הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות שאני חייב למצוא פתרון.

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
טוב אז לאחר האימון שעשיתי היום יש לי כמה שאלות..
אני כרגע בתכנית 5X5
אז האימון שעשיתי היום בבוקר הוא
5X5 סקוואט
5X5 בנצ' פרס
5X5 ברבל רואו עם מוט כמובן
5X5 מקבילים+משקל עליי.

1.אוקיי בהתחלה שאלה כללית לכל התרגילים, איך אמורים לבצע חימום, אם נגיד אני עושה 100 קילו סקוואט, אז איך להתחיל חימום, לעשות סט עם מוט ריק, ואז לשים 10 בכל צד ועוד סט, ואז 20, ואז להתחיל רק את ה-5 סטים של ה-40 בכל צד?
סתם זרקתי מספרים, אשמח שתעזרו לי איך אמורים לבצע חימום בכללי גם לבנצ' וגם לברבל ולמקבילים.

2.עוד שאלה שמטרידה אותי, אומרים שבתכנית ההתקדמות היא לינארית, רשום בסקוואט ודדליפט לעלות 5 קילו מאימון לאימון, השאלה אם הכוונה 5 בכל צד, או 2.5 כל צד במוט? ובבנצ' פרס להתקדם בכך שאני מוסיף כל אימון 1.25 כל צד?

3.שאלה שממש מטרידה אותי בקשר למקבילים עם משקל, בהתחלה שמתי עליי תיק עוד שהייתי חלש ושמתי בו 15 קילו והוא בסדר, מאז התקדמתי המון, ואני עכשיו עושה 5X5 עם 30 קילו עליי במקבילים, מה הדרך הכי טובה לשים את המשקל הזה ולעשות מקבילים, תיק רגיל כבר לא סוחב משקל כזה, הרצועות נקרעות או בכללי התיק זה בעייתי, משקולת של 30 קילו בין הרגליים לא הכי נוח, מה האופציות?? כי בקצב הזה אני יצטרך גם בקרוב 35-40 קילו עליי(חצי משקל גוף) ואיך אני אמור להתקדם ככה איפה עליי לשים את המשקל

4.המנוחה בין סט לסט- בתכנית בקילוגרם רשום בהתחלה לקחת דקה מנוחה, וככל שהמשקלים עולים לקחת 2-3 דקות ואפילו 5 דקות, כביכול כמה שאתה צריך, אז זה בסדר וישפר אותי בפאוורליפטינג להתאמן ככה 5 סטים, שבין כל סט לסט אני נח 5 דקות?נשמע לי טיפה מוגזם לנוח 5 דקות בין סט לסט, השאלה אם זה יעיל וישפר אותי במשקלים בסופו של דבר שאני יעלה במשקלים

אשמח שתענו על כל ארבעת השאלות
תודה רבה

בלי קשר
שוקל 73
גובה 1.76
בן 20 40 צפיות בלי תגובה אחת
חברים אני ממש חייב עזרה לקראת האימון ברביעי..

בבקשה עזרה יום ואין תגובות..
עזרה?

נערך לאחרונה:
1.החימום יהיה 2 סטים קלים של נגיד 10 כל צד ואז 20 כל צד ואז מקסימום

2. תעלה ב 2.5 כל צד שיהיה עליה של 5 קילו טוטאל

3.יש באינטנט הרבה חגורות משקל-חגורות שאתה יכול לקשור עליהם פלטות

4.מבחינת פאוורליפטינג הזמן מנוחה לא ככ משנה מה שמשנה זה המשקל 4-5 דק הפסקה זה בסדר גמור

ועוד טיפ קטן מה שמשה בסופו של דבר זו התזונה ,בתכנית כח תשתדל להיות בפלוס קלורי שלי 500 ומעלה כדי להיתחזק ולהעלות במשקלי העבודה
יש בנעוצים בפורום כל מה שאתה צריך בנוגע לתזונה .

בהצלחה

Back
למעלה תחתית