הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לחם לבן

• פותח/ת השרשור bidanb
  • פורסם בתאריך

bidanb

משתמש פעיל
657
104
נק' מוניטין:
231
657
104
שלום,
רציתי לדון בנושא הלחם הלבן.
אני אישית אוכל די הרבה לחם לבן בתקופת מסה.
האם אתם נמנעים ממנו?

מישתדל להכניס פחמימות מלאות במסה ,למרות שאני לא רואה שום סיבה לא לאכול לחם לבן במסה אם זה מתאים לערכים

בהחלט נמנע, למה להכניס לחם לבן כשאתה יכול להכניס לחם שחור עם כמות יפה של סיבים?

בהחלט נמנע, למה להכניס לחם לבן כשאתה יכול להכניס לחם שחור עם כמות יפה של סיבים?
בדרך כלל לחם שחור/מלא פחות טעים מלחם לבן. אז אפשר לאכול לחם לבן, ואת הסיבים להשלים ממקורות אחרים

דווקא בזה אני חולק.
לטעמי לחם מלא/ שחור טעים יותר.
עניין של טעם.
מה שאני מנסה לומר זה, שיש הרבה שחושבים שלחם להן זה לא טוב (מכל מיני סיבות מוזרות ומיתוסים כאלו או אחרים).
אז אני תמיד אומר שלחם מלא/שחור זה בדיוק כמו לחם לבן בתוספת סיבים. זה כמו לאכול לחם לבן עם ירק וכמה אגוזים למיניהם בצד.

נערך לאחרונה:
זה לא רק הסיבים ההבדל אלא הערך הגליקמי
לדעתי זה לא כזה נורא לאכול 1-4 פרוסות לחם לבן במקום לחם מלא/שיפון , אבל ברור שבלחם מחיטה מלאה הפחממות מורכבות ויותר איכותיות

זה לא רק הסיבים ההבדל אלא הערך הגליקמי
אם אתה לא סוכרתי אין סיבה להתעסק בזה בכלל.

לפותח האשכול, במסה עדיף לתת חשיבות למקור הפחמימות אבל אם זה המצב אז זה ממש לא נורא, פשוט אל תתקע על זה, תגוון בפחמימות במשך היום. ואני מניח שאתה גם לא אוכל לחם ככה סתם בשביל הכיף אלא גם שם עליו איזה גבינה\פסטרמה וכו'

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא סוכרתי אין סיבה להתעסק בזה בכלל.

לפותח האשכול, במסה עדיף לתת חשיבות למקור הפחמימות אבל אם זה המצב אז זה ממש לא נורא, פשוט אל תתקע על זה, תגוון בפחמימות במשך היום. ואני מניח שאתה גם לא אוכל לחם ככה סתם בשביל הכיף אלא גם שם עליו איזה גבינה\פסטרמה וכו'

ודאי שלחם אינו מקור הפחמימות הראשי שלי.
פתחתי את האשכול מפאת התעניינות, אני יודע שהרבה מתאמנים מפחדים מהמושג "ערך גליקמי" שבכלל לא קשור לרובם.

ודאי שלחם אינו מקור הפחמימות הראשי שלי.
פתחתי את האשכול מפאת התעניינות, אני יודע שהרבה מתאמנים מפחדים מהמושג "ערך גליקמי" שבכלל לא קשור לרובם.
אין שום סיבה לפחד או להמנע מזה. לא במסה ובטח שלא בחיטוב, אם זה חא משביע/טעים זה משהו אחר. רק לגוון זה מה שחשוב. במקרה שלך שזה לא המקור היחיד אין שום בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית