נק' מוניטין:
45
- 291
- 27
🤩🤩
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה השאלה? בכל מקרה, חיטוב עושים במטבח לא בחדר כושר.
תכנית אימונים נו למה אתם פוציםחיטוב זה תזונה, לא תוכנית
תעשה abתכנית אימונים נו למה אתם פוצים
אתה לא נחמדתעשה ab
והמנהלים...חחחח עכשיו אני בטוחה שיעזרו לך לבנות תכנית... אל תדאג, נראה לי רק אני ראיתי את התגובה המקורית . יישאר ביננו. אתה חייב לי... 😉
🙄חחחח עכשיו אני בטוחה שיעזרו לך לבנות תכנית... אל תדאג, נראה לי רק אני ראיתי את התגובה המקורית . יישאר ביננו. אתה חייב לי... 😉
לא משנה איזה? 🤡והמנהלים...
תעשה לינארית
לא הבנתי אותך...🙄
לא משנה איזה? 🤡
להתקדם בחיטוב?😲
לא התככוונתי לשנות תרגילים אני מתאמן לכוח מתפרץ ככה שאני לא חושב שמה שהצעת מדויק , לא הבנתי את המשפט "1-2 חזרות לשריר קטן טווח חזרות 10-12" התכוונת סטים?המלצה שלי- בחר תרגילי בסיס שכבר עשית במסה, תוכנית FBW במשך 3 פעמים בשבוע שמורכבת מ 3-4 סטים לשריר גדול טווח חזרות 6-8 (חזה, גב, רגליים, בטן) ו 1-2 חזרות לשריר קטן טווח חזרות 10-12 (יד קידמית, אחורית, כתף), עדיפות לתרגילים מורכבים כמו בנץ/ סקאווט/ דדליפט בשרירים הגדולים וכמובן שהאימון מתחיל בהם ולא ההפך.
הרעיון מאחורי זה, וזה גם מה שרשום ברוב המדריכים, הוא שבחיטוב הגוף גם ככה בגירעון וקשה לו ואין מטרה לעלות במסת שריר, שינוי תוכנית אימונים ותרגילים תגרום לגוף עומס גדול מידי וגם ככה לא תעלה מסת שריר ורק תעלה סיכוי לפציעות בגלל השינוי בתרגילים שהגוף לא מכיר.
בהצלחה מר בחור
להתקדם בחיטוב?😲
לא התככוונתי לשנות תרגילים אני מתאמן לכוח מתפרץ ככה שאני לא חושב שמה שהצעת מדויק , לא הבנתי את המשפט "1-2 חזרות לשריר קטן טווח חזרות 10-12" התכוונת סטים?
Starting Strengthכה כמובן התכוונתי 1-2 סטים וטווח חזרות של 10-12.
מה אתה מתכוון בכוח מתפרץ? מה הייתה התוכנית אימונים?
Starting Strength
אמרתי כבר שאני לא משנה תכניות והמס חזרות ממש לא נראה לי , אני הולך על הלינאריתאהא, אז כן לדעתי להישאר עם תרגילי בסיס (בנץ, דדליפט סקאווט) וטווחי חזרות כמו שרשמתי, 3 אימוני FBW בשבוע.
אין טעם להתחיל להחליף תרגילים בחיטוב, לא יתן שום יתרון ורק יכול לגרום לפציעות.
בהצלחההה
אמרתי כבר שאני לא משנה תכניות והמס חזרות ממש לא נראה לי , אני הולך על הלינארית