הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקאתי באמצע אימון

Moshe Friedland

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
HERCULES GYM
ביום שני לפני החג באתי לחדר כושר עשיתי 3 סטים רגליים , אחר כך 4 סטים לתרגיל יד אחורית ואז הרגשתי תחושות של סחרחורות ועייפות , משהו בקטנה, ואז המשכתי ל-3 סטים של תרגיל רגליים אחר, כשאחרי הראשון הייתה לי תחושת עייפות וסחרחורות חזקה יותר, אחרי שסיימתי את השני עצרתי את האימון והלכתי לשבת כמה דקות ואז אחרי איזה 5-7 דקות אני חושב, התחלתי להקיא כמה פעמים. אכלתי בערך שעתיים לפני זה (כשהתעוררתי,ב-11), אני מתאמן משהו כמו 9 חודשים ופעם ראשונה שזה קרה לי. הבנתי שזה יכול להיות קשור באימון רגליים, פעם ראיתי מישהו מקיא אחרי לג פרס עם משקל רגיל~כבד (בשבילו)...
למה זה קרה ? יש לי ממה לדאוג ? והאם אני יכול להמשיך כרגיל להתאמן ?
תודה מראש !

יש מיליון ואחת אפשרויות:
-אכלת משהו לא טוב באותו היום או שהתחלת להשתמש בתוסף תזונה חדש שיש לך רגישות לרכיבים בו
-לא שתית טוב באותו יום ובמיוחד באימון(תסמין של התייבשות ואיבוד מלחים- אימון וזיעה מאיצים את התהליך כמובן)
- חטפת וירוס שרלוונטי לעונת מעבר
- אולי סתם היה לך אימון מאוד מאוד אינטנסיבי והקאת.

יכול מאוד להיות שזה שילוב של כמה דברים למעלה, הדבר החשוב הוא לראות שזה לא חוזר על עצמו ואם כן לבדוק מה המקור(ואם צריך לך להתייעץ עם רופא)

• פותח/ת השרשור
יש מיליון ואחת אפשרויות:
-אכלת משהו לא טוב באותו היום או שהתחלת להשתמש בתוסף תזונה חדש שיש לך רגישות לרכיבים בו
-לא שתית טוב באותו יום ובמיוחד באימון(תסמין של התייבשות ואיבוד מלחים- אימון וזיעה מאיצים את התהליך כמובן)
- חטפת וירוס שרלוונטי לעונת מעבר
- אולי סתם היה לך אימון מאוד מאוד אינטנסיבי והקאת.

יכול מאוד להיות שזה שילוב של כמה דברים למעלה, הדבר החשוב הוא לראות שזה לא חוזר על עצמו ואם כן לבדוק מה המקור(ואם צריך לך להתייעץ עם רופא)
אוקיי תודה
כנראה שזה קשור ל-2 ו-4, כי באמת הרגשתי חום באותו יום. (הייתי בחוץ כמה זמן לפני שהלכתי לחדר כושר)

יכול להיות שאתה רגיש לאוכל לפני אימון כמוני..
פעם אחת אכלתי פחית טונה ואגס שעתיים לפני האימון והייתה לי בחילה מזה.
תאכל ארוחה גדולה 3 שעות לפני, ופרי או שניים שעה לפני.

Back
למעלה תחתית