עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל שערכי השומן אמורים להיות גבוהים וגם ערכי החלבון כמובן, תשתמש בבשרים שמנים, למשל בשר בקר טחון נחשב די שמן, אתה יכול בכיף להכין איתו כל מיני קציצות כאלה טעימות
מה שאני אוהבת לעשות לפעמים ה לחצות אבוקדו לשני חצאים, לשבור ביצה לכל חצי ולהכניס לתנור עם כל מיני תבלינים וטימין, יוצא טעים
אתה יכול להכין פשטידות ממש טעימות, תנסה לבדוק על מרקים שאתה יכול להכין, יש דבר כזה שנקרא מרק אגוזי מלך (כן כן חחח אצלנו אוכלים את זה בפסח) תנסה לבדוק איך מכינים, זה טעים, לי אין מושג בזה.
עוד דבר שאני אוהבת לעשות זה לטבול שקדים מולבנים בחמאת בוטנים שקצת חיממתי עם ממתיק מלאכותי , זה יוצא נחמד.
יצירתיות
למה טחון לא ורק אם אתה מכיר את הקצב?אל תחפש את השומן מהצומח.
בשר טחון שאתה קונה בסופר זה דרעק לא הייתי ממליץ.
נתחים טובים שאני אוהב והם זולים:
ברוסט,אסאדו,שפונדרה,אם יש כסף אז אנטרקוט טוב.
לבישול יש לך לשון,צוואר,בשר ראש,
בחלקים פנימיים אין הרבה שומן,אבל הם טעימים וזולים.
אם אתה מכיר את הקצב אז גם בשר טחון.
אתה תמיד יכול לאכול שומן מטוגן כמוני.
אם אתה מעוניין להכין המבורגרים אז נתח של צוואר בקר הוא בין השמנים והעיקר שהקצב יטחן לך אותו מול העיניים, אתה לא חייב להכיר את הקצב.
אם אתה לא שומר כשרות אז חזיר בשר מאוד זול ושמן. מעבר לזה כבר המליצו לך על הנתחים הטובים. וכמובן לדיאטה קטוג'נית שמן קוקוס זה מעולה, שמן זית, אבוקו שלם, ביצים כמה שיותר וכמובן כל מה שהיה לו הורים.
אז אתה אומר בייקון מטוגן בשמן זית זה מעולה ?
למען האמת לא ממש. גם בייקון הוא בשר די מעובד, וגם שמן זית לא סימפטי לטיגונים כאלה. מדבר על סטייקים חזיר, צלעות, לשלב בשר בקר ובשר חזיר בהמבורגרים (יוצא מדהים!) ואם אתה כבר מטגן בשר אז בשמן קוקוס, חמאה מזוקקת, שומן מן החי.
כן אני אוכלת לפי תפריט מסודר, אני נותנת לכל ארוחה ביום כמה אופציות ככה שיהייה לי גיוון. תתכנן לך את הארוחות מראש ותחשב את הערכים שלהן ותשלב אותן בתפריט, ככה אני עושההעניין הוא שבדרך כזאת , קשה לי לספור קלוריות ואני אוהב להיות מסודר בדיאטה כדי לדעת מה קורה במקרה שאני נתקע וכאלה , את לא אוכלת לפי תפריט מסודר ?
כן אני אוכלת לפי תפריט מסודר, אני נותנת לכל ארוחה ביום כמה אופציות ככה שיהייה לי גיוון. תתכנן לך את הארוחות מראש ותחשב את הערכים שלהן ותשלב אותן בתפריט, ככה אני עושה
ומה בעניין של כולסטרול , זה לא קצת לא בריא לגוף ?
אני מאמין שהם יידעו לענות לו שם על הרבה שאלות כאלו ואחרות, בין אם רעיונות למאכלים ובין אם לספק מידע.שמע, אם יש לך שאלה כזאת כדאי שתקח עוד קצת זמן של קריאה לפני שתיכנס לדיאטה קטוג'נית. עניין הכולסטרול הוא הרבה יותר מורכב ממה שהאכילו אותנו בעשרות שנים האחרונות. בקצרה, תתייחס בבדיקות הדם שלך בעיקר לרמות ה- HDL והטריגליצרידים.
האפס"פ זה גרסה אפילו יותר רחוקה של דיאטה קטוג'נית ולא מתאימה לכולם לדעתי... אבל שווה לנסות:)
אני עושה אפס פחמימה.
בעיקרון אתה צריך המון שומן רווי,לא שמן צמחי,פרט לקוקוס.
בשר טחון מהסופר שמים בתוך בשר שנשאר,קורקבנים ועוד כל מיני שטויות.
אני שומר כשרות ולא יכול לענות לך לגבי בייקון וכו'
אבל שומן חזיר לא רווי כמו שומן בהמה,מכיל הרבה אומגה 6,שמן זית מתחמצן בטיגון.
אני מטגן דגים בחמאה מזוקקת,בשר בשומן בקר מזוקק,שונא לטגן בשמן קוקוס,מעדיף לצרוך אותו בקינוחים.
ותמיד טוב להכיר קצב,במיוחד כשאתה נכנס לדיאטה שמתבססת רק על בשרים.
ותתרחק מאבוקדו וכל אגוזים ושטויות כאלו,המקורות שומן שלהם לא איכותיים כמו חיות.
בחודש הראשון היה נוראי,לאט לאט התחיל להיות בסדר,אז ראיתי מה גורם לי לבעיות נגיד קפה גורם לי לחוסר במגנזיום,שמנת עושה לי בלגן בבטן,שמנת מתוקה עושה לי מלא ליחה,כל מיני אלרגיות נעלמו לי,אחוזי שומן ונוזלים ירדו,עליתי מסת שריר,השיער צומח במהירות לא נורמלית.
בקרוב לוג SS על ZC.
לא עובד לפי תפריט מסויים,אני אוכל פעם ב24 שעות,המון שומן בתחילת הארוחה,לאחר מכן בשר,שאר היום הגוף לא מרגיש רעב,פשוט שורף את השומן.
אני ממש עירני גם אם אני ישן 6 שעות,אני ממש צריך להתיש את עצמי בכדי להיות עייף.
אבל יש ימים שאני יותר רעב ואני אוכל ארוחה גדולה וארוחה קטנה.
אני נגד תפריטים,ספירת קלוריות וכו',זה יותר מידיי התעסקות בחרא,תאכל עד שתהיה שבע והתוצאות יגיעו.
התחלתי בחודש אוקטובר ולא נשברתי עד עכשיו,זה בגלל כוח רצון,ובגלל שהייתי שנתיים בפליאו.
ממליץ להיכנס לפליאו ולאט לאט לקצץ פחמימה ולראות איך זה מתאים לך.
באפס פחמימה אין מקום לדברים האלו,מלא אומגה 6,חומצה פיטית,פחמימות,סיבים.אתה לא מעט מגזים עפ האגוזים ואבוקדו?