הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתקשה בסיבוב האגן (ATP) בדדליפט

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
לאחרונה יש לי המון בעיות בדדליפט , שיפרתי את כולן במשך כמה אימונים שעבדתי בהם עם משקל סביר כדי לשפר טכניקה
הרגשתי שאני מוכן והכל טוב איתי בטכניקה , ובאימונים האחרונים שוב יש לי בעיה , עם סיבוב האגן APT בדדליפט , בסט אפ אני מסתדר טוב מאוד אבל כשאני בא להתרומם אני איכשהו מאבד את זה והתחת מתעגל , באימון האחרון(5/3/1 , שבוע 1) בחימום וב2 הסטים הראשונים היה לי טכניקה טובה דווקא , בסט האחרון עשיתי + כלומר 5 חזרות ומעלה , הצלחתי 8 , ובחזרות האחרונות היה לי די קשה , אבל הטכניקה נפגמה כבר מהחזרה השלישית רביעית , וזה לא היה בגלל קושי ... הבנתי שזה היה APT , וחבר שלי שמתאמן איתי ביחד הסביר לי על הAPT והדגים לי , והייתי בטוח שהבנתי .
לפני שנכנסתי לג'וקר סט הראשון , תרגלתי קצת את הAPT בסט אפ, בלי להרים את המוט , והיה טוב מאוד והרגשתי שאני מוכן
נכנסתי לג'וקר , סט אפ היה סבבה , אבל איך שהתרוממתי איבדתי את הAPT , אין לי מושג למה ואיך , וכמה שהקפדתי על סיבוב האגן זה ברח לי בלי ששמתי לב בכלל , במשך כל 5 החזרות עשיתי סט אפ בסדר אבל הוא נהרס מאית השניה לפני שהתרוממתי , ואין לי מושג למה זה
ניסיתי אחרי זה להוסיף משקל (המשקל היה לי ממש קל , ורציתי להגיע לPR , וחשבתי שלמדתי מהטעות שלי של הAPT
שוב נכנסתי , והייתי בטוח שעשיתי בסדר גמור , שמרתי על הסיבוב אגן כמה שיכלתי , עליתי חזרה אחת , היה קל , וחבר שלי שהסתכל מהצד אמר שבסט הזה היה לי ממש גרוע , אפילו הסט אפ שלי היה על הפנים וכבר מהסט אפ היה גב תחתון ותחת עגולים (הוא מבין בפאוורליפטינג ובטכניקות , אני סומך על מה שהוא אומר זה בסדר , הוא גם חבר פה בפורום)
היום בבוקר קמתי עם כאבים מטורפים בגב תחתון , מה שסימן לי שבאמת הייתה לי טכניקה על הפנים
עכשיו אני לא יודע מה לעשות לאימון הבא , זה לא שאני לא יודע איך עושים דדליפט , פשוט אני מאבד את הכיווץ הזה אוטומטית ואין לי מושג למה
אשמח לטיפים לעזרה

נערך לאחרונה:
אולי אתה "תולש" את המוט מהר מידי בניתוק, צריך ללמוד להיות מודע לגב ולהחזיק בטן זה לא משהו שאפשר "לטפל" בו על גביי הפורום, הייתי ממליץ לך על ייעוץ מקצועי אישי או על הסדנא של @obzion והנחש

תקרב את המוט אליך
ותנסה לשמור עליו ממש קרוב אליך עד כדי כך שמדי פעם יצא לך דם מהשוק.

אני ניחשתי את הבעיה כי הרבה פעמים זאת הבעיה. (ואז כשאתה מנתק פתאום כל הסט אפ הלך.)
תעלה סירטון ננסה לעזור ובמקרה שזה יכשל הסדנא של הנחש ואופק באמת מומלצת.

• פותח/ת השרשור
אולי אתה "תולש" את המוט מהר מידי בניתוק, צריך ללמוד להיות מודע לגב ולהחזיק בטן זה לא משהו שאפשר "לטפל" בו על גביי הפורום, הייתי ממליץ לך על ייעוץ מקצועי אישי או על הסדנא של @obzion והנחש

תקרב את המוט אליך
ותנסה לשמור עליו ממש קרוב אליך עד כדי כך שמדי פעם יצא לך דם מהשוק.

אני ניחשתי את הבעיה כי הרבה פעמים זאת הבעיה. (ואז כשאתה מנתק פתאום כל הסט אפ הלך.)
תעלה סירטון ננסה לעזור ובמקרה שזה יכשל הסדנא של הנחש ואופק באמת מומלצת.
אני מנתק את המוט בקצב סביר , לא מהר מדי לא לאט מדי ... לא חושב שזו הבעיה
המוט בדרך כלל באמת קרוב אליי ויש לי קבוע דם ברגליים ופס בשוקיים בלי שיערות חחחח אבל אני אנסה להקפיד על זה יותר ...
יש לכן עוד עצות ? לגבי הסדנא אני לא חושב שזה קרוב למקום מגורים שלי (חדרה) , ואני בתקופת בגרויות כך שאין לי כל כך זמן לנסוע למקום כל שהוא בשביל זה לזמן הקרוב ..

אני בתקופת בגרויות כך שאין לי כל כך זמן לנסוע למקום כל שהוא בשביל זה לזמן הקרוב ..
בלי סרטון אני לא יכול לדעת מה אתה עושה לא בסדר.

לגבי הסדנא ובאופן כללי זמן בתקופת התיכון - רק עוד כמה שנים תבין כמה זמן פנוי היה לך. אם זה מספיק חשוב לך שקראת את beyond 531 ואתה יודע מה זה ג'וקר סטס - לך לסדנא.

• פותח/ת השרשור
בלי סרטון אני לא יכול לדעת מה אתה עושה לא בסדר.

לגבי הסדנא ובאופן כללי זמן בתקופת התיכון - רק עוד כמה שנים תבין כמה זמן פנוי היה לך. אם זה מספיק חשוב לך שקראת את beyond 531 ואתה יודע מה זה ג'וקר סטס - לך לסדנא.
אני אשקול את הסדנא , מה שבטוח בשבועיים הקרובים לא יהיה , ותסכים איתי שעד אז אני אצטרך לעשות דדליפט ..
הבעיה שלי זה סיבוב האגן , שצריך פשוט להוציא אותו החוצה כמה שיותר בסט אפ , והבעיה שכשאני מרים את המוט אני מאבד את הסיבוב של האגן והוא מתעגל
קוראים לזה APT
הנה תמונה שאולי תעזור לך להבין

15009_pushup-position.jpg

אני כרגע בסט אפ מצליח את הAPT , וישר שאני בא להרים אוטומטית זה הופך לי לPPT ואין לי מושג מה זה ולמה זה ככה

הבנתי מה קורה וראיתי את התמונה הזו אינספור פעמים.
אני לא יכול לאבחן מה אתה עושה לא בסדר בלי סרטון.

קשה יותר למצוא בעיות שצצות דרך האנטרנט מאשר במציאות וזה לוקח יותר זמן(אבל זה אפשרי ברוב המקרים), מה שבלתי אפשרי זה למצוא את הבעיות בלי סרטונים...

• פותח/ת השרשור
הבנתי מה קורה וראיתי את התמונה הזו אינספור פעמים.
אני לא יכול לאבחן מה אתה עושה לא בסדר בלי סרטון.
אוקיי , אני אעלה סרטון בשבוע הבא , שיהיה לי את הדדליפט של ה- 3X3

קשה יותר למצוא בעיות שצצות דרך האנטרנט מאשר במציאות וזה לוקח יותר זמן(אבל זה אפשרי ברוב המקרים), מה שבלתי אפשרי זה למצוא את הבעיות בלי סרטונים...
צודק ואני מבין אותך , חשבתי פשוט שזו בעיה נפוצה ויש איזה שהם טיפים/פתרונות נפוצים שעוזרי להתמודד עם הבעיה ...
כמו שאמרתי , בשבוע הקרוב של ה3X3 אעלה סרטון , מקווה להשתפר עד אז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית