הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות על ה5X5

• פותח/ת השרשור vava_g
  • פורסם בתאריך

vava_g

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
352
47
0
אני התחלתי היום את התוכנית 5X5 ויש לי כמה שאלות..
מי שכבר עשה/עושה את התוכנית-רואים תוצאות טובות? עלייה במשקלים ובמסה?
ועוד שאלה-המנגון של התוכנית הולך ככה שמשבוע 5 מתחילים לשבור שיאים,אבל מה קורה כזהו ונתקעים? מתחילים כאילו מחזור חדש עם השיאים החדשים?
אני עשיתי כבר SS ועכשיו את התוכנית של מקדונלד והחלטתי לתת ל5X5 ניסיון..

מה זה קשור ל110?
הוא עשה SS אז כנראה הוא כבר הפסיק להתקדם

לא סביר להתקע על סקוואט כזה, בהנחה ועושים את הדברים כמו שצריך. רוב הסיכויים שזאת בעיה טכנית או בהתאוששות. מה גם שהיות והוא דיבר על 8 חזרות, כנראה שהתוכנית האחרונה שלו לא היתה SS.

צודקים, אז כנראה נמאס לו ממנה...
לא סביר להתקע על סקוואט כזה, בהנחה ועושים את הדברים כמו שצריך. רוב הסיכויים שזאת בעיה טכנית או בהתאוששות. מה גם שהיות והוא דיבר על 8 חזרות, כנראה שהתוכנית האחרונה שלו לא היתה SS.
הוא כתב שהוא עשה SS ואז את הרוטינה של לייל, ששם הטווח חזרות הוא בין 6 ל8.

נערך לאחרונה:
אני התחלתי היום את התוכנית 5X5 ויש לי כמה שאלות..
מי שכבר עשה/עושה את התוכנית-רואים תוצאות טובות? עלייה במשקלים ובמסה?
ועוד שאלה-המנגון של התוכנית הולך ככה שמשבוע 5 מתחילים לשבור שיאים,אבל מה קורה כזהו ונתקעים? מתחילים כאילו מחזור חדש עם השיאים החדשים?
אני עשיתי כבר SS ועכשיו את התוכנית של מקדונלד והחלטתי לתת ל5X5 ניסיון..

איזה 5*5 התחלת? לגבי התוצאות, אני יכול להגיד בקצת פחות משנה שעשיתי SS וקצת madow וטקסס, עליתי בערך 20 קילו (מ58 ל78). לא כולם שריר כמובן, וסביר שאם הייתי יודע אז מה שאני יודע היום חלק יותר גדול מהמשקל היה שריר וגם העליה בכוח היתה טובה יותר, אבל זה מה יש. בכל מקרה לא היתה עליה משמעותית אם בכלל באחוזי השומן (התחלתי עם מסת שריר מאוד קטנה).

כשנתקעים עושים בדיקה של הפרמטרים שהובילו לעצירת ההתקדמות ופועלים בהתאם. זה יכול להיות פשוט כמו להתחיל מחדש או שאולי צריך לעשות שינויים קטנים בנפח העבודה או בנפח האכילה.

• פותח/ת השרשור
איזה 5*5 התחלת? לגבי התוצאות, אני יכול להגיד בקצת פחות משנה שעשיתי SS וקצת madow וטקסס, עליתי בערך 20 קילו (מ58 ל78). לא כולם שריר כמובן, וסביר שאם הייתי יודע אז מה שאני יודע היום חלק יותר גדול מהמשקל היה שריר וגם העליה בכוח היתה טובה יותר, אבל זה מה יש. בכל מקרה לא היתה עליה משמעותית אם בכלל באחוזי השומן (התחלתי עם מסת שריר מאוד קטנה).

כשנתקעים עושים בדיקה של הפרמטרים שהובילו לעצירת ההתקדמות ופועלים בהתאם. זה יכול להיות פשוט כמו להתחיל מחדש או שאולי צריך לעשות שינויים קטנים בנפח העבודה או בנפח האכילה.

הליניארית של ביל סטאר..

מה זה קשור ל110?
הוא עשה SS אז כנראה הוא כבר הפסיק להתקדם

בעיקרון אמורים להגיע עם SS לסקאווט של פי 1.5 ממשקל גוף, ככה שהוא אמור להגיע למשהו כמו 115 קילו. לא הגיוני שבמשקל גוף של 77 קילו הוא הגיע 85 קילו לRM8.

בעיקרון אמורים להגיע עם SS לסקאווט של פי 1.5 ממשקל גוף, ככה שהוא אמור להגיע למשהו כמו 115 קילו. לא הגיוני שבמשקל גוף של 77 קילו הוא הגיע 85 קילו לRM8.

עד שהוא יגיע ל110 המשקל שלו יעלה:s59:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית