עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אינטואיטיבי, במקום לכופף ברכיים לרדת בפיסוק..למה אתה נוחת בכזה רוחב מטורף ?
לא עדיף לנחות ברוחב העמידה של הפרונט סקוואט ואז יהיה אפשר לעלות מהבור/לרדת לתוכו ואז לעלות במקרה הצורך ?אינטואיטיבי, במקום לכופף ברכיים לרדת בפיסוק..
בטח שעדיף אבל אז זה לא פאורקלין.. האתלט חושב על פאור קלין כשהוא מבצע את זה, זתומרת הוא לא חושב על ירידה ולכן אינטואיטיבי הוא מפסק כדי לא לרדת..לא עדיף לנחות ברוחב העמידה של הפרונט סקוואט ואז יהיה אפשר לעלות מהבור/לרדת לתוכו ואז לעלות במקרה הצורך ?
בפאוורקלין נחיתה רחבה לרוב היא יתרוןלמה אתה נוחת בכזה רוחב מטורף ?
למה אתה נוחת בכזה רוחב מטורף ?
משקל טוב !
גם אני שברתי אתמול את הpr שלי ,85 קילו בקלין ו80 קילו בג׳רק
(חייב לעבוד עוד על טכניקה)
לדעתי הרגליים לא אמורות להפתח כל כך רחב בסוף התנועה
אז לפי התיאוריה שלך גם הפאוורקלין שלי לקוי :הייתי אומר שהטכניקה לא רעה. רק תסיים את המשיכה. שכל המפרקים יהיו בפשיטה מלאה עוד לפני שכופפת ידיים. הנחיטה זה שטויות, אין בעיה עם פיסוק בpr. ככה אתה צריך להראות בסיום משיכה. בכדי למצות פוטנציאל מלא אתה צריך להגיע לפשיטה מלאה בכל המפרקים ב"פיצוץ"(סיום המשיכה), לאחר שזה התבצע המוט עף כלפי מעלה ואתה כמובן מלווה אותו במשיכה עם המרפקים למעלה, כמו התרגיל חתירה בעמידה. ככה, ללא מכה מכוונת על הירך אתה מעביר את הכוח הנוצר מפשיטה בכל מפרק ישר אל המוט ומיישם את כל הפוטנציאל במשיכה. לזה התכוונתי קודם @MikeRozner
נראה כמה זמן יקח לי לעשות 125*5, 130*3 עשיתי די מזמן (והסקווט והדדליפט אז היו הרבה יותר נמוכים מהיום)אתה יכול לגרד עוד כמה קילוגרמים לפחות עם הטכניקה שציינתי פה. כבר ציינתי תהבדל במשקלים אצלי בשתי הטכניקות. אגב עשיתי 92.5*5 פאור קלין כאשר הדדליפט שלי עומד על 155*5 וסקוואט 120. כן הייתי אומר שפאור קלין זה התרגיל החזק שלי.. ציינתי את זה למרות שזה לא בהכרח קשור לדיון שלנו לגבי טכניקה
פעם אחרונה שנכנסתי (לפני שבוע) עשיתי 132.5 לסינגל והיה כבד, כבד מאוד.אם תוכל לחזור עכשיו על מה שעשית בסרטון אז לדעתי תוכל גם לעשות 125*4~5 עם התיקון הקטן הזה. טוב בכל מקרה זה משקל יפה
בכמה גדל הדדליפט מאז? מעניין שאצלי נגיד והדדליפט קטן בגלל הפסקה באימונים למשל וירידה במסה והפאור קלין נשאר בערך על אותו מספר, רק הניתוק ניהיה איטי יותר. לדעתי זה בטכניקה, היכולת למקסם את השלב האחרון במשיכה.פעם אחרונה שנכנסתי (לפני שבוע) עשיתי 132.5 לסינגל והיה כבד, כבד מאוד.
אין לי אומדן מדוייק לכמה היה הדדליפט אז, היום יש סביב ה230*5בכמה גדל הדדליפט מאז? מעניין שאצלי נגיד והדדליפט קטן בגלל הפסקה באימונים למשל וירידה במסה והפאור קלין נשאר בערך על אותו מספר, רק הניתוק ניהיה איטי יותר. לדעתי זה בטכניקה, היכולת למקסם את השלב האחרון במשיכה.
אם הדדליפט שלך זהה לפאוורקלין יש לך בעיה חמורה בדדליפטטוב כמו שזה תקף אצלי זה תקף כנראה לכולם. כמה עשרות קילו בדדליפט כנראה פחות משפיעים על הפאור קלין מאשר הטכניקה. אני מדבר איתך על מצב שאני עושה 130 דדליפט ואותו מספר בפאור קלין... טכניקה טכניקה טכניקה הכוונה לאותו מספר כמו היום 90~ לחזרות
כן כמובןסתם שאלה , ליפטרים מקצועיים עושים פאוורקלין ?
כמו ?כן כמובן
מה "כמו"?כמו ?