
השרשור נעול

Yana Tashaev

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
היי,סיימתי לא מזמן תקופה של חיטוב גוף ולפי דעתי עליתי יותר מידי במסת שריר.האם זה אפשרי להוריד קצת במסת שריר?ואם כן אז איך?

וואי אני סקרנית. יש מצב תעלי תמונה?

• פותח/ת השרשור
וואי אני סקרנית. יש מצב תעלי תמונה?

הבעיה היא שאין לי תמונה לפני.
לפני שלושה חודשים הייתי ממש רזה אפילו יותר מידי ועכשיו לפי דעתי הגוף שלי נראה גברי מידי.
תוכלי לעזור לי בבקשה???

אם את רוצה לשמור על השומן ולהוריד מסת שריר (למה ששמישהו שפוי יעשה את זה) - תיהי במאזן ניטרלי, תגבילי את החלבון ותורידי מאימוני משקולות
אם את רוצה להוריד שומן ושריר - תעשי אותו דבר כמו פה ^ רק שתיהי במאזן שלילי גם

• פותח/ת השרשור
אם את רוצה לשמור על השומן ולהוריד מסת שריר (למה ששמישהו שפוי יעשה את זה) - תיהי במאזן ניטרלי, תגבילי את החלבון ותורידי מאימוני משקולות
אם את רוצה להוריד שומן ושריר - תעשי אותו דבר כמו פה ^ רק שתיהי במאזן שלילי גם

עד כמה להגביל את החלבון?כי נגיד עכשיו אני אוכלת מלא חלבון ממש קצת פחמימות ושומן.
ובקשר לאימונים,לעשות רק אימונים אירובים?כמה פעמים בשבוע?ועדיף לא לעשות בכלל אימוני משקולות?

עד כמה להגביל את החלבון?כי נגיד עכשיו אני אוכלת מלא חלבון ממש קצת פחמימות ושומן.
ובקשר לאימונים,לעשות רק אימונים אירובים?כמה פעמים בשבוע?ועדיף לא לעשות בכלל אימוני משקולות?
את יכולה לנסות קודם כל רק להוריד מהאימוני משקולות בהדרגה, ובהמשך כדי לזרז עניינים להוריד חלבון בהדרגה (נגיד שבוע ראשון להוריד 15 גרם, ואז עוד 15 גרם שבוע הבא)
אירובי זה בסך הכל כלי לשריפת קלוריות אז תתאימי אותו לתפריט שלך (אם אתה צריכה להפחית 200 קלוריות ואת רוצה לא להפחית באוכל תורידי אותם בריצה)
חסרים פרטים כדי להגיד בידיוק כמה חלבון וכמה אימונים את צריכה לעשות (תפריט)

• פותח/ת השרשור
את יכולה לנסות קודם כל רק להוריד מהאימוני משקולות בהדרגה, ובהמשך כדי לזרז עניינים להוריד חלבון בהדרגה (נגיד שבוע ראשון להוריד 15 גרם, ואז עוד 15 גרם שבוע הבא)
אירובי זה בסך הכל כלי לשריפת קלוריות אז תתאימי אותו לתפריט שלך (אם אתה צריכה להפחית 200 קלוריות ואת רוצה לא להפחית באוכל תורידי אותם בריצה)
חסרים פרטים כדי להגיד בידיוק כמה חלבון וכמה אימונים את צריכה לעשות (תפריט)

קודם כל אני בת 17 שוקלת 57 גובה 170 ואחוזי שומן 16.

התפריט שלי:
בבוקר-2 פנקייק חלבון,2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה,2 כפיות דבש לייט וגבינה לבנה-300 קלוריות.
צהריים-150 גרם חזה עוף וסלט.זה יוצא בערך 300 קלוריות.
ביניים-גבינה לבנה ו200 גרם תפוח-300 קלוריות.
ערב-חצי קופסאת טונה,4 ביצים (רק חלבונים) פטריות,ירקות,2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה ו2 חתיכות של סלמון מעושן-400 קלוריות.

סה״כ:1300 קלוריות.

מה הערכים הסופיים של התפריט, ומה התכנית אימונים שלך?

• פותח/ת השרשור

חלבון:170 גרם (יש ימים שאפילו יותר)
פחמימות:100 גרם
שומן:20 גרם.

התכנית אימונים הייתה 5 אימונים בשבוע.
שעה וחצי של משקולות.ואז 20 דקות אירובי.

יש מצב שהעודף מסת שריר שלך זה בכלל אשליה של אחוז שומן נמוך? יכול להיות שכל מה שאת צריכה לעשות זה לאכול יותר, אבל אם את משוכנעת שלא אז:

תורידי ל- 2-3 אימוני משקולות, את האירובי את יכולה להשאיר
חלבון את אוכלת פי 3 משקל גוף (הלוואי עלי), את יכולה להוריד 30-35 גרם בתור התחלה ולהוריד עוד בהדרגה
ממליץ להחליף את הקלוריות של החלבון בשומן (רווי)

עם הזמן אם את רוצה להמשיך להוריד, תורידי ל1-2 אימוני משקולות בשבוע ועוד ועוד חלבון

• פותח/ת השרשור
יש מצב שהעודף מסת שריר שלך זה בכלל אשליה של אחוז שומן נמוך? יכול להיות שכל מה שאת צריכה לעשות זה לאכול יותר, אבל אם את משוכנעת שלא אז:

תורידי ל- 2-3 אימוני משקולות, את האירובי את יכולה להשאיר
חלבון את אוכלת פי 3 משקל גוף (הלוואי עלי), את יכולה להוריד 30-35 גרם בתור התחלה ולהוריד עוד בהדרגה
ממליץ להחליף את הקלוריות של החלבון בשומן (רווי)

עם הזמן אם את רוצה להמשיך להוריד, תורידי ל1-2 אימוני משקולות בשבוע ועוד ועוד חלבון

אוקיי ובקשר לאימוני משקולות,לעשות את אותם האימונים רק עם פחות משקל?או שאולי יש לך רעיון לאימוני משקולות בשבילי?

את יכולה להוריד משקל לתקופה שאת רוצה להוריד במסת שריר...

אגב, את יודעת על איזה אחוז שומן את? אני באמת ממליץ לבדוק אם מה שאת רוצה זה להוריד מסת שריר ולא להעלות במשקל

• פותח/ת השרשור
את יכולה להוריד משקל לתקופה שאת רוצה להוריד במסת שריר...

אגב, את יודעת על איזה אחוז שומן את? אני באמת ממליץ לבדוק אם מה שאת רוצה זה להוריד מסת שריר ולא להעלות במשקל

אני על 16 אחוז שומן.
ואני בטוחה שאני רוצה לרדת במסת שריר.
את האמת עשיתי תוכנית של חיטוב הגוף רק בשביל לקבל בטן שטוחה ואולי אפילו קצת צורה של קוביות.בסופו של דבר נכנסתי לזה יותר מידי וכבר התחלתי להרים משקל כבד.מה שמצחיק זה שכל הגוף שלי התחטב והבטן נשארה כמו שהייתה.למרות שאני אף פעם לא מוותרת על אימון בטן.

אין שום קשר לחיטוב בבטן ולאימון בטן, מצטער להרוס את האשליה הזאת

בכל אופן, את באחוז שומן של מתחרה בהנחה שזה באמת 16%

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אין שום קשר לחיטוב בבטן ולאימון בטן, מצטער להרוס את האשליה הזאת

בכל אופן, את באחוז שומן של מתחרה בהנחה שזה באמת 16%

בהצלחה!

תודה רבה על כל המידע!

ממש אשמח לראות תמונה שלך כרגע. לא משנה לי להשוות למה שהיה...זה לא רלוונטי כי את אומרת שעכשיו יש לך יותר מידי מסת שריר אז אני סקרנית לראות מה עכשיו מישהו מחק את התגובה שלי? חחחח אשמח לראות תמונה עדכנית של בחורה עם עודף מסת שריר...

• פותח/ת השרשור
ממש אשמח לראות תמונה שלך כרגע. לא משנה לי להשוות למה שהיה...זה לא רלוונטי כי את אומרת שעכשיו יש לך יותר מידי מסת שריר אז אני סקרנית לראות מה עכשיו מישהו מחק את התגובה שלי? חחחח אשמח לראות תמונה עדכנית של בחורה עם עודף מסת שריר...

כרגע אין לי תמונה אבל אני אעלה בימים הקרובים.
אפשר לדעת איך הגעת לבטן כזאת?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית