הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים ועזרה לגבי חיטוב

• פותח/ת השרשור Dandi
  • פורסם בתאריך

Dandi

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
2
69
1
אז ככה התחלתי מ 84 קילו והיום אני נע בין ה 67-70 קילו ונתקעתי פה בטירוף!
לא בגלל התפריט או משו
פשוט אני לא מצליח לעמוד בו.. אני פשוט לא יכול להסביר את זה .. זה קרה לי כבר 3 פעמים
משו פיזיייתתתת גורם לי לאכול שוקולדים וממתקים! זה החולשה שלי
עד היום הצלחתי אבל בשבועיים האחרונים אני 3-4 ימים בטפריט יום אחד טורףף שוקולדים וכו'!
בגלל זה אני עולה יורד עולה יורד
מה אפשר לעשות כדי למנוע את האכילה הזאת?! אולי יש משו טעים שאפשר לשלב בתפריט?
בבקשה עוד טיפים שיעזרו לי לא לאכול שטויות ולא להשבר

אם אכילת השוקולדים נובעת מהחשק שלך למתוק, אז מה שאני מציע לך זה לשלב בתפריט שלך גלידות 0% או יוגורט בטעמים 0%, גם כן אפשר קולה זירו וכו'.
אם זה נובע מהעובדה שבתפריט שלך אתה מרגיש רעב, אז תאכל הרבה ירקות, ולמשל אם אתה אוכל אורז אתה יכול להוסיף לזה קופסא אחת של פטריות שמפניון שמוסיפה המון לטעם ולא יותר מ50 קלוריות....

• פותח/ת השרשור
הרבה אמרו לי קולה דיאטט אבל זה כבר לא עוזרר
אני מפרק 2-3 בקבוקים ביום בלי להגזיםם... כשיש קולה דיאט אני מרגיש שבא לי משו טעים אז אני הולך ושותה אותה... ככה אני גומר ב ין 2 ל 3 3וחצי בקבוקים
זה כבר לא בריא

יש כל מיני גלידות טעימות שכל יחידה פחות מ50 קלוריות, ויש לך את היוגרטים בטעמים שכל אחד לא יותר מ60 קלוריות.
לגבי הגלידות, אתה יכול לראות באתר של גלידת שטראוס:
http://www.glidat-strauss.co.il/
תחפש אחרי שטראוס לייט, יש כל מיני טעמים.

לא יודע מה הקטע בכל הגלידות 0% והשלגונים עם ה 2 קלוריות

יש לזה טעם חרא נקודה

אני מעדיף לאכול כפית אחת מגלידה איכותית שיהיה לי טעם טוב בפה ולא את הזבל הזה שגם עולה כפול ורק מגדיל את החשק למשהו עוד יותר מתוק וטעים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית