הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאבים במרפקים בביצוע בבנצ' פרס

• פותח/ת השרשור bidanb
  • פורסם בתאריך

bidanb

משתמש פעיל
657
104
נק' מוניטין:
231
657
104
אהלן,
לאחרונה (2-3 אימונים חזה אחרונים) בביצוע בנצ' פרס במשקל כבד אני מרגיש לחץ במרפקים.
הגעתי ל107.5 ק"ג של בנצ' פרס ומאז הורדתי במשקלי העבודה עקב כאבים במרפקים,
זה קורה בעיקר בסוף הדחיקה.
מישהו מכיר את התופעה/ חווה את אותו דבר?
אשמח לשמוע מה יש לכם לומר.
תודה ושבת שלום. 😃

אהלן,
לאחרונה (2-3 אימונים חזה אחרונים) בביצוע בנצ' פרס במשקל כבד אני מרגיש לחץ במרפקים.
הגעתי ל107.5 ק"ג של בנצ' פרס ומאז הורדתי במשקלי העבודה עקב כאבים במרפקים,
זה קורה בעיקר בסוף הדחיקה.
מישהו מכיר את התופעה/ חווה את אותו דבר?
אשמח לשמוע מה יש לכם לומר.
תודה ושבת שלום. 😃
כואב לך גם בביצוע תרגילים כמו כפיפות מרפקים עם מוט w פשיטות וכפיפות למנייהן?

• פותח/ת השרשור
כואב לך גם בביצוע תרגילים כמו כפיפות מרפקים עם מוט w פשיטות וכפיפות למנייהן?

לא,
זה קורה בבנצ' פרס וגם בסקול קראשרס (שהפסקתי לעשות אחרי נסיון חד פעמי והבנה שהוא לא עושה לי טוב).

זה קורה בבנצ' פרס וגם בסקול קראשרס (שהפסקתי לעשות אחרי נסיון חד פעמי והבנה שהוא לא עושה לי טוב).[/QUOTE]
יכול להיות שבגלל העומס מתחילה אצלך דלקם במפרקים או טניס אלבו(מרפק טניס) תריץ חיפוש תראה אם הסימפטומים מתאימים

אני שילמתי על זה ביוקר, התחילו לי כאבים כמו שלך ולא התייחסתי והמשכתי לעלות במשקלים וכנראה שיש לי מרפק טניס..
עצה שלי תעצור שבוע את האימונים לגמרי תן לגוף שלך מנוחה, אחרי שבוע תתחיל מ100 קילו בנץ ותעלה מאימון לאימון עד 107.5 ותראה איך תרגיש.
אם עדיין כואב הייתי ממליץ ללכת לרופא..
תרגיש טוב אחי אני שילמתי על זה ביוקר, התחילו לי כאבים כמו שלך ולא התייחסתי והמשכתי לעלות במשקלים וכנראה שיש לי מרפק טניס..
עצה שלי תעצור שבוע את האימונים לגמרי תן לגוף שלך מנוחה, אחרי שבוע תתחיל מ100 קילו בנץ ותעלה מאימון לאימון עד 107.5 ותראה איך תרגיש.
אם עדיין כואב הייתי ממליץ ללכת לרופא..
תרגיש טוב אחי

• פותח/ת השרשור
אוקיי, בבנצ' פרס אני אוריד ל90 קילו ואבצע 7-8 חזרות במקום חמישייה ל107.
בשאר התרגילים זה לא מופיע, ככה שבהם אשאר על אותו משקלי עבודה, אלא אם זה יופיע גם בהם ואפעל בהתאם.
תודה על העזרה

אוקיי, בבנצ' פרס אני אוריד ל90 קילו ואבצע 7-8 חזרות במקום חמישייה ל107.
בשאר התרגילים זה לא מופיע, ככה שבהם אשאר על אותו משקלי עבודה, אלא אם זה יופיע גם בהם ואפעל בהתאם.
תודה על העזרה

יכול להיות עוד משהוא שיעזור לך , שאתה נועל מרפקים בסוף החזרה בבנץ פרס שזו תהיה נעילה בשליטה לא בום וגמרנו...

בנוסף אתה יכול להשתמש במשחה להקלה על הכאב וחימום השריר כמו וולטרן או בנגיי + כדורים אנטי דלקתיים כמו איבופן נורופן ואלה.. תשאל את הרוקח מאמין שיתן לך 3 כדורים ביום ל 10 ימים.
עוזר מאוד בכאב

• פותח/ת השרשור
בנוסף אתה יכול להשתמש במשחה להקלה על הכאב וחימום השריר כמו וולטרן או בנגיי + כדורים אנטי דלקתיים כמו איבופן נורופן ואלה.. תשאל את הרוקח מאמין שיתן לך 3 כדורים ביום ל 10 ימים.
עוזר מאוד בכאב

תודה, אבל אני מעדיף להמנע מכדורים למיניהם שהם לא תוספי תזונה.
אגב, הזמנתי כדורי כרכומין שעוזר נגד דלקות.
כמה חברים ניסו את זה ואמרו שהשפיע לטובה.

גם לי זה ככה בסקול קראשרז.. הפסקתי לעשות אותו

בקשר לבנץ תנסה אחיזה רחבה יותר? מרפקים יותר פנימה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית