הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בחיטוב דל פחמימה אני מקבל אנרגיה מהשומנים שאני אוכל?

• פותח/ת השרשור ExFat
  • פורסם בתאריך

ExFat

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
4
62
4
משקל 78
גובה 1.73
אוקיי אז אני כבר ביום השלישי של החיטוב שלי על 35 גרם פחמימה וזה בינתיים מאוד מאוד קשה. אני חי על 1600-1700 קלוריות ואני אוכל 90 גרם שומן ו-150-170 גרם חלבון. יש לי הרבה סחרחורות,אני לא מרגיש במיטבי היום נתתי גם את התוצאה הכי גרועה שלי ל-6 ק"מ (43 דקות) שזה 10 דקות מעל השיא שלי.אני אשכרה נירדמתי באמצע הריצה.
אז קודם כל התחושות האלה יעלמו בזמן הקרוב? דבר שני אני אמור לקבל אנרגיה מהשומנים שאני אוכל? אם כן אז אני בכלל לא מרגיש את זה כרגע.

כנראה שהדיאטה לא בשבילך , אתה בטוח שכדאי להיכנס לזה כבר מעכשיו?

תעשה בינתיים רגיל על 100-150 פחמימה , לאן אתה ממהר?

• פותח/ת השרשור

אני בדיאטה כבר המון זמן,יותר מידי זמן (9 חודשים) ובא לי באמת כבר לגמור עם זה.נשארו לי עוד 10 קילו שומן להוריד משהו כזה ובא לי לתקתק את זה תוך חודשיים כבר...
תחשוב על זה שאתה עושה משהו במשך המון זמן.ואתה משקיע בו כל כך הרב אבל אתה לא רואה תוצאות או סיפוק... זה מתסכל.
אבל אני אמור לקבל אנרגיה מהשומן שאני אוכל?

אני בדיאטה כבר המון זמן,יותר מידי זמן (9 חודשים) ובא לי באמת כבר לגמור עם זה.נשארו לי עוד 10 קילו שומן להוריד משהו כזה ובא לי לתקתק את זה תוך חודשיים כבר...
תחשוב על זה שאתה עושה משהו במשך המון זמן.ואתה משקיע בו כל כך הרב אבל אתה לא רואה תוצאות או סיפוק... זה מתסכל.
אבל אני אמור לקבל אנרגיה מהשומן שאני אוכל?

כביכול כן , בינתיים תראה מה מתרחש , תמשיך רגיל בינתיים אם זה ממשיך אז תעלה את הפחמימה.

לוקח לגוף זמן עד שהוא ניהיה יעיל בייצור אנרגיה משומנים (תקיץ חיפוש על גופי קיטון)
התחושת עייפות תעבור ואחריה אתה אמור ליהיות סופר עירני וחזק.
אבל פה זה תלוי, יש אנשים שסובלים מזה מאוד בגלל ירידה ברמת הסרטונין (ניהים פחוץ שמחים, הופכים לרגזנים, ונמאס להם מהחיים פתאום חח)
חכה שבועיים ככה עד שתוכל לדעת באמת אם זה מתאים לך או לא.
אם אחרי שבועיים אתה עדיין מרגיש רע, תוסיף 30 גרם פחמימה ליום (ככה שסה"כ יהיה לך לערך 60, 30+30 שמגיע מהחלבון)

מה אתה קופץ למסקנות ככ מהר?

בקשר לשאלה שלך, בAD לוקח לגוף(לי שבועיים בערך) להתרגל לרעיון של דל פחמימה וניצול אנרגיה משומן,
ואני מכיר את כל מה שאתה מתאר.

ככה או ככה אם אתה מעל 13% שומן(ואני מאמין שאתה כן בגלל ה10 ק"ג) הייתי ממליץ לך להמשיך בדיאטה רגילה,
AD מול דיאטה רגילה בשלב הזה לא תביא שום אקסטרה.

• פותח/ת השרשור
מה אתה קופץ למסקנות ככ מהר?

בקשר לשאלה שלך, בAD לוקח לגוף(לי שבועיים בערך) להתרגל לרעיון של דל פחמימה וניצול אנרגיה משומן,
ואני מכיר את כל מה שאתה מתאר.

ככה או ככה אם אתה מעל 13% שומן(ואני מאמין שאתה כן בגלל ה10 ק"ג) הייתי ממליץ לך להמשיך בדיאטה רגילה,
AD מול דיאטה רגילה בשלב הזה לא תביא שום אקסטרה.
עכשיו בדקתי את המשקל שלי - ירדתי קילו בפחות משבוע... אני לא יודע אם זה נוזלים או לא כי בשבוע הזה לא עשיתי בכלל ספורט אבל בינתיים זה נתן לי בוסט ממש רציני לירידה במשקל - פעם לקחו לי שלושה שבועות להוריד קילו עם ספורט והכל...

עכשיו בדקתי את המשקל שלי - ירדתי קילו בפחות משבוע... אני לא יודע אם זה נוזלים או לא כי בשבוע הזה לא עשיתי בכלל ספורט אבל בינתיים זה נתן לי בוסט ממש רציני לירידה במשקל - פעם לקחו לי שלושה שבועות להוריד קילו עם ספורט והכל...
זה מיקס כנראה של נוזלים ושומן, אבל בדל פחמימה מאבדים מהר מאוד את הנוזלים. זה יכול להגיע עד 3-4 קילו של נוזלים.

למה 35?
הייתי מתחיל עם מתחת ל-100 ויורד במהלך השבוע עד מתחת ל-50 ואז אחרי שבוע עם מתחת ל-50 אתה כבר תדע אם זה בשבילך.
אם תרגיש ערני, מפוקס ולא יהיה לך חשק למתוקים וכו׳ ותעדיף איזה סטייק טוב אז זה בשבילך 😃

• פותח/ת השרשור
למה 35?
הייתי מתחיל עם מתחת ל-100 ויורד במהלך השבוע עד מתחת ל-50 ואז אחרי שבוע עם מתחת ל-50 אתה כבר תדע אם זה בשבילך.
אם תרגיש ערני, מפוקס ולא יהיה לך חשק למתוקים וכו׳ ותעדיף איזה סטייק טוב אז זה בשבילך 😃
התחלתי ביום רביעי שעבר אני חושב עם 90 גרם פחמימה ואז ביום שבת ירדתי ל-35 גרם.כאילו אני לא יודע אם זה נחשב אבל ניסיתי לעשות בהדרגה אבל זה לא בשבילי... אני תמיד הולך על הקיצוני אין אצלי אמצע -או שאני אוכל הרבה פחמימות או קצת להיות באמצע פשוט משגע אותי.

לאנשים שהגוף שלהם לא רגיל להיות בקיטוזיס יהיה קשה להתמודד עם זה בהתחלה. אני דווקא בתחילת דרכי לקיטוזיס הרגשתי אפילו יותר עירני כי כבר התנסיתי בדיאטות כאלה ואחרות, לא בצורה רצינית. החולשה אולם התארכה לי בכשבועיים שבהם הייתי עירני אבל מעט לא מפוקס וחלש, הכל עבר.

ביום השלישי של החיטוב שלי על 35 גרם פחמימה

35 גרם פחמימה ביום ? זה בהחלט קיצוני. השאלה היא למה ?

בתור מישהו שבשיא שקל 100 ק"ג והתאים לעצמו תפריט חיטוב בהתאם אני אמור לאכול 180 גרם פחמימה ביום (תקנו אותי אם אני טועה), איך הגעת ל-35 גרם ? ובעיקר, למה ?

בתור מישהו שבשיא שקל 100 ק"ג והתאים לעצמו תפריט חיטוב בהתאם אני אמור לאכול 180 גרם פחמימה ביום (תקנו אותי אם אני טועה), איך הגעת ל-35 גרם ? ובעיקר, למה ?
בסוף החיטוב כאשר כבר כלום לא עובד (אני אישית הייתי על 300 דק' אירובי ו1700 קלוריות) כבר אין ברירה אלא להוריד עוד קלוריות, ולוותר על שומן\חלבון זה לא חכם אז מורידים פחמימה. לאכול פרוסה ביום זה מיותר ולא הגיוני אז לא אוכלים פחמימה בכלל, ה30 גרם מגיעים מהחלבון (קוטג' למשל שיש בו וכו')

טוב אז דבר ראשון דל פחמימה נורמלי עושים עם 50-100 גרם פחממות
1600 קלוריות ליום נראה לי ממש מעט , לפי הנתונים שלך אתה צריך 1750 קלוריות ביום על מנת להיות במאזן שלילי של -500 , הייתי מעגל ל1800
דל פחמימה לא עושים מתי שרוצים לתקתק את זה מהר , אלא מתי שהגעת ל15 א"ש ומטה ואתה פשוט נתקע בחיטוב שלך ובמשך כשבועיים לא יורד
אם תשאל אותי , דל פחמימה לא מתאים לכל אחד , אני הייתי לפני כמה חודשים בדל פחמימה , והייתי מתעלף , עייף , לא מקשיב בשיעורים , ולא היה לי חשק לצאת מהבית בכלל כי הייתי כל כך עייף ותשוש שחשבתי רק על המיטה .... היו לי הרבה מקרים של סחרחורות וכאבי ראש , גם באימונים וגם סתם ככה בבית , היה אימון אחד שאפשר להגיד שהתעלפתי כיוןן שלגוף שלי לא היה כוח להחזיק ופשוט קרסתי
בקיצור אם אתה רואה שההשפעה של זה עליך חמורה מדי , לא הייתי ממליץ לך על דל פחמימה , יש עוד פתרונות כמו הוספת אירובי ואינטרוולים

• פותח/ת השרשור
35 גרם פחמימה ביום ? זה בהחלט קיצוני. השאלה היא למה ?

כדי לשרוף שומנים כמה שיותר ומהר ובגלל שהגוף בתאכלס לא ממש צריך פחמימות א
טוב אז דבר ראשון דל פחמימה נורמלי עושים עם 50-100 גרם פחממות
1600 קלוריות ליום נראה לי ממש מעט , לפי הנתונים שלך אתה צריך 1750 קלוריות ביום על מנת להיות במאזן שלילי של -500 , הייתי מעגל ל1800
דל פחמימה לא עושים מתי שרוצים לתקתק את זה מהר , אלא מתי שהגעת ל15 א"ש ומטה ואתה פשוט נתקע בחיטוב שלך ובמשך כשבועיים לא יורד
אם תשאל אותי , דל פחמימה לא מתאים לכל אחד , אני הייתי לפני כמה חודשים בדל פחמימה , והייתי מתעלף , עייף , לא מקשיב בשיעורים , ולא היה לי חשק לצאת מהבית בכלל כי הייתי כל כך עייף ותשוש שחשבתי רק על המיטה .... היו לי הרבה מקרים של סחרחורות וכאבי ראש , גם באימונים וגם סתם ככה בבית , היה אימון אחד שאפשר להגיד שהתעלפתי כיוןן שלגוף שלי לא היה כוח להחזיק ופשוט קרסתי
בקיצור אם אתה רואה שההשפעה של זה עליך חמורה מדי , לא הייתי ממליץ לך על דל פחמימה , יש עוד פתרונות כמו הוספת אירובי ואינטרוולים
מבחינת קלוריות זה אחלה.מבטיח ל הגרעון לא גדול יותר מ-600.
דבר שני דל פחמימה זה רק 50 גרם ומטה. מעל 50 גרם התהליך יהיה איטי יותר ויהיה צריך לעשות העמסה פעם ב-10 ימים שלדעתי זה בזבוז זמן.
וכבר יותר משלושה חודשים שאני כבר בקושי יורד -קילו כל שלושה שבועות... אז הלכתי על הדל כמוצא אחרון. לפחות בשבילי.

כדי לשרוף שומנים כמה שיותר ומהר ובגלל שהגוף בתאכלס לא ממש צריך פחמימות א

מבחינת קלוריות זה אחלה.מבטיח ל הגרעון לא גדול יותר מ-600.
דבר שני דל פחמימה זה רק 50 גרם ומטה. מעל 50 גרם התהליך יהיה איטי יותר ויהיה צריך לעשות העמסה פעם ב-10 ימים שלדעתי זה בזבוז זמן.
וכבר יותר משלושה חודשים שאני כבר בקושי יורד -קילו כל שלושה שבועות... אז הלכתי על הדל כמוצא אחרון. לפחות בשבילי.
כל דיאטה שהיא מתחת ל100 גרם פחמימה היא דיאטת דלת פחממות . אין לך מה למהר , הסבלנות משתלמת , תהיה על 50-100 ותשאף לכיוון ה60 ... לאט לאט ביום אחד לא מרזים ... העמסה אפשר גם פעם בשבוע , בזבוז זמן זה בטוח לא , זה פשוט ללכת על בטוח ולסבול פחות בדרך

• פותח/ת השרשור
כל דיאטה שהיא מתחת ל100 גרם פחמימה היא דיאטת דלת פחממות . אין לך מה למהר , הסבלנות משתלמת , תהיה על 50-100 ותשאף לכיוון ה60 ... לאט לאט ביום אחד לא מרזים ... העמסה אפשר גם פעם בשבוע , בזבוז זמן זה בטוח לא , זה פשוט ללכת על בטוח ולסבול פחות בדרך
בינתיים מבחינת אוכל אני ממש ממש נהנה מהדיאטה הזאתי.אני לאט לאט מתגעגע פחות לפחמימות. לגבי התחושות:יש לי המון סחרחורות ועייפות ואני מקווה שתוך שבוע זה יעבור לי. אבל באמת כרגע זו הדיאטה הכי טובה שעשיתי אי פעם מבחינת מזון ואוכל.

בינתיים מבחינת אוכל אני ממש ממש נהנה מהדיאטה הזאתי.אני לאט לאט מתגעגע פחות לפחמימות. לגבי התחושות:יש לי המון סחרחורות ועייפות ואני מקווה שתוך שבוע זה יעבור לי. אבל באמת כרגע זו הדיאטה הכי טובה שעשיתי אי פעם מבחינת מזון ואוכל.
איך שבא לך אחי , אני סך הכל מנסה לעזור , החלטה שלך מה לעשות בסופו של דבר
מה שבטוח שאם תראה שאתה סובל יותר מדי מסחרחורות בלתי נסבלות תעלה את הפחמימות כי זה כבר מסוכן , כמו שאמרתי לדעתי יש אנשים שלא מתאים להם דל פחמימה
בהצלחה !!

יש אנשים שסובלים מזה מאוד בגלל ירידה ברמת הסרטונין (ניהים פחוץ שמחים, הופכים לרגזנים, ונמאס להם מהחיים פתאום חח)

אני כבר שבועיים בזה. תיארת 1 ל-1 את המצב שלי 😵

Back
למעלה תחתית