עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא ליפטר שנראה שהוא מכיר תחום אחד ועל פיו הוא הולך...
כבודו במקומו מונח, אבל הייתי מעדיף לשמוע גם מישהו שלא ליפטר שידבר כמוהו ואז אני אתחיל להאמין לו.
זה לא עיניין של אמונה , זה לא דת ! הוא למעשה מגבה את הקונצפט ש SS ושאר תוכניות הכוח זה הדרך הנכונה לגודל וכוח.
אב גם לירוי את אתה יודע מי זה מגבה את ההנחה הזאת..
לא התכוונתי אמונה מבחינה של דת, התכוונתי שאני אתחיל באמת לשמוע לעצתו.
בסופו של דבר יש המון אנשים שגם בלי תוכניות כח הצליחו להגיע למימדים מרשימים (וגם ללא סטרואידים) שיהיה אחד כזה שידבר כמוהו אני אתחיל לשמוע בעצתו/ דעתו או מה שזה לא יהיה.
"You are fucking insane and should go she a help of a therapis"
חחחחח טוב שהוא לא אמר ללכת לבניין הכי גבוה שרואים ולקפוץ ממנו
יכול להיות שהוא צודק יכול להיות שלא, מעדיף לקרוא כמה מחקרים לפני שמאמינים לגמרי לסרטון בודד.
זה ידוע כבר שנים
לפני שהחומרים הגיעו לתחום כולם עבדו עםFBW
פרוגרסיב אובלואוד ותדירות גבוהה יהיו הכי טובות לטבעיים
אם אתה קורא את הספר של BOMPA שים לב שלרוב הוא מדבר על ספורטאים(שכל העולם שלהם סובב סביב הספורט, משמע תזונה, מנוחה וגם "דברים אחרים") ולא צריך להשליך את זה על מתאמנים סטנדרטיים בחדר הכושר.ברמת העקרון, בספר שאני קורא עכשיו(Periodization)מוסבר שהכי טוב להתאמן 4-5 פעמים בשבוע בעצימות משתנה...
מצד שני מדובר בספר שנוגע לכל האימונים ולא ספציפי לאימוני משקולות.
אולי בהמשך, כשאסיים אותו, אוכל לסכם אותו כאן בשבילכם..
מספר מה שכולנו יודעים ומה שילדי הABC מתווכחים איתי אישית כל שבועיים
אם אתה קורא את הספר של BOMPA שים לב שלרוב הוא מדבר על ספורטאים(שכל העולם שלהם סובב סביב הספורט, משמע תזונה, מנוחה וגם "דברים אחרים") ולא צריך להשליך את זה על מתאמנים סטנדרטיים בחדר הכושר.
יש מאמנים שממליצים על 10 אימוני משקולות קצרים ועצימים למתחרים תחרותיים לדוג', לחוסיין רזאזדה זה יעבוד טוב אבל לשמעון יד 32 זה יהיה נורא.
תמיד חשוב שהתכנית תתאים לרמת המתאמן זה הכל.
בדיוק מה שרציתי לומר. הוא גם מדבר על תאום אישי של תכנית למתאמן..יש לו פרק שלם על זה.
השאלה שלי זה האם אתה מסכים עם השיטה?בגדול הוא גם טוען ש5 אימונים בשבוע בעצימות סבירה יתנו לספורטאי יותר אפקט מאשר 3 פעמים בשבוע
ואללה?איזה מבאס...אני חושב של99% מהפורום הזה(כולל אותי) כל הספרים של ריפטו וביל סטאר מספיקים, לא קראתי אפילו שליש מהספר פריודיזציה כי זה נראה לי מוגזם קצת כל ההתאמות שמה אבל לא אביע דעה כי באמת לא קראתי הכל
אני לא הבנתי אם פותח האשכול התכוון לתכנית AB רגילה(עובדים על A ו-B פעמיים בשבוע, סך הכל 4 אימונים,או בתכניות ABC והלאה..)
תקרא שוב את הפוסט שלי הראשון , מדובר על אימון כוח בלבד