הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סגן מר פתח תקווה עד 110

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
דבר ראשון תודה לכל מי שמרכיב את סצינת הלילה של הליפטינג בארץ , וזה מתחיל מהפורום שעזר לי לטפח את הקריירה והכרס , וכלה כמובן במארגני וצוות התחרות .

הייתה לי תחרות מעולה הרבה יותר ממה שציפיתי . הלכתי על כניסות הגיוניות אבל הקלות שלהן גרמה לי ולשאר החבר'ה להבין שיש עוד לא מעט . בכל זאת לא שיניתי מהתכנון המקורי כי זו בסה"כ תחרות ראשונה ולא ראיתי טעם להלחם על כלום .

הכניסות שלי היו : 190-205-220 , 140-150-160 , 235-250-260 , סה"כ 640 .

בסוף התחרות עדיין לא הייתי רגוע מידי , והחלטתי לשבור PR בפרס , ויצא 100X2 שזה עוד תוספת נחמדה ליום הנפלא הזה .

• פותח/ת השרשור
עכשיו כשחזרה הרגיעות נזכרתי בתודות פרטניות שאני חייב .

אז תודה לרן ולאופק על הייעוץ לגבי הכניסות . תודה ענקית לנחש שבנה לי את התכנית מהמסד ועד הטפחות .
תודה לספוטרים ובפרט לליאור , שהזכירו לי לציית לפקודות וגם עודדו אותי . תודה לטוען שאמר ב250 שאין לי , וגרם לי ליותר טירוף ועצבים וקללות בסוף ההרמה .
תודה לאיציק שעזר לי בהגעה לשקילה ועודד אותי בתחרות , ולאיתי שצילם ועודד . תודה למתחרים שלי ולשאר המתחרים על הרוח הטובה .
תודה ליוסי קלמנוביץ שהזכיר לי לציית לפקודות .סה"כ תודה

עכשיו כשחזרה הרגיעות נזכרתי בתודות פרטניות שאני חייב .

אז תודה לרן ולאופק על הייעוץ לגבי הכניסות . תודה ענקית לנחש שבנה לי את התכנית מהמסד ועד הטפחות .
תודה לספוטרים ובפרט לליאור , שהזכירו לי לציית לפקודות וגם עודדו אותי . תודה לטוען שאמר ב250 שאין לי , וגרם לי ליותר טירוף ועצבים וקללות בסוף ההרמה .
תודה לאיציק שעזר לי בהגעה לשקילה ועודד אותי בתחרות , ולאיתי שצילם ועודד . תודה למתחרים שלי ולשאר המתחרים על הרוח הטובה .
תודה ליוסי קלמנוביץ שהזכיר לי לציית לפקודות .סה"כ תודה
מי אמר לך שאין לך ב250 ? אני חושב היית צריך "לטפל" בו אחרי דיבור כזה.

• פותח/ת השרשור
HB ולא מתכוון לשנות אי פעם , ולו מהסיבה שאני שונא LB
המוסכניק שאל :"מה לקחת על הטוסטוס שהוא ככה"?

הטסט הבא עליי ( גם של הטוסטוס ) שאר הכניסות שצולמו בתחרות :

לפי הסדר : 190-140-150-250

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית