עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נחמד מאוד אחי! , אני כרגע עומד על 70 קילו חח יש לאן לשאוף 😃
האמת שכן אני יעלה מתישהואיש לך סרטון להראות לנו?
האמת שכן אני יעלה מתישהוא
יש לי ביינתים סרטון של דדליפט שהרגתם אותי חחח בגלל הטכניקה הלא טובה.. אני עובד עליה עכשיו
מצפה לזה.
מצפה לזה.
הנה הסרטון של הדדליפט 145 ל 1 חרא טכניקה סתם לסרטון .. הדבר הכי קל שהרמתי.. חחח אני יכול בערך 165 ל 1 ביום טוב עם חגורה וקריאטין.
בקשר ל-פוארקלין מחר תצטט אותי ותזכיר לי לעלות לפה.. על הבוקר אני יצלם לך איזה סרטון אבל הטכנקיה שלי ב-PC לא ממש טובה..
סליחה אם לא הייתי ברור , אבל ה 145 היה לי מאוד קל.. וניסיתי 155 והצלחתי. אני מאמין שאני יצליח 165אני בטוח שהקראטין והחגורה יעזרו לך לקפוץ ב20 קילו
נכון הוא לא סיים משיכה אבל בוא תאיר את עיני - "טריפל אקסטנשן ולא להקפיץ על הירך"?משקל יפה. תנסה לסיים משיכה אבל, לא להקפיץ על הירך, לסיים בטריפל אקסטנשן
אני בטח לא צריך להסביר מזה טריפל אקסטנשן, הרבה פעמים בשלב המשיכה בהרמות אולימפיות יש בעיה, בעיקר לחדשים (גם לי לפעמים זה קורה), שלא מסיימים את המשיכה בפשיטה מלאה ומקפיצים את המוט על הירך עוד לפני שהגיע לשיא הגובה במשיכה, וזה לא נכון לעשות. כך יוצא שבסוף המשיכה כשהמוט "קופץ" למעלה אתה לא בפשיטה מלאה, בדרך כלל במפרק הירך.נכון הוא לא סיים משיכה אבל בוא תאיר את עיני - "טריפל אקסטנשן ולא להקפיץ על הירך"?
נכון, אבל יש שעושים אותה בכוונה ולפעמים זה יוצא לפני הטריפל אקסטנשן בגלל זה, וכאן אתה מאבד כוח משיכה למעלה בפיצוץ וחבל.אני גם לא כל כך מבין למה התכוונת, המכה על הירך ב90 אחוז מהמקרים תהיה איפשהו באמצע הירך וה"מכה" הזאת נובעת מהיישור של הגוף כלפיי מעלה (או הקפיצה למעלה)
לי אישית נשמע שעשית סלט, כשאהיה ליד מחשב אשים שוב קישור לפאוורקלין 120 לחמישיה שלי ונראה אם נצליח להבין למה התכוונת.נכון, אבל יש שעושים אותה בכוונה ולפעמים זה יוצא לפני הטריפל אקסטנשן בגלל זה, וכאן אתה מאבד כוח משיכה למעלה בפיצוץ וחבל.
המשיכות הכי טובות שלי יוצאות עם מכה מינימלית ביותר, כולנו בני אדם ולפעמים הטכניקה מתחרבשת וגם אני נותן בטעות מכה בכוונה ומוקדם יותר וכך אני מאבד קרוב ל10 קילו מהמוט לפעמים... רק שתבין תהבדלים ביום טוב שהטכניקה חלקה אני מרים 95 לשתי חזרות בלי יותר מידי קושי וביום רע שהטכניקה משתבשת אני מתקשה עם 90 קילו וצריך להכנס כמה נסיונות רק לRM1. באופן מוזר מאז שחזרתי להרים עם הנעלי וייטליפטינג הטכניקה התחילה לעשות בעיות באופן קבוע...
אתה חושב ש @Crossfiter הבין למה התכוונת?אני באמת לא מבין מה לא הבנת..