עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צודק, באמת התחלתי להעמיס על הגב מאז שהתחלתי את הסייקל, אני לא רואה אבל דרך שבה אני לא אעמיס עליו, אני צריך עכשיו להעלות את העצימות והנפח.גם לי זה התחיל כשהעמסתי באימונים על הגב, תשתדל לא להעמיס עליו, אתה ישן על מזרן בריא? לי הכאבים עברו שהתחלתי לישון קצת יותר ועל הגב ולא על הבטן.
כמובן שזה קשור, אצלנו ביחידה סוחבים משקלים כבדים על הגוף עד כ50% משקל גוף, לכן יש לנו מזרנים אורטופדיים מיוחדים, בתור החובש לא מעט התלוננו לי על כאבים בגב עד שהחליפו לנו מזרנים 😃
ושוב טיפ אישי שעזר לי זה לישון על הגב עם ידיים צמודות, לא הכי כיף להירדם ככה אבל מאוד בריא לגב במיוחד אחרי אימון.
ובאיזה עולם 50% משקל גוף (מה שגם בצבא רוב האנשים שוקלים קצת יחסית שזה 70 נגיד) זה משקל כבד ?
עדיין מדובר על גברים בריאים ובכושר, הגב שלהם יכול לעמוד בזה.בעולם שאתה לא עושה סקוואט 3 חזרות ונח 5 דקות אלא סוחב חצי מהמשקל גוף שלך לקילומטרים כל יום במשך תקופה ארוכה.
ההגיון שלך לוקה בחסר בחור..עדיין מדובר על גברים בריאים ובכושר, הגב שלהם יכול לעמוד בזה.
אם כבר הייתי יותר דואג לברכיים ושברי מאמץ.
וזה דוגמא לא טובה לדעתי
5 קילו זה משקל כבד? לא
ואם אני רץ 42 קילומטר עם 5 קילו זה הופך להיות משקל כבד?