הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HB או LB בתוכנית SS אפשר כן או לא..

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
יודע שטחנו תשאלה מכון הכיוונים (עשיתי חיפוש). השאלה שלי עם ב SS אני יעבור לHB (עם פיסוק רחב יותר) זה ישנה משהוא?

תשובה פשוטה כן ל HB או לא ל HB

אתה יכול לעשות HB, וכן, זה ישנה את האדאפטציות שתפיק מהתכנית. אם לטוב או אם לרע, זו כבר שאלה אחרת, שהתשובה עליה משתנה באופן מאוד דרסטי מאחד לשני, ואני בטוח שקראת כבר את כל החפירות בשרשורי עבר בנושא.

• פותח/ת השרשור
כן קראתי...לא ממש מסתדר לי ה LB בשבירה (עמוקה כמו שצריך בספר) אז מעדיף לנסות HB ולשבור כמו שצריך בלי הנחות 😃

אני אישית נתקעתי ב 110 בזמנו ב LB ועברתי לHB משכתי עוד 10 קילו ......
יותר נוח לי HB ו מרגיש שזה יותר מחזק אותי ומוריד עומס מהגב כל אחד והשיקול שלו לא תדע עד שלא תנסה.

• פותח/ת השרשור
יותר נוח לי HB ו מרגיש שזה יותר מחזק אותי ומוריד עומס מהגב כל אחד והשיקול שלו לא תדע עד שלא תנסה.

כן מסכים איתך לגמרי , לכן אני אנסה , בוא נגיד ל משקלים של תחרויות זה לא השאיפה שלי (וגם לא להתחרות) אז מה שהכי נוח ומסתדר מכנית לגוף נזרום איתו 😃

כן קראתי...לא ממש מסתדר לי ה LB בשבירה (עמוקה כמו שצריך בספר) אז מעדיף לנסות HB ולשבור כמו שצריך בלי הנחות 😃
ברוב המוחץ של המקרים, בעיית עומק נובעת מרוחב עמידה ו\או מיקום ברכיים שגויים

וגם גמישות ... זה מכלול.
מעטים מאוד (מאוד!) האנשים שגמישות באמת מגבילה אותם. זה כמעט תמיד רוחב עמידה ו/או מיקום ברכיים, אצל מבוגרים הרבה פעמים פשוט חוסר כוח.
גמישות גבוהה יכולה לתת לך להגיע לעומק תקין בפוזיציה שגויה, וגמישות לא טובה יכולה לתת לך להגיע לעומק התקין רק בפוזיציה נכונה מבחינת רוחב עמידה ומיקום ברכיים (+-)

אצלי זה בדיוק הפוך, לפני כמה זמן נתקעתי ב HB ב 110, עברתי ל LB ומתקדם עם זה יפה ומרגיש יותר נוח... באמת כל אחד צריך לנסות ולראות מה נוח...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית