הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה , לאחר שפתחתי אשכולות על פסח.

NotenMan123123

משתמש מתחיל
32
1
נק' מוניטין:
1
32
1
היי ,

לאחר שפתחתי אשכול והציעו לי לקרוא כמה מקורות מידע , הבנתי שאני לא אוכל הרבה ומסכן את השריר שלי ולא יורד.

אז החלטתי לשפר , אני מבקש חד פעמית לשואל מה להוסיף לתפריט שלי , זה תפריט שבניתי לפי סדר היום שלי.

בוקר :

נס קפה לאחריו סנדוויץ מלחם קל עם חומוס ופסטרה בדבש ותפוח.

צהריים :

3 חתיכות של חזה עוף ( כל חתיכה בינונית עד גדולה).
4 כפות של פירה.
סלט.

ערב :
קורנפלקס נקי + תירס אחד.

מה עוד להוסיף לתפריט ? חשבתי לערב להוסיף טונה.

היי ,

לאחר שפתחתי אשכול והציעו לי לקרוא כמה מקורות מידע , הבנתי שאני לא אוכל הרבה ומסכן את השריר שלי ולא יורד.

אז החלטתי לשפר , אני מבקש חד פעמית לשואל מה להוסיף לתפריט שלי , זה תפריט שבניתי לפי סדר היום שלי.

בוקר :

נס קפה לאחריו סנדוויץ מלחם קל עם חומוס ופסטרה בדבש ותפוח.

צהריים :

3 חתיכות של חזה עוף ( כל חתיכה בינונית עד גדולה).
4 כפות של פירה.
סלט.

ערב :
קורנפלקס נקי + תירס אחד.

מה עוד להוסיף לתפריט ? חשבתי לערב להוסיף טונה.
מה הנתונים שלך? משקל, גובה, א.ש?
מה המטרה שלך? חיטוב/מסה
אין ספק שחסר לך חלבון והרבה..

תתחיל לקרוא חבר לזה לא קוראים דיאטה יש לך בפורטל lbs מדריך לירידה באחוזי שומן
תיקרא ותחזור לפה אם שאלות

אתה בהרעבה עצמית.

כנס לפורטל www.kilogram.co.il תקרא את המדריך לחיטוב ותחזור עם תפריט מסודר ומפורק לפי קלוריות חלבונים פחמימות ושומנים ועם שאלות ממוקדות ואז נוכל לעזור לך. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אוקיי , תודה רבה לכם על העזרה 😃.

סופ"ש טוב לכולם 😃.

אפשר לנעול 😃. אוקיי , קראתי שאני צריך חלבון , היום דיברתי עם תזונאי והוא אמר לי שמה שאכלתי די בסדר.

אכלתי ככה : תפוח + נס קפה.

גמבה ממולא בבשר טחון ואורז.

4 פריכיות עם כבד קצוץ.

אבטיח + בננה.

נס קפה.

דג בורי - חריימה + 2 כפות אורז + 2 - 3 פרוסות חלה + 5 כפות של כבד קצוץ.

הוא טוען שאכלתי כמו שצריך אבל , עדיין חסרים לי טיפה ערכים אבל זה שיפור , הוא גם טען שאני אעלה מהתפריט הנ"ל כי הוא 2000 קלוריות + במקום לרדת.

שאלתי אליכם , האם הוא צודק , יש לציין שהוא תזונאי מהפייסבוק שעדיין לא שמעתי עליו אבל הוא עובד במכון כושר בישראל.

תפטר את התזונאי ותכין תפריט אם ערכים מסודרים לפי המדריכים בפורטל lbs ולפי נתוני הגוף שלך לאחר שתסיים תבוא לפה תפרסם את התפריט והערכים הסופיים שלו ותקבל חוות דעת
נ.ב תחסוך את הכסף של מתזונאים וכל השרלטנים האלה , לא רק שהם לא ממש מבינים אתה יכול לעשות את העבודה הזאת לבד ובקלות

• פותח/ת השרשור
תפטר את התזונאי ותכין תפריט אם ערכים מסודרים לפי המדריכים בפורטל lbs ולפי נתוני הגוף שלך לאחר שתסיים תבוא לפה תפרסם את התפריט והערכים הסופיים שלו ותקבל חוות דעת
נ.ב תחסוך את הכסף של מתזונאים וכל השרלטנים האלה , לא רק שהם לא ממש מבינים אתה יכול לעשות את העבודה הזאת לבד ובקלות
האם התזונאי טעה בקשר לעניין הקלוריות שהוא טוען שאני עולה בגלל מה שאכלתי היום ?

האם להפסיק את שרותיו ?

סופ"ש טוב 😃.

• פותח/ת השרשור
התפריט שהבאת לא ניראה ביכלל תפריט רציני ומסודר ואם הוא נתן לך אותו עדיף שתגיד לו שלום
הוא לא נתן , הוא ביקש ממני לשלוח לו מה אכלתי היום , שלחתי והוא טען שזה בעיה כי אני יעלה קלוריות .... אני לא אדם מתאמן זה חשוב שתדע.

,יש לי ממש תחושה שדיברנו כבר משם משתמש אחר שלך.
בכל אופן ירידה כזאת צריכה ליהיות מוקפדת ועם ערכים. קלוריות פחמימות חלבון שומן, אתה רוצה לדעת אבל לא מנסה לקרוא. תקרא את המאמר לחיטוב תבנה תפריט ועזוב את התזונאי. אם תקרא אתה תיהיה יותר תזונאי ממנו

• פותח/ת השרשור
,יש לי ממש תחושה שדיברנו כבר משם משתמש אחר שלך.
בכל אופן ירידה כזאת צריכה ליהיות מוקפדת ועם ערכים. קלוריות פחמימות חלבון שומן, אתה רוצה לדעת אבל לא מנסה לקרוא. תקרא את המאמר לחיטוב תבנה תפריט ועזוב את התזונאי. אם תקרא אתה תיהיה יותר תזונאי ממנו
אוקיי , תראה , ירדתי 1 קילו , היום אני מאמין שמה שאכלתי יעלה אותי 1 קילו , שוב אני קראתי את מה ששלחתם והפנמתי כמה דברים , למשל שילבתי בין אורז ודג היום , אבל תגיד לי דבר אחרון לפני שאני מתחיל לקרוא , האם היום הקלוריות היו מוגזמות , כי התזונאי טוען שכן , אני ממש לא רוצה לעלות את הקילו חזרה כי זה מבאס עד שירדתי.

היום אני מאמין שמה שאכלתי יעלה אותי 1 קילו
קוראים לך אביב?

כי התזונאי טוען שכן
תפסיק להקשיב לו.

כמה אתה שוקל?
מה הגובה?
קילו ביום אתה לא תעלה, בטח לא קילו שומן. אולי נוזלים. בטח אל תשקל כל יום. אחת לשבוע זה די ויותר.

• פותח/ת השרשור
קוראים לך אביב?

תפסיק להקשיב לו.

כמה אתה שוקל?
מה הגובה?
קילו ביום אתה לא תעלה, בטח לא קילו שומן. אולי נוזלים. בטח אל תשקל כל יום. אחת לשבוע זה די ויותר.

סבבה תודה רבה לך 😃.

עזרת לי מאוד 😃.

אפשר לנעול 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית