הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהי מבינה או התנסתה בדיאטת אטקינס??

• פותח/ת השרשור Hadar
  • פורסם בתאריך

Hadar

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
שלום לכולן,
אני בת 27, גובה 1.60 ומשקל 59, אני בדיאטת אטקינס כבר חודשיים וחצי ולא ראיתי ירידה אפילו של קילו אחד. אני ממש מקפידה על השלבים של הדיאטה. התחלתי ב 20 גרם פחמימה לקצת יותר מ 14 יום (כפי שהדיאטה מנחה), לאחר מכן העלתי 5 גרם פחמימות בכל שבוע וכעת אני על 55 גרם פחמימה. את השומנים אני צורכת בלי לחשב כיוון והבנתי שההגבלה היא רק על הפחמימה, בנוסף אני מתאמנת 5-6 ימים בשבוע, 3 אימוני כוח והיתר אירובי (הליכה בקצב 6-6.5 למשך 40 עד 45 דקות). בבקשה עזרה מכן, לא יודעת מה אני לא עושה נכון!

שלום לכולן,
שלום וברוך הבא לפורום 😃

אני בת 27, גובה 1.60 ומשקל 59, אני בדיאטת אטקינס כבר חודשיים וחצי ולא ראיתי ירידה אפילו של קילו אחד
והסיבה לכך היא.....

את השומנים אני צורכת בלי לחשב כיוון והבנתי שההגבלה היא רק על הפחמימה

אין דבר כזה.

כל התזונה שלך היא מה שמשפיע והגרעון הקלורי בסוף היום הוא שיקבע אם את יורדת במשקל\לא יורדת\עולה במשקל

בבקשה עזרה מכן, לא יודעת מה אני לא עושה נכון!
טעות ראשונה היא מחסור בידע, אני ממליץ לך קודם כל לקרוא.

תתחילי מהמאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

הוא יסדר לך קצת דברים.

אחרי זה תקראי את המאמר הבא:

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

לפני שאת חוזרת לחיטוב אני ממליץ לך לעשות שבועיים על תזונה נייטרלית (את תביני מה זה אחרי שתקראי את המאמר השני) על מנת לסדר את חילוף החומרים שלך, על מנת שהדיאטה (או כמו שאנחנו קוראים לזה כאן "חיטוב) תיהיה אופטימלית את חייבת להתחיל אותה עם מאזן הורמונלי טוב. ואת זה משיגים על ידי אכילה למשך שבועיים בכמות קלוריות נייטרלית.

אם יהיו לך שאלות לאחר שתקראי את המאמרים אשמח ללענות 😃

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שאני רוצה להמשיך בדיאטת אטקינס אבל מבקשת הכוונה. האם אני צריכה להגביל גם את כמות השומן שאני צורכת? אני משלבת בדיאטה אגוזים, זרעים וטחינה, האם עליי להפסיק לצרוך אותם? או להגביל לכמות מסויימת?

האם אני צריכה להגביל גם את כמות השומן שאני צורכת? אני משלבת בדיאטה אגוזים, זרעים וטחינה, האם עליי להפסיק לצרוך אותם? או להגביל לכמות מסויימת?

אני בטוח שאחראי שתקראי את שני המאמרים יקרו שני דברים:
1) תשני את דעתך
2) תדעי לענות לעצמך על השאלות.

אני מוכן להדריך אותך לפתרון אבל לא לגלות לך אותו לגמרי כי הידע הוא הדבר הכי חשוב בכל תהליך של ירידה\עליה במשקל. בלעדיו אין כמעט סיכוי להצליח.

תקראי את שני המאמרים ואז נוכל לדבר בשפה משותפת והעזרה תיהיה הרבה יותר נכונה וממוקדת 😃

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמרים האלו בעבר וגם עכשיו ועדיין לא השתכנעתי משום שניסיתי לרדת במשקל גם לפי התפריט שמוצע באתר וזה פשוט לא צלח. בן הזוג שלי ירד בדיאטת אטקינס כ20 קילו בארבעה חודשים ואני סך הכל מבקשת לרדת 5...
כמה גרם שומן וחלבון מומלץ לי לאכול ביום? בהנחה שאני אוכלת 55 גרם פחמימה.

המשפט הזה:

קראתי את המאמרים האלו בעבר

והמשפט הזה:

כמה גרם שומן וחלבון מומלץ לי לאכול ביום?

פשוט לא מסתדרים.

בן הזוג שלי ירד בדיאטת אטקינס כ20 קילו בארבעה חודשים ואני סך הכל מבקשת לרדת 5...
א) לא כל מה שמתאים לאחד מתאים לאחר, בטח לא בהבדל בין נשים לגברים.
ב) מה היה המשקל ההתחלתי שלו?

את צריכה להבין שאין שום ייתרון לדיאטה אחת לעומת אחרת.

שניסיתי לרדת במשקל גם לפי התפריט שמוצע באתר וזה פשוט לא צלח
האם הקפדת על תוכנית אימונים?
איזה תפריט לקחת?

• פותח/ת השרשור
הקפדתי על תוכנית האימונים והתפריט היה של חיטוב לאישה ששוקלת 60 ק״ג.

הקפדתי על תוכנית האימונים והתפריט היה של חיטוב לאישה ששוקלת 60 ק״ג.
קצת קשה להגיד ככה מה השתבש, אבל אני יכול להבטיח לך, ולא רק אני אלא עשרות של גברים\נשים שעברו כאן בפורום רק בתקופה שאני נמצא כאן (וזה לא הרבה) שעובדים עם התוכניות האלה ומצליחים בצורה מעולה.

דיאטת אטקינס היא דיאטה דלת פחמימות. גם כאן באתר הרבה מאוד מגיעים למצב של חיטוב דל פחמימה. אך מצב כזה הוא סוף החיטוב ונועד רק לבצע ווידוא הריגה, אין שום ייתרון אמיתי לעשיה של דיאטה דלת פחמימות על פני דיאטה אחרת, הסיבה שמגיעים למצב כזה הוא שנתקעים במשקל ויש צורך להוריד את כמות הקלורית, בגלל שפחמימות הן הדבר שהגוף הכי פחות צריך מבחינה פיזיולוגית מורידים את הקלורית בעיקר מהפחמימות דבר שבסופו של דבר מוביל לדל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
תוכל להמליץ לי על כמויות לצריכה של פחמימה, חלבון ושומן לנוכח הנתונים שלי? לפי הבדיקה באתר צויין שאני צריכה לאכול 256 פחמימה, 77 חלבון ו56 שומן, מה שלא נראה לי הגיוני בכלל... זה המון פחמימה.

כל הדיאטות ה"גאוניות" הללו כגון אטקינס וחברותיה- מועדות כמעט מלכתחילה לכישלון בגלל המורכבות שלהן/בגלל חוסר ידע של הדוגלים בהן, להלן- את. עובדה- חודשיים ניסית אותה ולא הצלחת. למה לא לשנות שיטה מאשר להמשיך לנסות לרכב על סוס חולה שלא יקח אותך לשום מקום?
תקראי שוב את המאמרים כמו שהבחור כאן אמר לך, תעזבי את הדל פחמימה, זה פשוט יהייה לך קשה מדי וייאש אותך, אחרי חודש את תרצי לאכול בית שלם, ופתאום נפילות קטנות של 2 בלילה יהפכו לבולמוסי אכילה בלתי נשלטים (גם זה מנסיון).
עצה שלי- תבני לעצמך תפריט משלך. תלמדי לחשב ערכים תזונתיים, מאזן קלורי ניטרלי ושלילי, ותצרי גירעון הגיוני של 500-700 קלוריות.
תעשי כל שבוע ארוחת צ'יט, אני מוצאת את זה קל יותר מאשר העמסה שגורמת לי פשוט לפקשש, מה גם שאם את לא תהיי בדל פחמימה את לא ממש תצטרכי העמסה לעתים תכופות.
דיאטה זה מדע מדוייק, אנשים צריכים להבין את זה כבר! את לא נמצאת על אחוז שומן נמוך, דל פחמימה יהרוג לך את הדיאטה עוד לפני שתתחילי אותה, זה לא בשבילך.

בהצלחה 😃 תיכנסי למדריך לחיטוב ותחשבי את כמויות הפחמימה החלבון והשומן, אין דבר כזה "מומלץ", זה הכל לפי מה שמתאים לך, את יכולה קצת להתגמש אבל בלי דל פחמימה.

תוכל להמליץ לי על כמויות לצריכה של פחמימה, חלבון ושומן לנוכח הנתונים שלי? לפי הבדיקה באתר צויין שאני צריכה לאכול 256 פחמימה, 77 חלבון ו56 שומן, מה שלא נראה לי הגיוני בכלל... זה המון פחמימה.
מדויק למה שעדן אמרה. אין לי שום דבר להוסיף

בהצלחה! ותעדכני בהמשך אם צריכה עוד עזרה נשמח לעזור 😃

Back
למעלה תחתית