הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב לאחר ניתוח

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
טוב אז ככה עשיתי חיטוב מתחילת חודש מרץ אך בליל הסדר שברתי חיטוב בידיעה שביום חמישי יש לי ניתוח , עברתי את הניתוח ועכשיו אסור לי שבועיים להיתאמן , הגעתי לתוצאות יפות יחסית (12 א.ש) והייתי מאווד יבש יחסית מנוזלים (קלן)
עכשיו אסור לי להיתאמן שבועיים לפחות השאלה האם יש מה להיות בתפריט דל פחמימה ? האם אני יכול לשמור על השריר בשבועיים האלה ועדיין לרדת באחוזי שומן ללא אימוני התנגדות? לאחר שאני חוזר להיתאמן אני ממשיך שוב פעם קלן השאלה האם יש אם מה לעבוד בשבועיים האלה ?

טוב אז ככה עשיתי חיטוב מתחילת חודש מרץ אך בליל הסדר שברתי חיטוב בידיעה שביום חמישי יש לי ניתוח , עברתי את הניתוח ועכשיו אסור לי שבועיים להיתאמן , הגעתי לתוצאות יפות יחסית (12 א.ש) והייתי מאווד יבש יחסית מנוזלים (קלן)
עכשיו אסור לי להיתאמן שבועיים לפחות השאלה האם יש מה להיות בתפריט דל פחמימה ? האם אני יכול לשמור על השריר בשבועיים האלה ועדיין לרדת באחוזי שומן ללא אימוני התנגדות? לאחר שאני חוזר להיתאמן אני ממשיך שוב פעם קלן השאלה האם יש אם מה לעבוד בשבועיים האלה ?

לדעתי הכי טוב יהיה לך לאכול נייטרלי בשבועיים האלה, קח את זה כהפסקה שתאזן לך את החילוף חומרים (זה יעזור לך לרדת יותר לאורך זמן אז זה חיובי - מעכב בשבועיים אבל אין מה לעשות) עדיף שתאכל ככה ותתן לגוף להחלים כמו שצריך.

כשתיהיה מוכן לחזור לאימונים תתאמן והכול יהיה בסדר, על נייטרלי אין סכנה שתאבד שריר, אבל אם אתה אחרי דל אז ללא ספק תעלה בנוזלים, אבל זה יירד כשתחזור לגרעון + אירובי.

בקצרה, תנוח תהנה מזה, תחלים ותחזור להתאמן.

אם לחזור לדל או לרגיל קשה לי להגיד כי אני לא מכיר את כל החוקים לגבי קלן וכל החבר'ה האלה. אני הייתי חוזר לחיטוב רגיל ויורד חזרה רק במקרה הצורך, בעקרון אחרי שתאזן חילוף חומרים אין סיבה שלא תרד על חיטוב "רגיל"

• פותח/ת השרשור
ק
לדעתי הכי טוב יהיה לך לאכול נייטרלי בשבועיים האלה, קח את זה כהפסקה שתאזן לך את החילוף חומרים (זה יעזור לך לרדת יותר לאורך זמן אז זה חיובי - מעכב בשבועיים אבל אין מה לעשות) עדיף שתאכל ככה ותתן לגוף להחלים כמו שצריך.

כשתיהיה מוכן לחזור לאימונים תתאמן והכול יהיה בסדר, על נייטרלי אין סכנה שתאבד שריר, אבל אם אתה אחרי דל אז ללא ספק תעלה בנוזלים, אבל זה יירד כשתחזור לגרעון + אירובי.

בקצרה, תנוח תהנה מזה, תחלים ותחזור להתאמן.

אם לחזור לדל או לרגיל קשה לי להגיד כי אני לא מכיר את כל החוקים לגבי קלן וכל החבר'ה האלה. אני הייתי חוזר לחיטוב רגיל ויורד חזרה רק במקרה הצורך, בעקרון אחרי שתאזן חילוף חומרים אין סיבה שלא תרד על חיטוב "רגיל"
קודם כל תודה על התשובה אני יגיד לך תאכלס מיום חמישי עד היום אני אוכל די הרבה פחמימה וזה מעלה אותי בנוזלים ברמה מגעילה ( רגיל להיות יבש ) מה שאני חשבתי זה לנסות לחטב רק דרך תזונה בלי אימונים , אבל ממה שאני יודע בלי אימונים שריר לא נישמר בחיטוב בלי אימוני התנגדות זו הדילמה

בכייף,
עזוב שטויות נוזלים יורדים מהר..יש סהנה באיבוד שריר בחיטוב אבל בשבועיים לא יקרה לך יותר מדי. בכל מקרה הכי טוב זה ליהיות נייטרלי. לך תדע אם החיטוב יעכב לך התאוששות מהניתוח או לא..אני לא הייתי משחק עם זה, עדיף להתעכב בשבועיים ולחזור ל100% מאשר עיכוב קל ואז לתת איזה 60% במשך הרבה זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית