הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל כמה זמו לעשות העמסה ?

לדעתי ב 90 גרם אפשר גם אחת לשבועיים-שלוש . לדעתי אם את. רוצה אחת לשבוע תעבור לדל פחמימה של מתחת ל 50 גרם ואז תפרגן לעצמך ב העמסה פעם בשבוע ,

• פותח/ת השרשור
לדעתי ב 90 גרם אפשר גם אחת לשבועיים-שלוש . לדעתי אם את. רוצה אחת לשבוע תעבור לדל פחמימה של מתחת ל 50 גרם ואז תפרגן לעצמך ב העמסה פעם בשבוע ,

תשמע ככל שאני אוכל יותר פחמימה אני בקושי מסיים אימונים , אני עושה אימון לא כזה עצים , AB , ופשוט באמצע האימון מתחיל לקבל סחרחורת ולהרגיש לא טוב , אולי יש משהו שאני לא עושה נכון , מה יכולה להיות הבעיה ?

תשמע ככל שאני אוכל יותר פחמימה אני בקושי מסיים אימונים , אני עושה אימון לא כזה עצים , AB , ופשוט באמצע האימון מתחיל לקבל סחרחורת ולהרגיש לא טוב , אולי יש משהו שאני לא עושה נכון , מה יכולה להיות הבעיה ?
אוכל שומן ?

בדר"כ שמתאמנים בדל פחמימה מרגישים את החולשה והסחרחורת הזאת זה תוצאה של ירידה ברמות סוכר בדם (היפוגליקמיה סתם לדיע כללי).
ואז מגיעות התופעות האלה שאתה בטח מרגיש- עייפות חזקה, סחרחורת, הרגשה של תכף אני מתעלף, עצבנות טיפה.
אם אתה מגיע למצב כזה הייתי ממליץ לך כן לאכול איזשהוא חד סוכר (תמרים, דבש, גלוקוג'ל אם כבר הזמינו אמבולנס חח) כדי לעלות טיפה את הסוכר בדם, עם כל הכבוד לריבועים זה לא שווה התעלפות באימונים אם זה תופעה שחוזרת על עצמה.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית