הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סידן

• פותח/ת השרשור Guyko
  • פורסם בתאריך

Guyko

משתמש מתחיל
160
4
נק' מוניטין:
4
160
4
בעבר סבלתי משברי מאמץ ואני לא רוצה שזה יחזור לי
רציתי לגעת איזה מוצרים מומלצים לצריכה שיש בהם הרבה סידן ואיזה מוצרים עוזרים לספיגה של הסידן
תודה רבה

באופן כללי שברי מאמץ יכולים להיגרם מעוד הרבה סיבות כמו תוכנית אימונים לא מתאימה, משטח ריצה, נעליים לא מתאימות כו' ככה שווה לבדוק גם את זה בתקופה שהשברי מאמץ קרו.
לגבי מה ששאלת- מזונות שיש בהם כמות סידן גבוהה: דברים עם שומשום (חלווה, טחינה, שומשום), אגוזים,שקדים, גבינות, חלב.
לגבי מוצרים שפוגעים בספיגה של סידן- מעכב רציני של ספיגה של סידן בגוף זה זרחן שיש בכמות גדולה במשקאות מוגזים, ומצאו במחקרים שקפאין מעכב במידה קטנה ספיגה של סידן, שורה תחתונה תקפיד לא לאכול לאכול/לשתות את הדברים האלה (משקאות מוגזים, קפה, תה,שוקולד) קרוב לארוחות שיש בהם סידן ובכללי עדיף להמעיט אם אתה דואג מכל העניין של שברי מאמץ וכו'.
בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
הכוונה למשקאות מוגזים זה קולה ספריט וכאלה? או גם סודה רגילה עם לימון נגיד? כי אני שותה כמויות גדולות של סודה לימון

הכוונה אחי למשקאות שמכילים חומצה זרחתית, הוא הבעיה העיקרית בכל התחום של ספיגת סידן.
הכי טוב פשוט לבדוק במרכיבים אם יש את זה במשקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית