הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 105 פווארקלין

הנה הסרטון של הדדליפט 145 ל 1 חרא טכניקה סתם לסרטון .. הדבר הכי קל שהרמתי.. חחח אני יכול בערך 165 ל 1 ביום טוב עם חגורה וקריאטין.

בקשר ל-פוארקלין מחר תצטט אותי ותזכיר לי לעלות לפה.. על הבוקר אני יצלם לך איזה סרטון אבל הטכנקיה שלי ב-PC לא ממש טובה..

הנה הסרטון של הדדליפט 145 ל 1 חרא טכניקה סתם לסרטון .. הדבר הכי קל שהרמתי.. חחח אני יכול בערך 165 ל 1 ביום טוב עם חגורה וקריאטין.

בקשר ל-פוארקלין מחר תצטט אותי ותזכיר לי לעלות לפה.. על הבוקר אני יצלם לך איזה סרטון אבל הטכנקיה שלי ב-PC לא ממש טובה..

אני בטוח שהקראטין והחגורה יעזרו לך לקפוץ ב20 קילו

אני בטוח שהקראטין והחגורה יעזרו לך לקפוץ ב20 קילו
סליחה אם לא הייתי ברור , אבל ה 145 היה לי מאוד קל.. וניסיתי 155 והצלחתי. אני מאמין שאני יצליח 165

חוץ מזה אני כבר הפסקתי להרים כבד ועברתי ל 60 קילו כדי לעבוד על טכניקה

נכון הוא לא סיים משיכה אבל בוא תאיר את עיני - "טריפל אקסטנשן ולא להקפיץ על הירך"?
אני בטח לא צריך להסביר מזה טריפל אקסטנשן, הרבה פעמים בשלב המשיכה בהרמות אולימפיות יש בעיה, בעיקר לחדשים (גם לי לפעמים זה קורה), שלא מסיימים את המשיכה בפשיטה מלאה ומקפיצים את המוט על הירך עוד לפני שהגיע לשיא הגובה במשיכה, וזה לא נכון לעשות. כך יוצא שבסוף המשיכה כשהמוט "קופץ" למעלה אתה לא בפשיטה מלאה, בדרך כלל במפרק הירך.

אני גם לא כל כך מבין למה התכוונת, המכה על הירך ב90 אחוז מהמקרים תהיה איפשהו באמצע הירך וה"מכה" הזאת נובעת מהיישור של הגוף כלפיי מעלה (או הקפיצה למעלה)

אני גם לא כל כך מבין למה התכוונת, המכה על הירך ב90 אחוז מהמקרים תהיה איפשהו באמצע הירך וה"מכה" הזאת נובעת מהיישור של הגוף כלפיי מעלה (או הקפיצה למעלה)
נכון, אבל יש שעושים אותה בכוונה ולפעמים זה יוצא לפני הטריפל אקסטנשן בגלל זה, וכאן אתה מאבד כוח משיכה למעלה בפיצוץ וחבל.
המשיכות הכי טובות שלי יוצאות עם מכה מינימלית ביותר, כולנו בני אדם ולפעמים הטכניקה מתחרבשת וגם אני נותן בטעות מכה בכוונה ומוקדם יותר וכך אני מאבד קרוב ל10 קילו מהמוט לפעמים... רק שתבין תהבדלים ביום טוב שהטכניקה חלקה אני מרים 95 לשתי חזרות בלי יותר מידי קושי וביום רע שהטכניקה משתבשת אני מתקשה עם 90 קילו וצריך להכנס כמה נסיונות רק לRM1. באופן מוזר מאז שחזרתי להרים עם הנעלי וייטליפטינג הטכניקה התחילה לעשות בעיות באופן קבוע...

זה מה שיפה בWL שטכניקה טובה יכולה להוסיף לך הרבה משקל על המוט. מה שקשה זה להיות "קונסיסטנט" ולשמור עליה כל הזמן

נכון, אבל יש שעושים אותה בכוונה ולפעמים זה יוצא לפני הטריפל אקסטנשן בגלל זה, וכאן אתה מאבד כוח משיכה למעלה בפיצוץ וחבל.
המשיכות הכי טובות שלי יוצאות עם מכה מינימלית ביותר, כולנו בני אדם ולפעמים הטכניקה מתחרבשת וגם אני נותן בטעות מכה בכוונה ומוקדם יותר וכך אני מאבד קרוב ל10 קילו מהמוט לפעמים... רק שתבין תהבדלים ביום טוב שהטכניקה חלקה אני מרים 95 לשתי חזרות בלי יותר מידי קושי וביום רע שהטכניקה משתבשת אני מתקשה עם 90 קילו וצריך להכנס כמה נסיונות רק לRM1. באופן מוזר מאז שחזרתי להרים עם הנעלי וייטליפטינג הטכניקה התחילה לעשות בעיות באופן קבוע...
לי אישית נשמע שעשית סלט, כשאהיה ליד מחשב אשים שוב קישור לפאוורקלין 120 לחמישיה שלי ונראה אם נצליח להבין למה התכוונת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית