הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בבנץ פרס, עצות לשיפור?

• פותח/ת השרשור andrei
  • פורסם בתאריך

andrei

משתמש מתחיל
96
9
נק' מוניטין:
12
96
9
שלום חברים. רציתי להתייעץ לשמוע ממכם עצות איך אוכל לקדם את ה - בנץ' פרס‬‎. כרגע אני תקוע בלחיצות חזה פרק זמן של ארבע שבועות לפחות על משקל של 92.5. המשקל השיא שלי היה 95 לשלשות ו - 100 קילו להרמה אחת.
אני שוקל 80-81 קילו. יש לציין שאני די מתקדם בכל התרגילים האחרים ואני שואף להגיע למועדון השתי הפלטות השחורות, כמובן להרים יותר מחזרה.

זה הלוג שלי מהאתר : https://www.lbs.co.il/threads/49842/‬‎

אני עובד בתוכנית ABC ולא תוכנית SS, תחסכו ממני את כל העצות הקשורות לכך, זה לא במקום.

האימון החזה שלי מתנהל בצורה : אימון A1 לחיצות חזה + מקבילים(לחזה), אימון A2 לחיצות חזה + לחיצות חזה עליון, כל התרגילים שציינתי אני עובד לפי הנוסחה 3X6. לא הזכרתי את התרגילי עזר, תוכלו לראות בלוג.

אשמח לעצות למי שמבין ולמי שהתנסה, תודה רבה.

נערך לאחרונה:
ככלל, התקדמות של בנץ' זה משחק עם נפח בהנחה שאתה אוכל מספיק
אם הנפח קטן מידי, מוסיפים
אם הוא גדול מידי, מורידים
אתה עושה בנץ 3x6 +חזה עליון + מקבילים ונתקע בבנץ? תעיף את החזה העליון והמקבילים ותריץ חודשיים של טקסס מתוד או לינארית, אתה תתחזק משמעותית. אחרי זה תתקע? תחזיר עוד נפח ותמשיך משם.

• פותח/ת השרשור
ככלל, התקדמות של בנץ' זה משחק עם נפח בהנחה שאתה אוכל מספיק
אם הנפח קטן מידי, מוסיפים
אם הוא גדול מידי, מורידים
אתה עושה בנץ 3x6 +חזה עליון + מקבילים ונתקע בבנץ? תעיף את החזה העליון והמקבילים ותריץ חודשיים של טקסס מתוד או לינארית, אתה תתחזק משמעותית. אחרי זה תתקע? תחזיר עוד נפח ותמשיך משם.

כמו שאמרתי אני עושה שתי אימונים חזה בשבוע.

אימון A1 : לחיצות חזה + מקבילים(לחזה)
אימון A2: לחיצות חזה + לחיצות חזה עליון.

בשתי התרגילים אני עובד לפי המתכונת של 3X6. אתה מציע לי לעשות באימון תרגיל אחד של חזה בלבד ? אל תשכח שאני עושה תוכנית ACB.

הייתי שמח לשמוע איך מבצעים טקסס מתוד או לינארית בתרגיל לחיצות חזה בלבד, אני לא מעונין להפוך את כל התוכנית שלי, ואם יש לך עוד הצעות בשבילי כולי אוזן.

כן. ותעשה 5 חזרות בסט ולא 6.

אבל אני בכלל הייתי עושה טקסס מתוד. יש מאמר בפורטל. אני מבטיח לך שאם אתה אוכל מספיק ועושה טקסס מתוד לבנץ בידיוק כמו המקור (פרס להתאוששות באימון שבין 2 האימוני בנץ) הבנץ שלך יתקדם מהר מאוד.

הבנץ' שלי התקדם בצורה מופלאה (כמו גם הפרס) ב-texas method.

ואני עושה את התכנית, כפי שהיא, כלומר 3 אימוני בקוואט בשבוע ושלושה אימוני בנץ' בשבועיים (מתחלף עם פרס).
למשל, בשבוע אחד עושה נפח ועצימות ובשבוע השני מנוחה דינאמית.
העליתי את הבנץ' ב-15% בכחדשיים ואת הפרס בכ-10%.

• פותח/ת השרשור
הבנץ' שלי התקדם בצורה מופלאה (כמו גם הפרס) ב-texas method.

ואני עושה את התכנית, כפי שהיא, כלומר 3 אימוני בקוואט בשבוע ושלושה אימוני בנץ' בשבועיים (מתחלף עם פרס).
למשל, בשבוע אחד עושה נפח ועצימות ובשבוע השני מנוחה דינאמית.
העליתי את הבנץ' ב-15% בכחדשיים ואת הפרס בכ-10%.

הייתי מעונין לשמוע איך אני מסדר את התוכנית ללחיצות חזה בלבד ופרס. קראתי את התוכנית והייתי שמח לפירוט רחב יותר מה כדאי לעשות מבן אדם שחווה את התוכנית על בשרו.

הייתי מעונין לשמוע איך אני מסדר את התוכנית ללחיצות חזה בלבד ופרס. קראתי את התוכנית והייתי שמח לפירוט רחב יותר מה כדאי לעשות מבן אדם שחווה את התוכנית על בשרו.

אני לא סידרתי אותה לבנץ' ולפרס, אלא מבצע אותה בשלמותה - מבוססת סקוואט, וכוללת דדליפט פעם בשבוע.

אתה צריך, פשוט להבין את העקרון של התכנית: 3 פעמים בשבוע; אימון ראשון נפח, אימון שני מנוחה דינאמית, אימון שלישי עצימות. במתכונת שלי זה הולך ככה:
ראשון
5×5×90%
כלומר חמישה סטים של חמש חזרות.

שלישי
2×5×70%
כלומר שני סטים של חמש חזרות.

חמישי
5×100%
כלומר סט אחד של חמש חזרות.

• פותח/ת השרשור
אני לא סידרתי אותה לבנץ' ולפרס, אלא מבצע אותה בשלמותה - מבוססת סקוואט, וכוללת דדליפט פעם בשבוע.

אתה צריך, פשוט להבין את העקרון של התכנית: 3 פעמים בשבוע; אימון ראשון נפח, אימון שני מנוחה דינאמית, אימון שלישי עצימות. במתכונת שלי זה הולך ככה:
ראשון
5×5×90%
כלומר חמישה סטים של חמש חזרות.

שלישי
2×5×70%
כלומר שני סטים של חמש חזרות.

חמישי
5×100%
כלומר סט אחד של חמש חזרות.

זה אפקטיבי התוכנית לאחד שמבצע תוכנית ABC. אני מעונין לקחת את הסגנון של התוכנית עבור התרגיל לחיצות חזה בלבד. סקוואט ודדליפט אין לי אפשרות לעשות בחדר כושר מחוסר כלוב. אפשרי לשלב את זה בתוכנית ABC, אני אעשה רק תרגיל אחד לחזה ו2-3 ליד אחורית יצור חוסר איזון. אוכל להוסיף תרגילי עזר לחזה, כיצד לפעול?

תודה רבה.

נערך לאחרונה:
אי אפשר לשלב. או שאתה עושה טקסס מתוד כמו בספר או שלא. אם תוסיף עוד תרגילי חזה אתה לא תתאושש ולא תעמוד במשקלי עבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית