הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
אני עכשיו כבר בשבוע השני לדל פחמימה, והעמסה מתוכננת לסופ"ש הזה.

כמה שאלות:
*כתוב במאמר שהעמסה צריכה להיות פרוסה על יומיים. לעשות העמסה יום אחד
במקום יומיים זה מעט מדי?

*יוצא שאני צריך לאכול המון פחמימה ביומיים האלה, התכנון הוא לעשות
העמסה נקייה ככל האפשר אבל מה לגבי רטבים וכאלה? כי לאכול חצי קילו פסטה יבשה
לא נראה לי מגרה במיוחד.

*כמה קלוריות מעל הניטרלי אני צריך לאכול בימים האלו?

*התכנון הוא 60% פחמימה, 20\20 שומן וחלבון. זה בסדר?

*כתוב במאמר שהעמסה צריכה להיות פרוסה על יומיים. לעשות העמסה יום אחד
כן יום אחד זה מספיק

*יוצא שאני צריך לאכול המון פחמימה ביומיים האלה, התכנון הוא לעשות
העמסה נקייה ככל האפשר אבל מה לגבי רטבים וכאלה? כי לאכול חצי קילו פסטה יבשה
לא נראה לי מגרה במיוחד.
כל עוד אתה לא צורך עוגות\עוגיות זה בסדר וההעמסה תיהיה נקייה

*כמה קלוריות מעל הניטרלי אני צריך לאכול בימים האלו?
בין 500-1000 מעל הנייטרלי

*התכנון הוא 60% פחמימה, 20\20 שומן וחלבון. זה בסדר?
ההמלצה היא 70% 15% 15% אבל גם ככה זה בסדר. העיקר שתגיע לכמות קלוריות גבוהה כשהעיקר מגיע מפחמימות

אני מעדיף להעמיס יום אחד בלבד, יותר נוח לי פשוט.
לרוב הרטבים מכילים כמות גבוהה של פחמימה, ומעט מאוד מן השאר, אם בכלל, ע"ע קטשופ היינץ'.
אני לא אוהב להתעסק עם בדיוק כמה, פשוט אוכל הרבה, הרבה יותר מהרגיל.
אני פחות מקפיד על אחוזים, דואג להכניס מעט מאוד שומן [כמה שפחות, בין אם זה גלידות 0-1% שומן וכו'], והרבה מאוד פחמימה.
חלבון פחות מעניין אותי, כי אני לא אוהב בשר באותו יום בכלל, ככה שאין יותר מידי חלבון.

לגבי הרטבים והכל אל תתחשבן עליהם כל עוד אתה עושה את זה נקי , זה לא עד כדי כך נורא אל דאגה , יש אנשים(כמוני) שרוב ההעמסות שלהם הם מלוכלכות , פשוט להתפרק על קצת צ'ייטים כיוון שכל השבוע היה נקי
אני לא כל כך בקטע של חילוק אחוזים , אני יודע שצריך בסביבות ה500 מעל הניטרלי , והחלוקה אצלי זה ככה - שומן - מינימלי(שואף לכמה שפחות , בכל מקרה 0 בלתי אפשרי כי בכל זאת יש שומן שמגיע מהחלבון והפחממות , מה שבטוח אני לא מכניס שומן ממקור איכותי כי זה יעלה את השומן יותר מדי ובהעמסה מקפידים על מינימום שומן) , חלבון , פי 2 משקל גוף , אפילו 2.3 זה בסדר ואפילו 1.8 זה בסדר , וכל הקלוריות הנותרות הולכות לפחממות ... ככה אני עושה וזו דעתי לגבי ההעמסה ...

• פותח/ת השרשור
למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים העמסה "נקייה"?
שאלתי בכוונה לגבי הרטבים, אני יודע שאין שומן בכלל ברובם, אבל סוכר יש - והרבה.
אז סוכר זה לא בעיה בהעמסה?

נקייה הכוונה בלי ג'אנק , עוגיות עוגות וכל החרא , שרוב הפחממות יבואו ממקור טוב , עדיפות לפחממות מורכבות , רוב החלבון יהיה חלבון מלא ., ולא תהיה בפלוס קלורי של 2000 (לדוגמא)
לגבי הרטבים , כל עוד אתה לא מסיים בקבוק קטשופ אני מניח שזה מאוד זניח , וזה לא כזה נורא , כן הייתי ממליץ לך כמה שיותר להמנע , תשתמש ברטבים , אבל לא בצורה מוגזמת , אני בטוח שתדע לבד להבדיל כמה זה כבר " יותר מדי "
בהצלחה אחי

הכוונה היא לא פלוס קלורי מעל 1000 מעל הנייטרלי ובלי עוגות\עוגיות למיניהם

בעקרון לא, בסוף זה שאלה של קלוריות (פחמימות) ובגלל שמדובר על קצת קטשופ או איזה מטבוחה זה בקטנה. רק אל תגזים ותפרק בקבוק קטשופ או דברים קיצוניים.. קצת לא יקרה כלום.

הבעיה בדרך כלל עם "סוכר" בהעמסה זה בהקשר של דברים מתוקים כמו עוגיות וכו' ושם אתה יכול לפרק בקלות חבילת עוגיות שתסגור לך את הקלוריות אבל לא תשפיע מי יודע מה על הרעב ואתה תמשיך בתפריט העמסה -> תאכל הרבה יותר ממה שאתה צריך להעמיס -> תעלה בשומן.
במצב שלך אין בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית