הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע למה אימון של 3-4 פעמים הוא אולטימטיבי !

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
לכול הטבעיים (בלבד) שחושבים שכול הפיצולים האלה שווים משהוא , ואימון של יותר מ 3 פעמים ( 4 למיוחדים) יתן לכם משהוא , תקשיבו טוב טוב לאדם הזה.

אגב הוא מתאמן "כוח" בסגנון SS ושאר תוכניות הכוח.

הוא ליפטר שנראה שהוא מכיר תחום אחד ועל פיו הוא הולך...
כבודו במקומו מונח, אבל הייתי מעדיף לשמוע גם מישהו שלא ליפטר שידבר כמוהו ואז אני אתחיל להאמין לו.

• פותח/ת השרשור
הוא ליפטר שנראה שהוא מכיר תחום אחד ועל פיו הוא הולך...
כבודו במקומו מונח, אבל הייתי מעדיף לשמוע גם מישהו שלא ליפטר שידבר כמוהו ואז אני אתחיל להאמין לו.

זה לא עיניין של אמונה , זה לא דת ! הוא למעשה מגבה את הקונצפט ש SS ושאר תוכניות הכוח זה הדרך הנכונה לגודל וכוח.
אב גם לירוי את אתה יודע מי זה מגבה את ההנחה הזאת..

זה לא עיניין של אמונה , זה לא דת ! הוא למעשה מגבה את הקונצפט ש SS ושאר תוכניות הכוח זה הדרך הנכונה לגודל וכוח.
אב גם לירוי את אתה יודע מי זה מגבה את ההנחה הזאת..

לא התכוונתי אמונה מבחינה של דת, התכוונתי שאני אתחיל באמת לשמוע לעצתו.

בסופו של דבר יש המון אנשים שגם בלי תוכניות כח הצליחו להגיע למימדים מרשימים (וגם ללא סטרואידים) שיהיה אחד כזה שידבר כמוהו אני אתחיל לשמוע בעצתו/ דעתו או מה שזה לא יהיה.

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי אמונה מבחינה של דת, התכוונתי שאני אתחיל באמת לשמוע לעצתו.

בסופו של דבר יש המון אנשים שגם בלי תוכניות כח הצליחו להגיע למימדים מרשימים (וגם ללא סטרואידים) שיהיה אחד כזה שידבר כמוהו אני אתחיל לשמוע בעצתו/ דעתו או מה שזה לא יהיה.

זאת דעתך בלבד .
אתה יכול להגיע מנקודה A לנקודה B ישר בקו , ואתה יכול להגיד דרך נקודה C וגם D ולהאריך את הדרך , אבל עדיין תגיע, אם אתה מבין למה אני חותר.

"You are fucking insane and should go she a help of a therapis"
חחחחח טוב שהוא לא אמר ללכת לבניין הכי גבוה שרואים ולקפוץ ממנו
יכול להיות שהוא צודק יכול להיות שלא, מעדיף לקרוא כמה מחקרים לפני שמאמינים לגמרי לסרטון בודד.

• פותח/ת השרשור
"You are fucking insane and should go she a help of a therapis"
חחחחח טוב שהוא לא אמר ללכת לבניין הכי גבוה שרואים ולקפוץ ממנו
יכול להיות שהוא צודק יכול להיות שלא, מעדיף לקרוא כמה מחקרים לפני שמאמינים לגמרי לסרטון בודד.

חחחחחחחחחחח כן הוא מצחיק אבל מספק חומר טוב בתחום 😃

זה ידוע כבר שנים
לפני שהחומרים הגיעו לתחום כולם עבדו עםFBW
פרוגרסיב אובלואוד ותדירות גבוהה יהיו הכי טובות לטבעיים

• פותח/ת השרשור
זה ידוע כבר שנים
לפני שהחומרים הגיעו לתחום כולם עבדו עםFBW
פרוגרסיב אובלואוד ותדירות גבוהה יהיו הכי טובות לטבעיים

עם החלק המודגש אני לא מסכים וזה לא נכון למתאמן הטבעי .אתה לא יכול לעשות FBW בתדירות גבוהה הכי הרבה שאפשר זה יום כן יום לא וגם בזה אפשר מידי פעם רק 3 פעמים בשבוע.

ברמת העקרון, בספר שאני קורא עכשיו(Periodization)מוסבר שהכי טוב להתאמן 4-5 פעמים בשבוע בעצימות משתנה...
מצד שני מדובר בספר שנוגע לכל האימונים ולא ספציפי לאימוני משקולות.
אולי בהמשך, כשאסיים אותו, אוכל לסכם אותו כאן בשבילכם..

מספר מה שכולנו יודעים ומה שילדי הABC מתווכחים איתי אישית כל שבועיים בערך בפורום.
מעגל פיזיולוגי בסיסי הוא יציאה מהומיאוסטזיס-> התאוששות-> פיצוי יסף

אף אחד לא יכול להתאושש בצורה נאותה מ5-6 אימונים בשבוע אלא אם כן האימון שלו הוא שווה ערך למשחק קלאס(משמע אימון קל מאוד), או שהוא חזק בצורה בלתי רגילה/מתאמן כמה שנים טובות ויודע לתכנן פריודיזציה מתאימה.
להתאמן קל מאוד 5 פעמים בשבוע זה כאמור על הפנים(פול גז בניוטרל), הבעיה מתחילה כשילד בן 14 רוצה לעשות את התכנית שרוני קולמן פרסם בBB.COM ולא מבין למה הוא שוקל 63 קילו כבר 3 חודשים

ברמת העקרון, בספר שאני קורא עכשיו(Periodization)מוסבר שהכי טוב להתאמן 4-5 פעמים בשבוע בעצימות משתנה...
מצד שני מדובר בספר שנוגע לכל האימונים ולא ספציפי לאימוני משקולות.
אולי בהמשך, כשאסיים אותו, אוכל לסכם אותו כאן בשבילכם..
אם אתה קורא את הספר של BOMPA שים לב שלרוב הוא מדבר על ספורטאים(שכל העולם שלהם סובב סביב הספורט, משמע תזונה, מנוחה וגם "דברים אחרים") ולא צריך להשליך את זה על מתאמנים סטנדרטיים בחדר הכושר.
יש מאמנים שממליצים על 10 אימוני משקולות קצרים ועצימים למתחרים תחרותיים לדוג', לחוסיין רזאזדה זה יעבוד טוב אבל לשמעון יד 32 זה יהיה נורא.
תמיד חשוב שהתכנית תתאים לרמת המתאמן זה הכל.

מספר מה שכולנו יודעים ומה שילדי הABC מתווכחים איתי אישית כל שבועיים

אם אתה קורא את הספר של BOMPA שים לב שלרוב הוא מדבר על ספורטאים(שכל העולם שלהם סובב סביב הספורט, משמע תזונה, מנוחה וגם "דברים אחרים") ולא צריך להשליך את זה על מתאמנים סטנדרטיים בחדר הכושר.
יש מאמנים שממליצים על 10 אימוני משקולות קצרים ועצימים למתחרים תחרותיים לדוג', לחוסיין רזאזדה זה יעבוד טוב אבל לשמעון יד 32 זה יהיה נורא.
תמיד חשוב שהתכנית תתאים לרמת המתאמן זה הכל.

בדיוק מה שרציתי לומר. הוא גם מדבר על תאום אישי של תכנית למתאמן..יש לו פרק שלם על זה.
השאלה שלי זה האם אתה מסכים עם השיטה?בגדול הוא גם טוען ש5 אימונים בשבוע בעצימות סבירה יתנו לספורטאי יותר אפקט מאשר 3 פעמים בשבוע

בדיוק מה שרציתי לומר. הוא גם מדבר על תאום אישי של תכנית למתאמן..יש לו פרק שלם על זה.
השאלה שלי זה האם אתה מסכים עם השיטה?בגדול הוא גם טוען ש5 אימונים בשבוע בעצימות סבירה יתנו לספורטאי יותר אפקט מאשר 3 פעמים בשבוע

אני חושב של99% מהפורום הזה(כולל אותי) כל הספרים של ריפטו וביל סטאר מספיקים, לא קראתי אפילו שליש מהספר פריודיזציה כי זה נראה לי מוגזם קצת כל ההתאמות שמה אבל לא אביע דעה כי באמת לא קראתי הכל

היה לו גם סרטון שאומר שמתאמן טבעי לא צריך יות מ 0.8-1.2 גרם חלבון לקילו
וכל הפורום הסכים שהוא ליצן , פתאום הוא תומך בדעות שלכם והחלטם שהוא
ליפטר בר ניסיון

נערך לאחרונה:
אני חושב של99% מהפורום הזה(כולל אותי) כל הספרים של ריפטו וביל סטאר מספיקים, לא קראתי אפילו שליש מהספר פריודיזציה כי זה נראה לי מוגזם קצת כל ההתאמות שמה אבל לא אביע דעה כי באמת לא קראתי הכל
ואללה?איזה מבאס...
קניתי אותו כי קראתי עליו המון ביקורות חיוביות..קיוויתי שהמידע מהספר יוכל לשרת אותי איכשהו.
הבנתי שבומפה והף(הסופרים)הם שם דבר

אני לא הבנתי אם פותח האשכול התכוון לתכנית AB רגילה(עובדים על A ו-B פעמיים בשבוע, סך הכל 4 אימונים,או בתכניות ABC והלאה..)

• פותח/ת השרשור
אני לא הבנתי אם פותח האשכול התכוון לתכנית AB רגילה(עובדים על A ו-B פעמיים בשבוע, סך הכל 4 אימונים,או בתכניות ABC והלאה..)

תקרא שוב את הפוסט שלי הראשון , מדובר על אימון כוח בלבד

תקרא שוב את הפוסט שלי הראשון , מדובר על אימון כוח בלבד

"לכול הטבעיים (בלבד) שחושבים שכול הפיצולים האלה שווים משהוא , ואימון של יותר מ 3 פעמים ( 4 למיוחדים) יתן לכם משהוא , תקשיבו טוב טוב לאדם הזה."
מה שניסיתי לשאול זה אם התכוונת שAB לא שווה משהו, או ABC.
כי אני הייתי בSS חצי שנה, ואני מאוד מעוניין לעבור לAB לגיוון ואני לא רואה פה מה הבעיה בלעבוד על קבוצת שרירים פעמיים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית