הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב העליון

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני כבר כמה ימים מרגיש כאבים בגב העליון בצד ימין, הכאבים באים והולכים, אני לא יודע מה לעשות, אורטופד ייקח שנה עד שיהיה תור. מה לעשות?
תודה

גם לי זה התחיל כשהעמסתי באימונים על הגב, תשתדל לא להעמיס עליו, אתה ישן על מזרן בריא? לי הכאבים עברו שהתחלתי לישון קצת יותר ועל הגב ולא על הבטן.

• פותח/ת השרשור
גם לי זה התחיל כשהעמסתי באימונים על הגב, תשתדל לא להעמיס עליו, אתה ישן על מזרן בריא? לי הכאבים עברו שהתחלתי לישון קצת יותר ועל הגב ולא על הבטן.
אתה צודק, באמת התחלתי להעמיס על הגב מאז שהתחלתי את הסייקל, אני לא רואה אבל דרך שבה אני לא אעמיס עליו, אני צריך עכשיו להעלות את העצימות והנפח.
בנוגע למזרן, באמת הוא קצת ישן וגם לא הכי אורטופדי, כדאי להחליף? זה קשור?

כמובן שזה קשור, אצלנו ביחידה סוחבים משקלים כבדים על הגוף עד כ50% משקל גוף, לכן יש לנו מזרנים אורטופדיים מיוחדים, בתור החובש לא מעט התלוננו לי על כאבים בגב עד שהחליפו לנו מזרנים 😃
ושוב טיפ אישי שעזר לי זה לישון על הגב עם ידיים צמודות, לא הכי כיף להירדם ככה אבל מאוד בריא לגב במיוחד אחרי אימון.

כמובן שזה קשור, אצלנו ביחידה סוחבים משקלים כבדים על הגוף עד כ50% משקל גוף, לכן יש לנו מזרנים אורטופדיים מיוחדים, בתור החובש לא מעט התלוננו לי על כאבים בגב עד שהחליפו לנו מזרנים 😃
ושוב טיפ אישי שעזר לי זה לישון על הגב עם ידיים צמודות, לא הכי כיף להירדם ככה אבל מאוד בריא לגב במיוחד אחרי אימון.

מה זה "מזרן אורטופדי"? ולמה לישון עם ידיים צמודות זה בריא לגב?

ובאיזה עולם 50% משקל גוף (מה שגם בצבא רוב האנשים שוקלים קצת יחסית שזה 70 נגיד) זה משקל כבד ?

ובאיזה עולם 50% משקל גוף (מה שגם בצבא רוב האנשים שוקלים קצת יחסית שזה 70 נגיד) זה משקל כבד ?

בעולם שאתה לא עושה סקוואט 3 חזרות ונח 5 דקות אלא סוחב חצי מהמשקל גוף שלך לקילומטרים כל יום במשך תקופה ארוכה.

בעולם שאתה לא עושה סקוואט 3 חזרות ונח 5 דקות אלא סוחב חצי מהמשקל גוף שלך לקילומטרים כל יום במשך תקופה ארוכה.
עדיין מדובר על גברים בריאים ובכושר, הגב שלהם יכול לעמוד בזה.
אם כבר הייתי יותר דואג לברכיים ושברי מאמץ.

וזה דוגמא לא טובה לדעתי
5 קילו זה משקל כבד? לא
ואם אני רץ 42 קילומטר עם 5 קילו זה הופך להיות משקל כבד?

• פותח/ת השרשור
עדיין מדובר על גברים בריאים ובכושר, הגב שלהם יכול לעמוד בזה.
אם כבר הייתי יותר דואג לברכיים ושברי מאמץ.

וזה דוגמא לא טובה לדעתי
5 קילו זה משקל כבד? לא
ואם אני רץ 42 קילומטר עם 5 קילו זה הופך להיות משקל כבד?
ההגיון שלך לוקה בחסר בחור..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית