סרטון 105 פווארקלין

לא עדיף לנחות ברוחב העמידה של הפרונט סקוואט ואז יהיה אפשר לעלות מהבור/לרדת לתוכו ואז לעלות במקרה הצורך ?
בטח שעדיף אבל אז זה לא פאורקלין.. האתלט חושב על פאור קלין כשהוא מבצע את זה, זתומרת הוא לא חושב על ירידה ולכן אינטואיטיבי הוא מפסק כדי לא לרדת..

משקל טוב !
גם אני שברתי אתמול את הpr שלי ,85 קילו בקלין ו80 קילו בג׳רק
(חייב לעבוד עוד על טכניקה)

לדעתי הרגליים לא אמורות להפתח כל כך רחב בסוף התנועה

• פותח/ת השרשור
למה אתה נוחת בכזה רוחב מטורף ?

משקל טוב !
גם אני שברתי אתמול את הpr שלי ,85 קילו בקלין ו80 קילו בג׳רק
(חייב לעבוד עוד על טכניקה)

לדעתי הרגליים לא אמורות להפתח כל כך רחב בסוף התנועה

כן אני נוחת רחב מדי. זה כי אני חושב על לתפוס כמה שיותר גבוה אז אוטומטית הגוף נכנס לפיסוק.
הטכניקה שלי לא משהו בכלל, נשפר אותה לאט לאט.

הייתי אומר שהטכניקה לא רעה. רק תסיים את המשיכה. שכל המפרקים יהיו בפשיטה מלאה עוד לפני שכופפת ידיים. הנחיטה זה שטויות, אין בעיה עם פיסוק בpr. ככה אתה צריך להראות בסיום משיכה. בכדי למצות פוטנציאל מלא אתה צריך להגיע לפשיטה מלאה בכל המפרקים ב"פיצוץ"(סיום המשיכה), לאחר שזה התבצע המוט עף כלפי מעלה ואתה כמובן מלווה אותו במשיכה עם המרפקים למעלה, כמו התרגיל חתירה בעמידה. ככה, ללא מכה מכוונת על הירך אתה מעביר את הכוח הנוצר מפשיטה בכל מפרק ישר אל המוט ומיישם את כל הפוטנציאל במשיכה. לזה התכוונתי קודם @MikeRozner

בלבזור צילמתי אותך בדיוק בסוף מדיכה לפני שאתה הופך ידיים. למען ההשוואה תראה את ההבדלים במפרק הברך והירך

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    4.jpg
    KB 10.8 · צפיות: 151
  • 20140131_160324_16230.jpg
    20140131_160324_16230.jpg
    KB 90.9 · צפיות: 143
  • Screenshot_2014-05-04-00-41-38.png
    Screenshot_2014-05-04-00-41-38.png
    KB 299 · צפיות: 149
נערך לאחרונה:
הייתי אומר שהטכניקה לא רעה. רק תסיים את המשיכה. שכל המפרקים יהיו בפשיטה מלאה עוד לפני שכופפת ידיים. הנחיטה זה שטויות, אין בעיה עם פיסוק בpr. ככה אתה צריך להראות בסיום משיכה. בכדי למצות פוטנציאל מלא אתה צריך להגיע לפשיטה מלאה בכל המפרקים ב"פיצוץ"(סיום המשיכה), לאחר שזה התבצע המוט עף כלפי מעלה ואתה כמובן מלווה אותו במשיכה עם המרפקים למעלה, כמו התרגיל חתירה בעמידה. ככה, ללא מכה מכוונת על הירך אתה מעביר את הכוח הנוצר מפשיטה בכל מפרק ישר אל המוט ומיישם את כל הפוטנציאל במשיכה. לזה התכוונתי קודם @MikeRozner
אז לפי התיאוריה שלך גם הפאוורקלין שלי לקוי :

אתה יכול לגרד עוד כמה קילוגרמים לפחות עם הטכניקה שציינתי פה. כבר ציינתי תהבדל במשקלים אצלי בשתי הטכניקות. אגב עשיתי 92.5*5 פאור קלין כאשר הדדליפט שלי עומד על 155*5 וסקוואט 120. כן הייתי אומר שפאור קלין זה התרגיל החזק שלי.. ציינתי את זה למרות שזה לא בהכרח קשור לדיון שלנו לגבי טכניקה

אתה יכול לגרד עוד כמה קילוגרמים לפחות עם הטכניקה שציינתי פה. כבר ציינתי תהבדל במשקלים אצלי בשתי הטכניקות. אגב עשיתי 92.5*5 פאור קלין כאשר הדדליפט שלי עומד על 155*5 וסקוואט 120. כן הייתי אומר שפאור קלין זה התרגיל החזק שלי.. ציינתי את זה למרות שזה לא בהכרח קשור לדיון שלנו לגבי טכניקה
נראה כמה זמן יקח לי לעשות 125*5, 130*3 עשיתי די מזמן (והסקווט והדדליפט אז היו הרבה יותר נמוכים מהיום)
לצערי יש מטרות קודמות.

אם תוכל לחזור עכשיו על מה שעשית בסרטון אז לדעתי תוכל גם לעשות 125*4~5 עם התיקון הקטן הזה. טוב בכל מקרה זה משקל יפה

אם תוכל לחזור עכשיו על מה שעשית בסרטון אז לדעתי תוכל גם לעשות 125*4~5 עם התיקון הקטן הזה. טוב בכל מקרה זה משקל יפה
פעם אחרונה שנכנסתי (לפני שבוע) עשיתי 132.5 לסינגל והיה כבד, כבד מאוד.

פעם אחרונה שנכנסתי (לפני שבוע) עשיתי 132.5 לסינגל והיה כבד, כבד מאוד.
בכמה גדל הדדליפט מאז? מעניין שאצלי נגיד והדדליפט קטן בגלל הפסקה באימונים למשל וירידה במסה והפאור קלין נשאר בערך על אותו מספר, רק הניתוק ניהיה איטי יותר. לדעתי זה בטכניקה, היכולת למקסם את השלב האחרון במשיכה.

בכמה גדל הדדליפט מאז? מעניין שאצלי נגיד והדדליפט קטן בגלל הפסקה באימונים למשל וירידה במסה והפאור קלין נשאר בערך על אותו מספר, רק הניתוק ניהיה איטי יותר. לדעתי זה בטכניקה, היכולת למקסם את השלב האחרון במשיכה.
אין לי אומדן מדוייק לכמה היה הדדליפט אז, היום יש סביב ה230*5

טוב כמו שזה תקף אצלי זה תקף כנראה לכולם. כמה עשרות קילו בדדליפט כנראה פחות משפיעים על הפאור קלין מאשר הטכניקה. אני מדבר איתך על מצב שאני עושה 130 דדליפט ואותו מספר בפאור קלין... טכניקה טכניקה טכניקה הכוונה לאותו מספר כמו היום 90~ לחזרות

טוב כמו שזה תקף אצלי זה תקף כנראה לכולם. כמה עשרות קילו בדדליפט כנראה פחות משפיעים על הפאור קלין מאשר הטכניקה. אני מדבר איתך על מצב שאני עושה 130 דדליפט ואותו מספר בפאור קלין... טכניקה טכניקה טכניקה הכוונה לאותו מספר כמו היום 90~ לחזרות
אם הדדליפט שלך זהה לפאוורקלין יש לך בעיה חמורה בדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית