הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה של דדליפט וקצת שאלות על ss

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
הדדליפט מהיום,60 קילו. רק התחלתי בתרגיל,אשמח לקצת עצות איך אפשר לשפר את הטכניקה 😃

1) לגבי חימום לדדליפט- איך אפשר באמת להתחמם כמו שצריך? נכון שכביכול זה משקל נמוך יחסית,אבל אולי כן כדאי להתחמם עם משקלים יותר נמוכים? (יש בחד"כ פלטות של 10 ו-15 באותו קוטר)

2) בגלל שהדדדליפט חדש לי אני עוד לא מנסה ללמוד פאוורקלין.קראתי במאמרים שיש מתכונת עם מתח,והאימון שלי נראה ככה.רציתי לדעת אם לדעתכם זה נכון או שעדיף להחליף בימים בין המתח לדדליפט:

A
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
מתח 3Xmax

B
סקוואט 3X5
פרס 3X5
דדליפט 1X5

תודה מראש וחג שמח.

תתקן את הסרטון

1. קרא את המאמר בפורטל בנושא החימום
2. 3XMAX תעשה רק אם יש לך יותר מ8 חזרות, אחרת תעשה יותר סטים, לדוג' מי שיכול לעשות רק 3 חזרות אני רושם 6 סטים של 3 וכו'
3. תקן את הסרטון

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לעלות מהפלאפון ולא עלה,וכשאני מנסה דרך המחשב משום מה הסרטון הפוך ב-180 מעלות.
יש דרך לתקן את הסרטון או לעלות אותו כשהוא כולו הפוך והראש שלי מכוון בכלל לרצפה?

תשתמש בmovie maker, יש אפשרות שם לערוך סרטון וגם להפוך אותו בסרגל כלים

• פותח/ת השרשור
בגלל שזה קובץ mp4 זה לא נותן לי :/

• פותח/ת השרשור
אוקיי מצוין הצלחתי סוף סוף העלאות את זה דרך הפלאפון ליוטיוב.
בכל מקרה,יש פה שני סרטונים של 50 קילו(חימום) ו 60 קילו(עבודה) מהאימון הקודם,ועוד סרטון של 70 קילו(עבודה) מהאימון שהיה עכשיו.ב 70 הרגשתי שהטכניקה הייתה על הפנים.אשמח לחוות דעת לגבי שלושתם,אולי נמצא פה איזה דפוס חוזר שצריך לתקן.

50-
60-
70-

• פותח/ת השרשור
הקפצה..יש לי אימון נוסף עם דדליפט מחר והייתי שמח לביקורת בשביל לשפר

לא רואה שום ליקוי . הטכניקה של הדדליפט שלך מצויינת. יש אפשרות שיותר תמתח אחורה ואז הטרפזים יותר יעבדו אבל חוץ מזה אתה עושה את זה סבבה

• פותח/ת השרשור
ב 50 ו ב 60 הרגשתי מצוין אני זוכר,אבל ב 70 הרגשתי עומס על הגב התחתון,ושהניתוק לא בא מההרמה של החזה אז הנחתי שהטכניקה לקויה או שהזוקפים לא מספיק חזקים

Back
למעלה תחתית