הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 11.5 אחוזי שומן אחרי בדיקה - איך אני מוריד אותם וגם את הבטן התחתונה הקטנה?

יובל דולב

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אתמול נבדקתי אצל תזונאי קליני במכון כושר שלי והוא מדד לי אחוזי שומן בצורה מקצועית, יש לי 11.5 אחוז, לא יודע אם זה טוב, לדעתי לא... איך אני מוריד את אחוזי השומן האלה במהירות וגם את הבטן התחתונה והאם זה שקניתי גיינר סופר מאס של דיימטיז (עוד לא פתחתי - אחרי פסח) תהרוס את הירידה באחוזי שומן גם אם אתאמן ממש חזק על הבטן כדי למנוע ניפוח שלה?

תודה רבה,
יובל.

לפי דעתי האישית:
מהצהריים אל תאכל כלום.אחרי אימון שיק חלבונים ושני תמרים.ביום בלי אימון כנל.
תאכל רגיל עד לצהריים.
למחרת על הבוקר שיק חלבונים.כל השאר רגיל.
אתה סוגר את היום עם 1000-1200 קלוריות וזה גירעון מכובד.
אם תחוש רעב בין לבין תשתה קפה.
בקיצור: שיק בבוקר.שיק בערב. עד לצהריים תאכל רגיל. אתה גם מוריד רמת קלוריות.גם רמת שומן וגם מוסיף חלבון.
אבל במחשבה שנייה הייתי מוסיף מסה.הייתי משתמש בגיינר בשביל זה ואחרי איזה חודשיים עובר לתוכנית הנל..הכל תלוי למה אתה שואף להגיע

נערך לאחרונה:
לא נראה לי שמכשיר יכול לבדוק בצורה מדוייקת אחוז שומן. אחוז שומן הוא תוצאה של המון גורמים פנימיים וחיצוניים. איך מכשיר יכול לבדוק את כולם?

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי האישית:
מהצהריים אל תאכל כלום.אחרי אימון שיק חלבונים ושני תמרים.ביום בלי אימון כנל.
תאכל רגיל עד לצהריים.
למחרת על הבוקר שיק חלבונים.כל השאר רגיל.
אתה סוגר את היום עם 1000-1200 קלוריות וזה גירעון מכובד.
אם תחוש רעב בין לבין תשתה קפה.
בקיצור: שיק בבוקר.שיק בערב. עד לצהריים תאכל רגיל. אתה גם מוריד רמת קלוריות.גם רמת שומן וגם מוסיף חלבון.
אבל במחשבה שנייה הייתי מוסיף מסה.הייתי משתמש בגיינר בשביל זה ואחרי איזה חודשיים עובר לתוכנית הנל..הכל תלוי למה אתה שואף להגיע

יש לי גיינר חדש, סופר מאס של דיימטיז באריזה המרובעת. אני כרגע לא נוגע בו, אם אשתמש בו אני אתנפח והלך על כל החיטוב. המטרה להתחטב קודם, ואז לעלות במסה ... בצורה יותר נקיה. ולמי ששאל - אני ממש לא צמחוני. קניתי גם עוף הודו אבל אני מפחד לטגן אותו בגלל השמן...
ואין לי שייק חלבון, קניתי רק גיינר... וקפה אסור לי (יש לי הליקובקטר פילורי למי שמכיר... זה בעיה במעי.. סוג של חיידק שמטפלים בו אנטיביוטית חזק מאוד! טיפלתי בזה כבר אבל זה יכול לחזור, לדעתי זה לא נעלם לי לגמרי, הרבה קפה עושה לי צרבות... הקיבה שלי לא הכי נוחה בעולם...אז קפה אולי נטול קפאים תהיה אופציה, אבל עם קפאין אין סיכוי בלי ארוחה לשתות ) אני עדין לא יודע מה לעשות כדי לראות אפקט טוב למצב שלי. שייק חלבונים לקנות בנוסף לגיינר? אבל אם ארעיב את עצמי הגוף לא יעשה אפקט הפוך ויכנס למן "שוק" ולא ירזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית