הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ללכת למכון?

saar12312

משתמש מתחיל
122
2
נק' מוניטין:
-3
122
2
FamilyGym
ביום ראשון הייתי בפעם הראשונה שלי במכון ולא כאב לי בזמן האימון, אבל אחרי שהתעוררתי בבוקר כל הגוף כאב והיה קשה לזוז.
היום כשקמתי בבוקר שריר הרגל התחיל לכאוב ממש וזה מקשה על ההליכה שלי.
ללכת למכון היום או שלחכות שזה יעבור?
מחר אני גם צריך ללכת לעבודה ולא רוצה להיות חסר בגלל זה.

דרך היחידה היא להמשיך להתאמן. יכול להיות שאתה צריך להוריד מאמץ עד שהשרירים שלך יתרגלו.
לוקח זמן עד שהגוף מתרגל. לי לקח חודש בערך....
הבעיה עם הפסקות היא שכאשר הכאב יעבור ותחזור להתאמן, הכאב יופיע שוב פעם! וחוזר חלילה. כמו מנוע ישן של טרנזית 😛

חוץ מחימום חייבים גם מתיחות. לפני ואחרי פעילות. או כך לפחות הסבירו לי....
חשוב מאוד לא להגיע לכאב אקוטי במהלך האימון. עם הזמן תלמד את ההגבלות של הגוף שלך ותדע לא להגיע למצבים האלה.
עד אז... תתקדם לעט ובזהירות

וכמו שהוא אמר 😵‍💫🥊

הייתי נח עוד יום.
יש בתכנית יותר מדי נפח, תוריד את הכמות סטים וחזרות ותתמקד בהתקדמות במשקלי עבודה.

הבעיה עם הפסקות היא שכאשר הכאב יעבור ותחזור להתאמן, הכאב יופיע שוב פעם! וחוזר חלילה. כמו מנוע ישן של טרנזית

אתה רק מתחיל ולכן עוד יום מנוחה לכאן או לכאן לא ישנה הרבה אבל בגדול אני מסכימה עם @נטלי יודקובסקי, אתה צריך לאמץ גישה יותר פונקציונלית. קח בחשבון שהכאב הזה ילווה אותך תקופה מסויימת. אם בכל פעם שיכאב לך תפסיק אימונים לכמה ימים תתאמן פעם בשבוע במקרה הטוב.

• פותח/ת השרשור
צריך להוריד מהסטים? לכמה?
יש לי רק כאבי חזה כרגע.. ובטח אם אעשה כפיפות בטן זה יכאב עוד.
איזה מתיחות לעשות לפני ואחרי? ללכת אז?

תראה, זאת צריכה להיות החלטה שלך!
זה הגוף שלך, התחושות שלך. אנחנו יכולים רק לייעץ ולחלוק מהניסיון האישי.

לדעתי, לך. תעשה אירובי קל, תבקש מהמדריכים שם שילמדו אותך לעשות מתיחות בצורה נכונה. תתיעיץ עם מי שהרכיב לך את התוכנית שיראה אך אתה עובד. אולי התכניקה שלך לא נכונה.

ברור שעם אתה כולך מת מכאבים אף אחד לא יגיד לך לעבוד דרך כאב כזה.
אבל יש גם חשיבות גדולה לגישה שלך. לא להשבר ולהמשיך! לפחות מבחינה נפשית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית